Odtü"De Çıkan Olaylar
-
Bu noktada abi sen asiri humanist davraniyorsun...biz unide karsidakilere gelin siyasi bir topluluk olusturup tartisma yaratalim diye surekli teklif goturuyoruz demokratik bir ortamda guzel bir tartisma yapalim...adamlarin takindiklari tavirlar karsisinda bizim etik gozetmemiz cok iyimser gelir...
-
hoca siz yurtsever genclikle tartismaya girin,tkp nin kurdugu,dişinize göredir :) onlarda adam bekliyorlar zaten,ki sizden iyi calisiyorlar,olum senin ip li oldugunu bilmiyordum valla, yasadisilar bile ip den daha iyi a.q.
-
yurtsever gençlik değil, yurtsever cephe!
Yurtsever gençlik başka bir grup. Yurtsever cephe onlardan isimlerini çaldı zaten!... -
Tkp nin yurtsever cephenin politikalarina bakin simdi mehmetcik coniye kalkan olamaz kampanyasi baslatmais 4 sene once bizim baslattigimiz kampanya...sosyalist devrim tezini terk edip milli demokratik devrim durmaksizin sosyalizm tezine yaklasiyorlar bunu inkar etselerde politikalari bunu gosteriyor yani bizim cizgimize yaklasiyorlar...tkp olgun ve diger orgutlere gore kemikli bir durusu var ve orgutlenme ve propaganda yapisi cok iyi olan bir orgut....adanada parti binasinin bir ust katindalar komsuyuz...siksik gidip gelip siyasi olarak guzel toplantilar yapariz...bu aralar aramiz iyi :)...odp hemen yanimizda adamlar escinsel emekcilerin haklarinin pesindeler :)....ertan tarih herseyin ispatlayicisidir...tarih ispatlar herseyi...
bu arada annem 84 yilinda TİKKO cu oldugu icin Ogretmenlikten ihrac edilmisti ... -
evt cephe olması gerek :)
hoca tarih göstercek elbet,siz o devrimi yapın....
herkes devrim yapıyor bu ne iş anlamadım,bazıları şeriat gelecek diyor,bazilari sosyalizm,sosyalizmi isteyenlerde paramparça
o kadar komünist grup var ki hangi birini akılda tutackasın,efendim işçi-köylü var sadece işçi emekçileri var,bir sürü sol fraksiyon türedi,hepsine sorudğumuzda devrimi biz yapacğız diyorlar.Hepsini yöntemi de farklı,biri emperyalizmi halka yaşatmak istiyor o şekilde aşama kat etmeyi düşünüyor,kimi direkt sosyalist devrim yapacak
halbuki sayılarına baksan o kadar az ki.Bahaneleri şudur.sovyet rusya %1 ile devrim yapmış,100 milyondan 1 milyon kişi.Yok 70 li yıllarda emep in yerine biz olsaydık devrimi şimdi yapmıştık söylemleri,o zaman emep in çok adamı vardı :)
Adam %1 ile devrim yapmışlar diyor,o zaman rusya savaştaydı dayanacak gücü yoktu zaten..
Bence bu ülkeye sosyalizm gelmez,adamlar ileri görüşlü 3-5 yıl içinde kesin gelecek diye iddia ediyor,yok burda önemli olan akp ye alternatif olacağız falan... sempatizanlarına baksan o kadar az ki kaldı ki devrim yapacaklar,siz de aynı,güzel bir örgütlenme biçimi yok. Geçen yıl bizim burda emep in ilçe teşkilatına dansöz,hayat kadınları falan atmışlardı, yakalandılar :) böyle adamlar da devrim yapacaklar a.q. -
ertan sende laftan baska birsey yok. cok basit dusunuyorsun...kimse tek basina devrimden bahsetmiyor zaten...siz kendinizi ideolojiler ustu gordugunuzden butur dusunmeniz gayet dogal :)
-
hoca ben birylerimden uydurmuyorum,gidip adamlarla konuşuyorum,saaatlerce tartışıyorum,bu laflar benim laflarım değil,onu onlara söyleyeceksin bana değil,onların görüşü
-
hicbir devrimci orgut orgutunde dansoz oynatmaz...oyanatiyorsa zaten adi orguttur onun ilerisi yoktur....2yil sonra devrim kesin geliyor gibi nesnellikten uzak seyler soylemez...tahlil yapar ulkesinin mevcut sartlarini degerlendirir...oyle 2-3 yil gibi sacmalama olmaz...hangi orgut bunu yapiyor?...inanmak gerek bazi seylere...eger mustafa kemal birileri gibi dusunseydi bugun ne durumda olurduk bir dusunmek gerek...İNSAN TARİHİN OZNESİDİR DEGİSİR DEGİSTİRİR.
-
ZumsüQ abi boşver darbeyi rüyanamı girdi darbe herşeye darbe diyon:D
Darbe ülkeyi 80 yıl geriye götürüyormuş... -
Arkadaşım yalan söyleyek halim yok,dansöz oynatan örgüt veya örgüt görünümündeki bina emepin binasıdır,istersen buraya gel (kocaeli-gebze) sana şahitleri de gösteririm.Ayrıca devrim yaklaştığını söyleyen de tkp üyeleridir.2006 da kriz çıkacak demişlerdi şimdilik birşey yok,erken seçim olacak demişlerdi,tayyip yok öyle birşey diyor, onlarda 2007 de birşeyler olacak diyorlar,ab ile ilgili bazı şeyler anlattılar bana,bu yasalar çıkınca ülke çalkantıda olacak falan,orda da alternatif olarak biz gireceğiz ve devrim yakın zamanda gelecek falan diyorlar.Bende iyi yapın diyorum, görürsünüz diyorlar,çok kafa gidecek falan diyorlar :)
İyi yapsın hocam,kolaysa yapsınlar,rusya nesnelliğini alıp bu ülkeye uygulamak ne kadar akıl karı birşey ise yapsınlar o zaman, Allah yardımcıları olsun,ne diyeyim
Toplam Hit: 9323 Toplam Mesaj: 77