folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Odtü"De Çıkan Olaylar

Odtü"De Çıkan Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Allah askina hala devrim gibi imkansiz bi olayin hayalini niye kurarsiniz anlamiyorum. Komunizm in yasamasi icin Amerikalilarin "Domino Teorisi" dedigi seyin gerceklesmesi lazim, yani komunizmin dalga dalga dunyayi vurmasi. Sizce Turkiye gibi ufak ve yari gelismis bi ulke bu dalgayi baslatabilir mi ? Imkansiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    Muskat pek zamanim olmadigindan kisa bir cevapla damarlarina asilanmis amerikan zehirini biraz da olsa dozajini azaltmaya calisacagim.

Türkiye asya ve avrupayi birlestiren, kapitalizm icin büyük rol oynayan yerlerden en önde gelenlerindendir.
    Türkiyede devrim olmasi, avrupa ve amerikayi o kadar sarsacaktirki; emperyalizmin yelkeni altinda yillardir aci ceken ülkeler - Türkiyeden güc alarak hakli bir mücadele baslatacaklardir.

Ic ve Dis politikalari iyi takip etmek gerekiyor.

Neyse asil yazma sebebim, computerwolf denilen arkadas yüzündendir.

Izledigim kadariyla sitede kendini "SOL" dedinmi ilk akla gelecek kisi olarak damgalatmis. Ancak beni asil üzende bu. Bu sitede her türlü siyasetten insan var. Ve eger bu arkadas " SOL " u temsil ediyorsa; cok üzücü bir durum meydandadir.

Ilk olarak politik tartisma adabi denilen birsey vardir.
    Kendine sosyalist de yada deme. Bir konu hakkinda tartisirken, eger sen her virgülden sonra kendi yol takipcilerinin PROPAGANDASINI yapiyorsan, ve agza alinmayacak sekilde - elestirdigin kisilere küfürler savrusturuyorsan, bu ne ilerici düsünceye uyar nede insanliga.

Öncelikle insan saygili bir sekilde tartismasini bilmeli.
    Isimleri gecen örgütlerle alakam olmasa bilede, bu insanlarin bir dava ugruna her gün her dakika canlarini feda edebileceklerine eminim. Eger sen kalkip , bir ananin biricik yavrusuna "IBNE" diyebiliyorsan, ve buna politika diyorsan - ben de sana ne diyeyim bilemiyorum.

Tartisma adabini bilmeden, bir fikri savunmak hicbir zaman saglikli olmamistir.
    Ayrica tüm politik yazilarinda her zaman Isci Partisi ni ön plana cikarmaya calismaktasin. Buda yetmedi yok gyk yok myk muhabbetlerine giriyorsun. Ego tatmin sorununmu var? Rant gibi bir takintinmi var?
    O cok beyenmedigin örgütlerin icinde, hicbir vasfi olmayan insanlar her saniye partileri ugruna ölmeyi göze almis insanlardir.
    Sen hangi cürretle bu insanlarin inanclarini , verdikleri mücadeleyi kücümseyerek ve utanmadan hakaret edebilirsinki?

Bu sitede liseli genclik cok. Farkli siyasetlerden olanlar cok.
    Sen asla ve asla " SOL " un temsilcisi olamazsin.

Fikirlerini elestirmeye devam edecegim...

Isci Partisi internette ne zaman ajitasyona baslamis? hemde hacking platformlarinda :) enteresan...

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    zaman kötü be abi

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    Ayrica ek olarak,
    ertan in yazdigi mesajda EMEP " e yani Emek Partisi nin binasinda dansöz oynatilmis hatta ve hatta hayat kadinlari atilmis , demekte.

simdi ideolojik olarak bir fikir paylasiminda bu söyledigin cümle kimleri nereye getiriyor, ve ne elimize geciyor?
    Kalkip herkez beyenmedigi bir örgütün ismini verip söyle söyle yaptilar gördüm diyebilir. Buna karalamak denilir o kadar.

Karalama yapmak istemeyen insan, bir kere; böyle birsey olsa bilede - bir yada iki kisinin asla ve asla bir örgütü temsil edemeyecegini bilmelidir. Ve kisisel etkenlerden dolayi o örgütü bu iki üc kisinin yüzünden, karalamaya calismaz. Bu cok basit bir düsüncedir. Vede acikcasi cocuksudur.

AYRICA bahsedilen "örgüt" EMEP bir örgüt degildir, Partidir.
    Madem bol bol yaziyorsunuz, dogrulariyla yazin.
    Siyasi terimleri bilmek epey faydali olacaktir hepimiz icin..

