folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Öleceksem Bir Orospu İçin Ölmeliyim,Öylesi Daha Kahramanca..

Öleceksem Bir Orospu İçin Ölmeliyim,Öylesi Daha Kahramanca..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasattt
    hasattt's avatar
    Erkek

Hayatımda hiç genel eve gitmedim ve hiç bir orspuyla olmadım. Ancak bir iş gereği tanıdığım ve gerçekten sevdiğim iki orospu arkadaşım var.

Orospu dediysem e-5 de takılan cinsten değil tabi, evi var arabası var vs. neyse.

Şunu söylyebilirimki orospu karılar karakter bakımından çok daha sağlam oluyor. Kaprisli olmuyorlar, kendilerini saklamıyorlar dobra oluyorlar.

Seni aramak istediği zaman çağrı atmıyor direkt arıyor,  bir işin düştüğü zaman hiç bir beklentisi olmadan yapıyor,  sayamayacağım birsürü şey işte aklıma gelmiyor.

Yani orospu dediğiniz insanla o işi yapmak  dışında otıurur konuşursanız aşık olunabileceğini ve çokda sağlam insan olduğunu görürsünüz.

Bir orospu için diye  başlayan cümleleri bu yüzden gereksiz buluyorum.  Tanımadan sırf sıfatı yüzünden her insan aynı kefeye koyulmaz bence.

Bir orospuya aşık olsaydım kesinlikle evlenmezdim, kendime yediremem ancak senin aşık olmanı anlayabiliyorum. ancak orospularla sadece sevişmiş olan insanlar kolay kolay anlamaz. 

neyse heralde arkadas bu yazdıklarımı görse orospu dedim diye darılırdı :D sana geçmiş olsun hocam ama ne yap et unut. o iş olmaz sen kabul etsen çevren kabul etmez çevren kabul etse cicim ayı bitince sen yüzüne vurursun.

sen yüzüne vurmasan o senden sıkılınca eski mesleğini gizlice icra edebilir yani hertürlü boklu iş. boşver diyorum. Ama dost olabilirsin sadece :). birilerini paketlemek istediğin zaman çok lazım oluyor...

E=mc2 ise F=m.a dır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------

ShockMan

Pezevenk yaşatmaz bunu :)

Heee Anladım, Pezevenklerin Yürek Hep 3.5 Tir. :) Sorun Kime Vurdurtacak Aslanımızı. Bi saniye sen Eminmisin, Ölme Nedeni Pezevenkse Koruruz Yahu. Tahribat Ölmedi ya. Değilmi. Koruruz Gönüllüler Olur.  :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

ShockMan

Koruruz tabi. Pezevengi gebertip karılara el koyarız :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:

ShockMan

Koruruz tabi. Pezevengi gebertip karılara el koyarız :)

Eh eh Yok be hocam, Karılar Bizim Müride kalsında, Ölmesin yeter, Sanırım Uyuyo Kendisi Hala İştirak edemediler. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

anladığım kadarıyla bi aşk vakası ama yine de kim olursa olsun orospu deme unutma ki tarihin ilk mesleği orospuluk :|

bu sözcüğü (karakter açısından) mecazi kullanıma göre algılarsak :| o karakteri taşıyanı anlamak zaten mümkün değildir.. seni sulu dereye götürür susuz getirse şükredersin :|

ama eğer konuda bahsi geçen şey senin bi gıdım bile sevdiğinse laf ettirme sahiplen anlamazsa zaten zorla güzellik olmaz def et gitsin :| eğer sen def edildiysen ankaraya beklerim içelim güzelleşelim :|

4 bira hakkımı senle kullanayım.. ha niye fazlası değil dersen çünkü helaya gitmeyi sevmiyom bilader (dublex evlerin amk) :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Ne ölüyorsun orospu kim :S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Ayrıca bakınız imzam :W Müridlere kötü örnek oluyorum galiba :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    yazık lan :S

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    unutacaksın yapacak birşey yok. kendi başına yapamıyorsan gerekirse psikolojik destek alacaksın. ne kadar zor birşey olduğunu az çok tahmin edebiliyorum, allah sabır versin :/

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Gençliğine yazık hocam. O zaten yolunu seçmiş. Sen ölür gidersin o yine milletin altına yatar:S Onuda öldürdün diyelim ahiretinden de olcan :S İyi düşün derim... Yazık etme kendine kardeşim :S

Toplam Hit: 22706 Toplam Mesaj: 134