Öleceksem Bir Orospu İçin Ölmeliyim,Öylesi Daha Kahramanca..
-
Canım acayip helva çekiyordu.
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
Canım acayip helva çekiyordu.
-----------------------------şöyle güzel bi helva yemeyeli de çok olmuştu :D
-
öldümü acaba arkadaş
-
Gerçekten yaşamak zor olan.. herkesin kanında orospuluk var.. ama ondan kurtulmak en güzeli.. o kız başaramamış. bilader düşünsene senden gizli yaptığını.. sende seviyosun ve evleniyorsun.. ya senden gizli yapsaydı.. sence iyimi olurdu.. hacım güzelmi kız bilmiyorum. ama güzelliği her kız taşıyamıyor.. talibi çok olunca zevkide çok oluyor.. yanlış anlaşılmasın her güzel kız kötüdür demiyorum.. taşıması zordur diyorum.. bak gözünü seviyim sakın yanlış bişey yapma.. senden ve ailenden başka kimseye zarar gelmez..
ya insanın zor anları olur.. çıkmaza girdiği.. bunalır.. uykusu olmaz. gecesi olmaz gündüzü olmaz.. eğer öyle isen. sana diyeceğim tek şey git kızı bul.. son kez konuşmak iste. son sözlerim olcak. kafana yatarsa falan de.. eğer kabul ederse git jileti al.. kızı bul.. kes yüzünü... alnını kess yanağını kes. hani koparma.. çizik at.. yarası derin olsun.. hani sağlık sıkıntısı olmayacak şekilde.. eğer senin hayatından bişeyler götürmüşse, her aynaya baktığında yaptığı hatayı anlasın.. ama sadece bu kadar yap.. ve sonra hayatına yeniden başla ve en güçlü olmaya çalış.. çevrende saygı duyulcak biri ol. illa iş falan önemli değil.. adam gibi adam ol.. o zaman senden iyisi olmaz..
-
Helvayı ben kavururum :D
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
öldümü acaba arkadaş
-----------------------------sanmam ben haberlere baktım Tv leri izledim oyle bir haber yok :)
-
üşenmedim okudum sabah sabah ''orspu'' ''orospu'' yok pezevenk yok piç. Amk ne küfürlü bi gün
-
Orospuda olsa içinde masum kalan birşeyler vardır .
bir orospuya asla "Orospu" demeyin.
Orospuda olsa sonuçta insandır .
bir orospu için ölmek kahramancaysa sıradan ölmek ne kadar orospuluktur ?
-
Bak bu Türküyü bir Genel Ev kadını yazmış. Çokta acıklı bır hıkayesı var. Sizde boyle bır sey bırakabılecekmısınız arkanızda ?
Gayri dayanamam ben bu hasrete
Ya beni de götür ya sen de gitme
Ateşin aşkına canım yakma çıramı
Ya beni de götür ya sen de gitme
Yar sineme vurdu kızgın dağları
Viran koydu mor sümbüllü bağları
Hüsey'nim geçiyor gençlik çağları
Ya beni de götür ya sen de gitme -
olan sana olur. geride bıraktıklarına olur. s.et hayırlısı buymus de geçmeye çalış