Öleceksem Bir Orospu İçin Ölmeliyim,Öylesi Daha Kahramanca..
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
adamım git bi sigara falan iç,olmadı iki bira al kafan yerine gelsin..boşver amk la kız için falan hiç mi üşenmiyon hajı.salla takma kafaya
-----------------------------hepsini denedim olmuyor kafamdakile rgitmiyor alkolda aldım sigarada içtim karılarlada oldum ama hep aklımda.uykudan bunla uyanıyorum bunla yatıyorum hep
kafamdaki düşünceler çıkmıyor..
-
şu koskoca hayatta bir orospu için yaşıyorsan hiç yaşama öl zaten
ayrıca ölerek yaşayarak sıçıp osurarak kahraman olunmaz ancak enayi olunur... -
Dostum olayı biraz anlatsana, çevremde bu tip olayla karşılaşan insanlar var. Hem de delicesine seven. Sen anlat bir çaresine bakarız.
-
aero bunu yazdı:
-----------------------------Nikoteen bunu yazdı:
Sen bu kafayla ...mi gidersin cennete
-----------------------------ne işim olur cennetle
-----------------------------acaba cennetin seninle işi olur mu?
-
aero bunu yazdı:
Öleceksem bir orospu için ölmeliyim,öylesi daha kahramanca..
-----------------------------Hoja insan hayatta kalma içgüdüsüyle doğar büyür ve pamuğu g.tüne yiyene kadar bu içgüdüyü taşır. Depresyon ya da başka akli durumu etkileyen hastalık yüzünden hayatta kalma içgüdüsü terk edilir, davalar ve inançlar yüzünden insan kendi hayatına son verebilir veya sevdiğin insanların hayatı söz konusu olduğunda hayatta kalma içgüdünden vazgeçersin.
Hayatta kalma içgüdüsünün terk edilmesinin temelinde benliğin yok olması yatar, vücut (fiziki varlık) önemsiz hale gelir, kişilik kaybedilerek amacın bir parçası olur. Bedenimi alabilirsiniz ruhumu asla geyiğindeki gibi manen ölmektense fiziksel olarak ölmek tercih edilir. Depresyon akıl hastalığı ve sevdiğin insanlar için kendini feda mevzusu dışında gerisi fasa fisodur.
edüt: Ölümde bir boq yok norospu için ölünmez çak ve geç, yaşa ve yaşat, memnun et memnun ol kaygısız ol :D yazmayı özlemişim a.q.
-
hacı sen ne içtin merak ediyorum?
-
Allah için öl desek "benim işim var yada hayat güzel daha gencim yaşamak istiyorum" dersin. bu senin anlattıkların bi çoğumuzun başına gelmiştir. bizde zamanında yakıp yıkıyorduk. sabırlı ol yakında unutursun.yaşamayı beceremiyorsan o senin aybındır. bi orospu için ölürsen arkandan fatiha değil küfür ettirirsin. hayatın anlamını yaşamın amacını nerden geldik nereye gidiyoruz sorularının cevabına kafa yor böle boş beleş işlerle uğraşma. ne biçim yaşıyorsunuz anlamıyorum. karı-kız muhabbetleride bi yere kadar...henüz geç değil,gerçekleri görmeye başla artık.
-
RaCiNGeR bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
ulan dejavu mu yaşıyorum nedir? sanki böyle bir konu hatırlıyorum gibi geldi.
konu değilde brinin imzasıydı sanki ?
-----------------------------nuggests54 ün imzasıymış.
-
Ohhooo Ne Olacak canım, Orospuya Aşık olmuş. :) Ne iş anlamadım, Kapısınımı kapadı sana, Canın Çektimi Gidersin Ne var yani.. ?
Yada Sanırım kafam Karıştı, Orospuya Bende Aşık Olabilirim, Ama Onun İçin Ölmemki, Bi Saniye sen Neden Ölüyon Onu demedinki.? Hakket Neden Ölüyon.??
-
ShockMan
Pezevenk yaşatmaz bunu :)