Odtü"De Çıkan Olaylar
-
yazdiklarin 5 para etmez ...kendi kendine beni kaliba sokmus bana kimlik yuklemissin yok sitede solun temsilcisi benmisin..alla alla kim diyor onu...herkes bildigini okur...sen nasil bildigini okuyorsan bende oyle okurum...ajitasyon agir gelmedi...merak etme...amac o sozcugu bilmeyen birsuru insan var o kadar turkcenin icine neden kazik gibi bir terim sokuyorsun sorun orada...ajitasyonun acilimini yapsan bilmeyenlerde ne demek istedigini iyi anlayabilirdi...herneyse ugrasamam sizle sizde benle ugrasmayin kafaniza gore yazin bende yazarim....hunturk sende hala ordasin cumle alem isin ozunu ogrendi sen daha neye takilion...www.aydinlik.com dune kadar Dogu perincek apocu diye kufur eden bir siteydi...girde bugun bak bakalim ne konumda...bir istihbarat isi oldugu acikca ortada....Holding medyasinin haberleriyle konusun konusabilidginiz yere kadar....neyse zikime kadar isim gucum var c# kasiom....simdi niye kufurlu konustun ayagida yapmayin...dilin kemigi yok...cokistiyorsani,z gormezden gelin kufuru...
-
saol ama insanın fikar sahibi olması sadece karşısındakinin zayıf noktalarını bulmaya yönelmişse bi sakatlık vardır. çünkü o insan yapıcı olmaya değil yıkıcı olmaya adapte olmuştur. problem yanlış şeyleri görüp onların yerine alternatiflerinin koyabilmekte.
bu arada soL artık internetten günlük çıkıyor. sol.org.tr
iyi akşamlar. -
birde orgut-parti isine takilmissin...orgut senin icin ne ifade ediyor? silahli bir olusummu olacak illa orgut icin...parti ve orgut ayni anlamdadir...parti senin orgutundur...dernek senin orgutundur....İP internette ajitasyonami baslamismis :) siz yokken bile vardi ip in internetteki parmagi...istersen bak "Karen Fogg un e-postalari" ...MİT raporlari...bunlar ve daha fazlasi net araciligyla ortaya cikti....Ahmet Mehmet ;)...
Omuzdan tutsunlar seni halaya katsinlar seni... -
compu örgüt denen şeyin silahlı zannedilmesi türkiyenin genel problemidir bu konda haklısın.
fakat parti ile örgüt aynı şeyler değildir. parti=örgüt+hareket -
partin varmi var
orgutun varmi var
parti varsa siyaset vardir siyaset varsa eylemlilik vardir
orgut varsa siyaset vardir siyaset varsa eylemlilik vardir.
-
parti dediğin şey asgari sadece asgari özellikler ve bilgiler ister. örgüt ise partinin çok daha dar ve nitelikli kısmıdır. yani omurgası
-
artık sabaha kadar tartışırsınız :)
-
birgun partin kapanirsa orgutun dagilirmi?
dagilmaz
demekki orgutte ayri bir yapi...birnevi parti...dedigin gibi parti icinde yer alir gibi gorunur ama aslinda partidir...ama bu konunun buraya gelmesinin nedenine bak yukarda emepin bilmeme ne ilindeki orgutunde yasanan bir dansoz olayi...simdi bu dansoz olayi emep partisindemi yasanmistir yoksa emepin bilmem ne orgutundemi?...orgut dememin nedeni o...;) ama teorik olarak incelenirse orgut ve parti ayni kapiya cikar partililik sureci sadece mevcut sistem icindeki birkac tuzukten ibaret olan yasal olma zimbirtilaridir. -
sabaha kalırsa kötü olur :) finaller var bu aralar onlara çalışmak lazımmm...
-
neyse tartismayi uzatmayim...itiraz edilecek noktada haklisinizdir kabul ederim..ama ciddi diyorum haklisiniz onun icin kabul ediyorum...proceyi aksattim ugrasmam gerek...geri dondugumde belki devrim yapilmis olabilir :)
İSTİFA ETTİM ;)
Toplam Hit: 9870 Toplam Mesaj: 77