Nutelleya Gönderilen Giresun Fındığı - İstanbul İçi Ücretsiz Kapınıza Teslim.
-
Ben ay başı almayı düşünüyorum zaman var mıdır
-
KILICH bunu yazdı
Hocalar fındık hakikaten çok kaliteli.
Bir tanesi boş ya da çürük vs çıkmadı.
Ayrıca çok yağlı bir fındık,Adapazarı fındığı gibi ağzınızda çoğalmıyor.
Benim de bir tarafım Giresun'lu olduğu için fındıktan gayet anlarım.
@zeybekustasi arkadaşa hem fındık hem de yanındaki hediye kıracak için teşekkürler.
Gerçekten çok mutlu oldum yorum için. Afiyetler olsun.
Bu sene gerçekten çok kaliteli!
Otobüsle İstanbula fındık getirttim fındıklar bugün Giresundan geldi. Bahçelerin hepsi iyi bu gelen de içlerindeki en iyi bahçenin fındığı.
İstanbul içi kapınıza teslim için adres bırakabilirsiniz: 05427603751
Beğenmeyen olursa kesinlikle sorgusuz iade devam ediyor.
Teşekkürler.
-
Az önce teslim aldim siparisimi kuru findik ve kavrulmuş fındık olarak,gerçekten çok lezzetli çok beğendim :))
Alacak arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim
-
Ben dahil 20 kişi doyana kadar yedik , bir kişi de beğenmedim güzel değilmiş demedi, söylediği gibi yağlı ve dağılıyor diğer fındıklar gibi ağzı yormuyor, herkes kıracak için teşekkür etmiş , kıracak çıkmadı çok kırıldım :P
-
2FaN bunu yazdı
Ben dahil 20 kişi doyana kadar yedik , bir kişi de beğenmedim güzel değilmiş demedi, söylediği gibi yağlı ve dağılıyor diğer fındıklar gibi ağzı yormuyor, herkes kıracak için teşekkür etmiş , kıracak çıkmadı çok kırıldım :P
İlk siparişim oydu o nedenle hediye etmiştim :)) Diğer siparişlerde size de hediye ederim :)
-
metaman bunu yazdı
Ben ay başı almayı düşünüyorum zaman var mıdır
Mahsulü tüketene kadar satışa devam hocam :) Daha var elimizde.
-
Getirdiğim bütün fındık şirket içinde tükendi. İstanbul içi siparişler için yeni bir parti gelmesi gelecek.. Gecikmelerin hepsi için extra 100 gr hediye edeceğim.
Teşekkürler.
-
Bugün teslim aldım. Çok güzel ben beğendim tavsiye ederim. Fındıktan pek anlamam ama daha önce yediğim fındıklara göre en kalitelisi bu oldu. Tavsiye ederim.
-

Şirkete dağıttığım 1 er kilo şeklinde klips şeklinde hazırladığım paketler :)
Sipariş : 05427603751
-
İSTANBUL İÇİ TESLİMAT DUYURUSU
Yarın istanbul içinde dağıtım yapacağım. Çok fazla mesaj biriktiği için arada atladığım haber vermediklerim olabilir. Lütfen whatsaptan konum ve saat paylaşabilir misiniz?
Ücretsiz teslim olduğunu hatırlatırım. 05427603751