Puro Tavsiyesi
-
Zino biraz agir evet.
Bu mereti sevmeyene tezek kokusu gibi gelir :D
Bence bu islere girmeden önce birkac defa tek puro alip dene, baktin icebiliyorsun sonra humidor, makas islerine gir derim.
-
Yeni başlayacak olanlara, Phillies Blunt öneririm, ballı içimi kolay 5'li paketi 120-140TL arası kokusu güzel ağır değil. Gümrük malı tütün ve tütün ürünleri satan yerlerde tezgah arkası satılıyor.

-
MuTReFT bunu yazdı
Yeni başlayacak olanlara, Phillies Blunt öneririm, ballı içimi kolay 5'li paketi 120-140TL arası kokusu güzel ağır değil. Gümrük malı tütün ve tütün ürünleri satan yerlerde tezgah arkası satılıyor.

Aha rakiyla birleşince kafami çarpan şey bu.
Kaan tarafından 22/Şub/23 16:38 tarihinde düzenlenmiştir -
MuTReFT bunu yazdı

yaşadığım yerde asla bulamadım bundan bana nerede olduğunu ya da kargo yapabilecek değerli bir murid varsa yanaklarından öperim :)
-
The Town House Cadde'de keyifli bir mekan. Puro serviside yapıyorlar.

-
MuTReFT bunu yazdı
The Town House Cadde'de keyifli bir mekan. Puro serviside yapıyorlar.

Nedir bu yerin hizmet alanı? Sadece puro servisi mi var?
Birde, fiyatlar nasıl sence?
-
Ankara'da limon pazarına gittim sigaradan bozma purolar var hep Ankara'da nereden alıyorsunuz puroları
-
imkanın varsa şu havalimanlarında ki duty freeler'den al
tam ismini hatırlamıyorum aromasız düz puro almıştım 2 tane 6 ay önce tanesi 45 liraydı
içimi vs güzel
-
C10H15N bunu yazdı
Ankara'da limon pazarına gittim sigaradan bozma purolar var hep Ankara'da nereden alıyorsunuz puroları
https://goo.gl/maps/TkUjdafUZHYBK3az8
şurası güzel, başka şubeleri de var ama gitmedim.
-
bende şunu dün sabiha dutyden çektim bir sonraki sefer alacağım herhalde
oradan alma buradan al diyeceğiniz bir öneri varsa önerilere açığım