Öleceksem Bir Orospu İçin Ölmeliyim,Öylesi Daha Kahramanca..
-
bkz. ölmeden önceki son sözler
@konuyu açan arkadaşım , adam gibi takıl , ölmek denilen şeyi böyle basıp çiğneme. siktir et ne olmuşsa olmuş ,otur ve geçmesini bekle. seni bir daha uyarmıcam , yarın bi gün gazetede haberini görürsem ahirette karşına dikilirim haberin olsun
-
aero bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yık ulan sende yık zaten yapmaya çalışan yok bu devirde sende yık ki seninde bi farkın kalmasın yapmak zor yıkmak kolay nede olsa. Yık hatta sen bu gidişle romayıda yakarsın dünyayıda.... Yazık hem orospu diosun hem öleceğim öldüreceğim diyorsun adam gibi adam ol hayatını standartların üzerinde tutta her gün o orospu dediğin ölsün ben ne yaptım, nerede hata yaptım diye :} ölmek basit ve ucuz...Yaşama cesaretini kendinde bulamıyorsun anlaşılan... Herkes ölür öldürür yaparsın 5 kapak kova ondan sonra kedi bile aslan olur ama normal yaşamak her babayiğidin harcı değildir standartların üzerinde kıskanılacak bi hayat yaşamak emek ister, çaba ister. Sende öl ve öldür hatta öldür foto cek tbtye koy sonra kendini öldür bizde hobaa harbiden yapmış lan adam diyelim ben çok duydum bu kuru gürültüleri...
-
sRcN bunu yazdı:
aero bunu yazdı:
-----------------------------yık ulan sende yık zaten yapmaya çalışan yok bu devirde sende yık ki seninde bi farkın kalmasın yapmak zor yıkmak kolay nede olsa. Yık hatta sen bu gidişle romayıda yakarsın dünyayıda.... Yazık hem orospu diosun hem öleceğim öldüreceğim diyorsun adam gibi adam ol hayatını standartların üzerinde tutta her gün o orospu dediğin ölsün ben ne yaptım, nerede hata yaptım diye :} ölmek basit ve ucuz...Yaşama cesaretini kendinde bulamıyorsun anlaşılan... Herkes ölür öldürür yaparsın 5 kapak kova ondan sonra kedi bile aslan olur ama normal yaşamak her babayiğidin harcı değildir standartların üzerinde kıskanılacak bi hayat yaşamak emek ister, çaba ister. Sende öl ve öldür hatta öldür foto cek tbtye koy sonra kendini öldür bizde hobaa harbiden yapmış lan adam diyelim ben çok duydum bu kuru gürültüleri...
-----------------------------Allah'ım inşallah bu yazıyı zekasını kullanamayan biri okumaz.
Amin.
-
Ahmet Altan sözleri gibi bu ne yaa :)
-
sRcN bunu yazdı:
aero bunu yazdı:
-----------------------------ben ölceksem diyorum burda demek istedigim yapcagımı yapcam ucunda ölümde olsa..
-
Madem öleceksin niye konu açıyosun git öl
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Madem öleceksin niye konu açıyosun git öl
-----------------------------Öleceksem Bir Orospu Için Ölmeliyim,öylesi Daha Kahramanca..
bu sözü bir anlamaya çalış..
-
aero bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Öleceksem Bir Orospu Için Ölmeliyim,öylesi Daha Kahramanca..
-----------------------------bence sen ne yaptığını bilmeye çalış
herkes herkese herşeye aşık olur vurulur sever çok sever
herkes ihanete uğradığında ölecekse işimiz var
ben de sana öl derken git intihar et demedim
ucunda ölüm de varsa yapacağın şeyi yap da kurtul diyorum
kaçıracakmısın kaçır
vuracakmısın vur
napacaksan yap
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------aero bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------bence sen ne yaptığını bilmeye çalış
herkes herkese herşeye aşık olur vurulur sever çok sever
herkes ihanete uğradığında ölecekse işimiz var
ben de sana öl derken git intihar et demedim
ucunda ölüm de varsa yapacağın şeyi yap da kurtul diyorum
kaçıracakmısın kaçır
vuracakmısın vur
napacaksan yap
-----------------------------yapacagım zaten az kaldı..
-
yapta kurtulalım :}}} valla