Öleceksem Bir Orospu İçin Ölmeliyim,Öylesi Daha Kahramanca..
-
Hayatımda hiç genel eve gitmedim ve hiç bir orspuyla olmadım. Ancak bir iş gereği tanıdığım ve gerçekten sevdiğim iki orospu arkadaşım var.
Orospu dediysem e-5 de takılan cinsten değil tabi, evi var arabası var vs. neyse.
Şunu söylyebilirimki orospu karılar karakter bakımından çok daha sağlam oluyor. Kaprisli olmuyorlar, kendilerini saklamıyorlar dobra oluyorlar.
Seni aramak istediği zaman çağrı atmıyor direkt arıyor, bir işin düştüğü zaman hiç bir beklentisi olmadan yapıyor, sayamayacağım birsürü şey işte aklıma gelmiyor.
Yani orospu dediğiniz insanla o işi yapmak dışında otıurur konuşursanız aşık olunabileceğini ve çokda sağlam insan olduğunu görürsünüz.
Bir orospu için diye başlayan cümleleri bu yüzden gereksiz buluyorum. Tanımadan sırf sıfatı yüzünden her insan aynı kefeye koyulmaz bence.
Bir orospuya aşık olsaydım kesinlikle evlenmezdim, kendime yediremem ancak senin aşık olmanı anlayabiliyorum. ancak orospularla sadece sevişmiş olan insanlar kolay kolay anlamaz.
neyse heralde arkadas bu yazdıklarımı görse orospu dedim diye darılırdı :D sana geçmiş olsun hocam ama ne yap et unut. o iş olmaz sen kabul etsen çevren kabul etmez çevren kabul etse cicim ayı bitince sen yüzüne vurursun.
sen yüzüne vurmasan o senden sıkılınca eski mesleğini gizlice icra edebilir yani hertürlü boklu iş. boşver diyorum. Ama dost olabilirsin sadece :). birilerini paketlemek istediğin zaman çok lazım oluyor...
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan
Pezevenk yaşatmaz bunu :)
-----------------------------Heee Anladım, Pezevenklerin Yürek Hep 3.5 Tir. :) Sorun Kime Vurdurtacak Aslanımızı. Bi saniye sen Eminmisin, Ölme Nedeni Pezevenkse Koruruz Yahu. Tahribat Ölmedi ya. Değilmi. Koruruz Gönüllüler Olur. :)
-
ShockMan
Koruruz tabi. Pezevengi gebertip karılara el koyarız :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan
Koruruz tabi. Pezevengi gebertip karılara el koyarız :)
-----------------------------Eh eh Yok be hocam, Karılar Bizim Müride kalsında, Ölmesin yeter, Sanırım Uyuyo Kendisi Hala İştirak edemediler. :)
-
anladığım kadarıyla bi aşk vakası ama yine de kim olursa olsun orospu deme unutma ki tarihin ilk mesleği orospuluk :|
bu sözcüğü (karakter açısından) mecazi kullanıma göre algılarsak :| o karakteri taşıyanı anlamak zaten mümkün değildir.. seni sulu dereye götürür susuz getirse şükredersin :|
ama eğer konuda bahsi geçen şey senin bi gıdım bile sevdiğinse laf ettirme sahiplen anlamazsa zaten zorla güzellik olmaz def et gitsin :| eğer sen def edildiysen ankaraya beklerim içelim güzelleşelim :|
4 bira hakkımı senle kullanayım.. ha niye fazlası değil dersen çünkü helaya gitmeyi sevmiyom bilader (dublex evlerin amk) :|
-
Ne ölüyorsun orospu kim :S
-
Ayrıca bakınız imzam :W Müridlere kötü örnek oluyorum galiba :D
-
yazık lan :S
-
unutacaksın yapacak birşey yok. kendi başına yapamıyorsan gerekirse psikolojik destek alacaksın. ne kadar zor birşey olduğunu az çok tahmin edebiliyorum, allah sabır versin :/
-
Gençliğine yazık hocam. O zaten yolunu seçmiş. Sen ölür gidersin o yine milletin altına yatar:S Onuda öldürdün diyelim ahiretinden de olcan :S İyi düşün derim... Yazık etme kendine kardeşim :S