Bu arada ismi gecen parti,örgütlerin burada ajitasyonunu yapmaya calismiyorum. Yazilanlar üzerinden fikir yürüttüm.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    benmi ego tatmin ediyorum :)..

ajitasyon sozcugunu kullanarak sen kendi egonu tatmin ediyorsun sol terimler kullanarak cok bilmislik havasi ver bakalim...Rahatiniza bakin...masa basi devrimcilerisiniz halay cekip baglama calmayla devrim yapacaginizi saniyorunuz...tarih herseyi ispatlar...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Lafları güzel kullandığından ve benim eksik söylediğim terimlerden komünist olduğunu çıkardım. Şimdi arkadaşım karalama diyorsun,ben emep e veya başka bir partiye/örgüte karşı değilim.Sadece gerçekliği söyledim ve bunu da ispatlayacağımı bildirim,inamıyorsan buyur gel beklerim,o kişiler emep üyesidir,o yüzden de parti tüzüğünü bilmiyorlarsa benim diyeceğim birşey yok
    Eğer tüzük de partiye karı atma olayları varsa o da onların sorunu,ben sadece gerçek bir olguyu yansıttım.Karalama gibi bir art niyetim yok,ayrıca bir şey daha ekleyeyim, emeği savunan TKP,elektriği kaçak kullanıyor,burdaki ilçe teşkilatı öyle.Yönetimin haberi var veya yok bilmiyorum.Bunu bir tkp li ye söylediğimde sanki çok iyi boq yemişler gibi şu cvbı verdi "Görmedin herhalde,suda kaçaktı..."

Benim diyecek bir lafım yok,bana göre yanlış,onlara göre doğru veya yanlış o onları bağlar,birgün bunun cezası kesilir.....

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    COMPUTERWOLF
    Iste bu son mesajin senin karsina biraz zor bi engel cikinca nasil bir tutum sergiledigini göstermekte.

Bu mesaji yazdigin cok iyi oldu. Gercekten.
    Benim bircok yazi yazmama kar oldu böylelikle.

Verdigin cevap o kadar basit o kadar gülüncki, suana kadar yazdigin tüm yazilarin aslinda neyi hedefledigini göstermekte.

"masa basi devrimcilerisiniz halay cekip baglama calmayla devrim yapacaginizi saniyorunuz"

Bu cümleyi oturup bi kac kez okusana, sonra benim yazdigimida oku. Ben kimim? hangi partiyi temsil ediyorum? bu iki sorunun cevabi yazdigim yazida varmi. Siz derken kimi kastediyorsun?
    Ajitasyon kelimesi cokmu agir kacti? burada hicte bilmislik yapmama gerek yok. Sen o kadar yaziyorsun ciziyorsun, dört bi yana küfür serpistiriyorsun, kendi düsüncenin tek dogru oldugunu asiliyorsun insanlara - kalkip bi cevap yazinca ben bilmislikmi yapmis oluyorum?

Inanki cok iyi yaptin bu mesaji yazarak. Sana kapak olacak bu mesajin.
    Böylece bana ve üyelere aslinda ne denli bir tartisma sürdürebildigini ispatlamis oldun.

Inanki ego tatmini icin gelmedim :) cünkü internette hangi egomu tatmin edebilirim? o tarz cocuksu arzularim yok. Karakteri oturmus bi insanin ego derdi yoktur.
    Yok gykyim yok mykyim diye yazi yazan kisi ben degilim.
    Rant meraklisi arkadas.

Umarim kendine tokat atici bir mesaj daha yazarsinda, bende o zaman bi kac sey daha karalama firsati edinmis olurum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    ertan tamam anliyorum seni. Amacin karalama olmayabilir, ama bende sunu diyorum seninde dedigin gibi parti tüzügüne uymuyorlarsa bu o kisilerin karekterini göstermekte.
    Ancak heryerde kara bir koyun vardir diye düsünmek gerekir.

--------------------

Ayrica computerwolf , neden yazimda sana degindigim o kadar noktalari kenara birakip, sadece ego olayinda takildin?
    iste bu senin ego sorununun ispati degilmidir :)

Tarih herseyi ispatlar,buna karsi bir tezim yok.
    Evet tarih ispatlayacak, ama tarihi bicmeden - verimini umma...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    komünist diye tanımlanan kişi donanım bakımından mükemmele yakın olmalıdır,bunu yapan sonuçta üyeler veya yönetim,olmuş bir olay bu da leke olarak kalacaktır.İşi ne kadar ciddiye alındığının göstergesidir.Zaten çok faailiyette de değildir

Devrim konusuna gelince,hangi fraksiyondan olursan ol arkadaşım yapabiliyorsanız siz yapın bu devrimi,bu ülkede sosyalizm ütopyadan başka birşey değildir diye düşünüyorum

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu taş sopa birbirine giren her denyo adam olup,dünyayı kurtarmaya çalışmak yerine.2 satır derslerini okuyup adam gibi 4 senede okullarını bitirseler.Zamanla hepsi adam olur iş bulur.Kafaların aptal aptal örgütlerle sikiyorlar bu mallarda odtuluyuz gençiz bilgiliyiz die takılıyorlar.gazilisi faşit turan derdinde diğerleri komünist dünya düzeni derdinde 2 grubada yakından uzaktan alası olanın a.k!!!!

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 9874 Toplam Mesaj: 77