Öleceksem Bir Orospu İçin Ölmeliyim,Öylesi Daha Kahramanca..
-
www.herkesesoyle.com/piton-ortam-kizi-dinle.html ... ;)
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
www.herkesesoyle.com/piton-ortam-kizi-dinle.html ... ;)
-----------------------------biliyorum bu şarkıyı daha önceden dinlemiştim..
yav benim intikam almam gerekiyor
-
Biriyle ol onun gözüne sok
-
aero bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
herkes kendı ıcın yasar hocam salakmısın sen hersyı ılk önce kendın ıcın yapıcaksın ölsen bıle kendın ıcın oluceksın bunu farkına bu aralar ben vardım :|
-----------------------------bunu kendım için yapcam zaten rahatlamak için kurtulmak için kafamdan atamadıgım şeyler var kaç ay geçti bir türlü atamıyorum
-----------------------------neden ölmek yerıne yaşamayı tercih etmıyosun ki ölme hakkını daha güzel seyler için kulanbılırsın eee illede ölücem dıyorsan şimdi git öl ama hayat herşeye rağmen yaşamaya değer az biraz zaman gecsın bu dedıgıme hak verceksın
-
MikRoBiT bunu yazdı:
Biriyle ol onun gözüne sok
-----------------------------farklı sehirlerdeyiz kızı alıp oraya gitmek lazım..
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------aero bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
herkes kendı ıcın yasar hocam salakmısın sen hersyı ılk önce kendın ıcın yapıcaksın ölsen bıle kendın ıcın oluceksın bunu farkına bu aralar ben vardım :|
-----------------------------bunu kendım için yapcam zaten rahatlamak için kurtulmak için kafamdan atamadıgım şeyler var kaç ay geçti bir türlü atamıyorum
-----------------------------neden ölmek yerıne yaşamayı tercih etmıyosun ki ölme hakkını daha güzel seyler için kulanbılırsın eee illede ölücem dıyorsan şimdi git öl ama hayat herşeye rağmen yaşamaya değer az biraz zaman gecsın bu dedıgıme hak verceksın
-----------------------------yani davam için ölmeyi göze aldım ben belki ölürüm belki yaşarım olayı
-
Sana bi örnek veriyim.Sence sadece ölmeye giden bi ordumu daha güçlüdür yoksa ölümü dert etmeyen sistemli çalışan,en verimli sonucu almaya çalışan bi ordumu ? iyi düşün ;)
-
MikRoBiT bunu yazdı:
Sana bi örnek veriyim.Sence sadece ölmeye giden bi ordumu daha güçlüdür yoksa ölümü dert etmeyen sistemli çalışan,en verimli sonucu almaya çalışan bi ordumu ? iyi düşün ;)
-----------------------------ben her ihtimali göze alıyorum..yıkımım büyük olcak sonuçları ne olursa olsun..
-
aero bunu yazdı:
-----------------------------MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------ben her ihtimali göze alıyorum..yıkımım büyük olcak sonuçları ne olursa olsun..
-----------------------------Sen bilirsin.. Ama bi anlık sinirle kendini daatma.Yani intikamını aldıktan sonra pişman olma ;) ya saçma bişey yapmıcaksın yada sinirin hiç bitmiycek
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------aero bunu yazdı:
-----------------------------MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------Sen bilirsin.. Ama bi anlık sinirle kendini daatma.Yani intikamını aldıktan sonra pişman olma ;) ya saçma bişey yapmıcaksın yada sinirin hiç bitmiycek
-----------------------------bi anlık degıl aylar oldu ben aatmıyorum üzerimden laz inadımı derler bilemiyorum işte..