Nutelleya Gönderilen Giresun Fındığı - İstanbul İçi Ücretsiz Kapınıza Teslim.
-
Erzurum'a gönderirsen 5 kilo da ben alabilirim
-
Epey sipariş birikti. Bugün 10 kg daha yola çıkıyor. İstanbul dışı siparşler işin Tosun a whatsapptan yazdım fiyatlamayı yapsın hepsine dönüş yapacağım tek tek.
İlginize Teşekkürler!
-
Daha fındık eline ulaşmadan ücretini gönderen Adanalı müridimizden izin alarak paylaşıyorum. Fındıkların en büyük ve tazelerini seçerek göndereceğimizi buradan kendisine bildiriyorum.

-
hocam ben bir kilo tatmam amaçlı istiyorum kavrulmuş fındık fiyatı ne kadar birde kargoyu senmı karşılıyorsun konya/ ereğli birde banka için iban lazım
-
10 Kilogram fındık Giresundan kargoya verildi. Eskişehirdeki hocama afiyet olsun. -
zeybekustasi bunu yazdı
Daha fındık eline ulaşmadan ücretini gönderen Adanalı müridimizden izin alarak paylaşıyorum. Fındıkların en büyük ve tazelerini seçerek göndereceğimizi buradan kendisine bildiriyorum.

Teşekkür ederim hocam sağolasın hayırlı işler
-
Hayırlı işler
-
tosun bunu yazdı
Hayırlı işler
Arkadaşlar Tosun BU KONUYA ÖZEL çok güzel bir kampanya yaptı. 5 kg a kadar fındığı Türkiyenin her yerine maximum 15 tl ye gönderiyoruz.(Daha az tutarsa paranızı iade ediyor, fazla tutarsa ben karşılıyorum)
Whatsaptan ulaşan arkadaşlara tek tek cevap vermeye çalışıyorum. Bir çok sipariş aldık alıyoruz. İlginize çok çok teşekkürler.
zeybekustasi tarafından 17/Eyl/17 11:46 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdıtosun bunu yazdı
Hayırlı işler
Arkadaşlar Tosun BU KONUYA ÖZEL çok güzel bir kampanya yaptı. 5 kg a kadar fındığı Türkiyenin her yerine maximum 15 tl ye gönderiyoruz.(Daha az tutarsa paranızı iade ediyor, fazla tutarsa ben karşılıyorum)
Whatsaptan ulaşan arkadaşlara tek tek cevap vermeye çalışıyorum. Bir çok sipariş aldık alıyoruz. İlginize çok çok teşekkürler.
Daha az tutacağı kesin ama bildiğiniz üzre kargo ücretini net tahmin edemiyoruz.
5kg için 15 tl çok iyi fiyat.
Fındık alacaklara bir güzellik de benden olsun
AFİYET OLSUN
-
Şuan kavrulmuş fındıklar imalat aşamasında kırılıyor akşama kavrulacak ve yarın kargoya yetiştirmeye çalışıyoruz.
Ödemeyi daha ürünü almadan gönderen sevgili müridimize teşekkür ediyorum.
Bu imkanı sağladığı için tahribat.com a çok teşekkür ediyorum. 2013 Yılında çekilişle bedava fındık kampanyası yapmıştım. 3 Arkadaşa kargo parasını da ödeyerek ücretsiz fındık yollamıştım. Yenisini en yakında yapacağım.
https://www.tahribat.com/forum/tahribata-ozel-tombul-findik-cekilisi-sonuclandi-184341

zeybekustasi tarafından 17/Eyl/17 16:08 tarihinde düzenlenmiştir