Öleceksem Bir Orospu İçin Ölmeliyim,Öylesi Daha Kahramanca..
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------
ulan dejavu mu yaşıyorum nedir? sanki böyle bir konu hatırlıyorum gibi geldi.
-----------------------------hoca banda oluyo bu aralar rüyamda gördüğüm herşey gerçek oluyo.
-
Orospuluk vucuttta değil,beyinde olur hoca.Ben ne orospularla çıktım farkında olmadan bir bilsen.Hepsi için ölünmez.Koy götlerine gitsin.
-
ölceksin sonra yakınların seni gömmeye gelcek olay bu kadar yani...Belkide hala bile arkandan konusanlar olcak..orospu dediğin kişi 1 aya kalmadan daha 40 ın çıkmadan yeni biriyle yolunda devam edicek..kısaca Kahramanlık dediğin kısmı olmıcak! bizzat gördüğüm için sölüyorum.. kısaca boş.. hala kafanda soru işaretleri varsa ölüme biraz yaklaş bakalım ama orospu için yaklaş öle celallenmek gözünün kararması sinirlenmek vs ölmeyi veya öldürmeyi gerektirmez cok basit bi yaklaşım.
madem cennetle de işin yok biraz daha şeytani düşünsen diyorum. :)
-
orospular için ölünmez orospular SİKİLİR sadece....
-
ne orospusu ne ölmesi müdür hayat güzel sen hiç erkek devenin dişi deve için öldügünü gördün mü?misal horozlar tavuk yumurtluyorsa ver coşkuyu gerisiyle ilgilenmez?!
-
way orrrspu ne hale getirmiş çocugu mnq
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Ohhooo Ne Olacak canım, Orospuya Aşık olmuş. :) Ne iş anlamadım, Kapısınımı kapadı sana, Canın Çektimi Gidersin Ne var yani.. ?
Yada Sanırım kafam Karıştı, Orospuya Bende Aşık Olabilirim, Ama Onun İçin Ölmemki, Bi Saniye sen Neden Ölüyon Onu demedinki.? Hakket Neden Ölüyon.??
-----------------------------bana yaptıkları için öle bir cümle kurdum..
-
Antikky bunu yazdı:
Orospuluk vucuttta değil,beyinde olur hoca.Ben ne orospularla çıktım farkında olmadan bir bilsen.Hepsi için ölünmez.Koy götlerine gitsin.
-----------------------------benim hiç beklemedigim biri yaptı bunu bana bide evlenelım dıyordu bana.seni seviyorum ama bunu neden yaptım bilmiyorum oldu son sözü
-
herkes kendı ıcın yasar hocam salakmısın sen hersyı ılk önce kendın ıcın yapıcaksın ölsen bıle kendın ıcın oluceksın bunu farkına bu aralar ben vardım :|
-
mosquit0 bunu yazdı:
herkes kendı ıcın yasar hocam salakmısın sen hersyı ılk önce kendın ıcın yapıcaksın ölsen bıle kendın ıcın oluceksın bunu farkına bu aralar ben vardım :|
-----------------------------bunu kendım için yapcam zaten rahatlamak için kurtulmak için kafamdan atamadıgım şeyler var kaç ay geçti bir türlü atamıyorum