Öleceksem Bir Orospu İçin Ölmeliyim,Öylesi Daha Kahramanca..
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------Orospuda olsa içinde masum kalan birşeyler vardır .
bir orospuya asla "Orospu" demeyin.
Orospuda olsa sonuçta insandır .
bir orospu için ölmek kahramancaysa sıradan ölmek ne kadar orospuluktur ?
-----------------------------+1
-
orospu için yapacağın şeyi milletin için yapar msın?
-
Orospular kendini satan insanlardır..Kendini satıyorsa insan değildir zaten.Bunları bile bile götverir.. O yüzden orospular hiç sevilmez ve seven insanlarda sevilmez.. Ayrıca aero nerde la ?
-
Hayat koşulları onu neye itmiş. Farkında bile olmadan kimlerin eline düşmüş. O da istemezmiydi aşk yaşamak ?
Sadece sevdiğine ait olmak ?
Bu yola zevk için düşülmez arkadaşlar. Zevkine yapan kaşardır zaten.
Peki zorla o yola itilmiş birini seviyorsan ve artık tövbe etmek istiyorsa fakat kurtulamıyorsa o çemberden ?
Böyle işlerden kurtulmanın kolay olmadığını bir çok proğramda gördük.
Arkadaşım sana gelince ;
Bir düşmüşü seviyor olabilirsin eğer o da seni seviyorsa bir çılgınlık edersiniz illaki bir boşluk yakalanacaktır. Kaçar gidersin memleketine.
Fakat sen sonra bu kişiden bıkarsan yada olur da tartışırsan geçmişini yüzüne vurmayacağına emin misin ?
Sonuç olarak ölmeyi düşünmekten çok yaşamaya dair neler yapabilirsin bunu düşünmeni isterim.
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------Hayat koşulları onu neye itmiş. Farkında bile olmadan kimlerin eline düşmüş. O da istemezmiydi aşk yaşamak ?
Peki zorla o yola itilmiş birini seviyorsan ve artık tövbe etmek istiyorsa fakat kurtulamıyorsa o çemberden ?
Arkadaşım sana gelince ;
Bir düşmüşü seviyor olabilirsin eğer o da seni seviyorsa bir çılgınlık edersiniz illaki bir boşluk yakalanacaktır. Kaçar gidersin memleketine.
Fakat sen sonra bu kişiden bıkarsan yada olur da tartışırsan geçmişini yüzüne vurmayacağına emin misin ?
Sonuç olarak ölmeyi düşünmekten çok yaşamaya dair neler yapabilirsin bunu düşünmeni isterim.
-----------------------------97 mesajdır bunu anlatmaya çalışıyoz zaten ama adam anlamıyoki.İlla gebercem diyo :D Güzel yazmışsın ayrıca ;)
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
Orospular kendini satan insanlardır..Kendini satıyorsa insan değildir zaten.Bunları bile bile götverir.. O yüzden orospular hiç sevilmez ve seven insanlarda sevilmez.. Ayrıca aero nerde la ?
-----------------------------kardeşim benim orospu demem bana yaptıkları için yoksa öyle bildiginiz gidipte parayla orospuluk yapan biri için degil yani..
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------Hayat koşulları onu neye itmiş. Farkında bile olmadan kimlerin eline düşmüş. O da istemezmiydi aşk yaşamak ?
Arkadaşım sana gelince ;
-----------------------------güzel kardeşim bana yaptıkları için öyle dedim ben..
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------aero bunu yazdı:
-----------------------------MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim benim orospu demem bana yaptıkları için yoksa öyle bildiginiz gidipte parayla orospuluk yapan biri için degil yani..
-----------------------------yapamadinmi daha birsey
-----------------------------daha zamanı var o işin ama yakın..
bak olay şu ben yapcagımı yapcam sonuç ne olursa olsun ben onu demek istedim ucunda ölümde olsa yapacagımı yapcam olay bu..
-
Anaa ölmemiş :D Yap hacı ne bok istiyosan yap için rahat olucaksa yap... Ha ama dediğim gibi kendini satmış mal biriyse yapma !! ;)
-
MikRoBiT bunu yazdı:
Anaa ölmemiş :D Yap hacı ne bok istiyosan yap için rahat olucaksa yap... Ha ama dediğim gibi kendini satmış mal biriyse yapma !! ;)
------------------------ruhunu satmıs