folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Öleceksem Bir Orospu İçin Ölmeliyim,Öylesi Daha Kahramanca..

Öleceksem Bir Orospu İçin Ölmeliyim,Öylesi Daha Kahramanca..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------
    adamım git bi sigara falan iç,olmadı iki bira al kafan yerine gelsin..boşver amk la kız için falan hiç mi üşenmiyon hajı.salla takma kafaya

hepsini denedim olmuyor kafamdakile rgitmiyor alkolda aldım sigarada içtim karılarlada oldum ama hep aklımda.uykudan bunla uyanıyorum bunla yatıyorum hep 

kafamdaki düşünceler çıkmıyor..

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    şu koskoca hayatta bir orospu için yaşıyorsan hiç yaşama öl zaten 

ayrıca ölerek yaşayarak sıçıp osurarak kahraman olunmaz ancak enayi olunur...

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Dostum olayı biraz anlatsana, çevremde bu tip olayla karşılaşan insanlar var. Hem de delicesine seven. Sen anlat bir çaresine bakarız.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

aero bunu yazdı:

Nikoteen bunu yazdı:
    Sen bu kafayla ...mi gidersin cennete

ne işim olur cennetle

acaba cennetin seninle işi olur mu? 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

aero bunu yazdı:
    Öleceksem bir orospu için ölmeliyim,öylesi daha kahramanca..

Hoja insan hayatta kalma içgüdüsüyle doğar büyür ve pamuğu g.tüne yiyene kadar bu içgüdüyü taşır. Depresyon ya da başka akli durumu etkileyen hastalık yüzünden hayatta kalma içgüdüsü terk edilir, davalar ve inançlar yüzünden insan kendi hayatına son verebilir veya sevdiğin insanların hayatı söz konusu olduğunda hayatta kalma içgüdünden vazgeçersin.

Hayatta kalma içgüdüsünün terk edilmesinin temelinde benliğin yok olması yatar, vücut (fiziki varlık) önemsiz hale gelir, kişilik kaybedilerek amacın bir parçası olur. Bedenimi alabilirsiniz ruhumu asla geyiğindeki gibi manen ölmektense fiziksel olarak ölmek tercih edilir. Depresyon akıl hastalığı ve sevdiğin insanlar için kendini feda mevzusu dışında gerisi fasa fisodur.

edüt: Ölümde bir boq yok norospu için ölünmez çak ve geç, yaşa ve yaşat, memnun et memnun ol kaygısız ol :D yazmayı özlemişim a.q.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    hacı sen ne içtin merak ediyorum?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek
    Allah için öl desek "benim işim var yada hayat güzel daha gencim yaşamak istiyorum" dersin. bu senin anlattıkların bi çoğumuzun başına gelmiştir. bizde zamanında yakıp yıkıyorduk. sabırlı ol yakında unutursun.yaşamayı beceremiyorsan o senin aybındır. bi orospu için ölürsen arkandan fatiha değil küfür ettirirsin. hayatın anlamını yaşamın amacını nerden geldik nereye gidiyoruz sorularının cevabına kafa yor böle boş beleş işlerle uğraşma. ne biçim yaşıyorsunuz anlamıyorum. karı-kız muhabbetleride bi yere kadar...henüz geç değil,gerçekleri görmeye başla artık.

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

RaCiNGeR bunu yazdı:
    g2k bunu yazdı:
    ulan dejavu mu yaşıyorum nedir? sanki böyle bir konu hatırlıyorum gibi geldi.
    konu değilde brinin imzasıydı sanki ?

nuggests54 ün imzasıymış.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ohhooo Ne Olacak canım, Orospuya Aşık olmuş. :) Ne iş anlamadım, Kapısınımı kapadı sana, Canın Çektimi Gidersin Ne var yani.. ?

Yada Sanırım kafam Karıştı, Orospuya Bende Aşık Olabilirim, Ama Onun İçin Ölmemki, Bi Saniye sen Neden Ölüyon Onu demedinki.? Hakket Neden Ölüyon.??

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

ShockMan

Pezevenk yaşatmaz bunu :)

Toplam Hit: 22689 Toplam Mesaj: 134