Puro Tavsiyesi
-
MuTReFT bunu yazdı
Son bir yıldır, ara ara içiyorudum baktım böyle olmayacak adam akıllı bir setup kurup daha fazla keyif almaya başladım. Şu aralar tadım yapıyorum haliyle fiyattan çok bana uygun puroların peşindeyim.
Yasal ve gümrük olarak 2 kaynak var. Gümrük malı çok riskli sahte çıkabiliyor güvenilir kişilerden almak gerekiyor.
https://www.tahribat.com/forum/turkiyede-zenginler-ne-yapiyor-254963
Şu konuyla birleşmeye doğru gidiyoruz diyebilir miyiz
-
TiThousand bunu yazdıMuTReFT bunu yazdı
The Town House Cadde'de keyifli bir mekan. Puro serviside yapıyorlar.

Nedir bu yerin hizmet alanı? Sadece puro servisi mi var?
Birde, fiyatlar nasıl sence?
Restorant & Bar tarzı bir yer, yemekleri ve kokteylleri güzel.
Restorant kâr'ı(200-400 tl gibi) eklendiğini düşünürsek puro fiyatları güzel.
Town House'da 2 kişi, yemek 3şer içecek 1.800 - 2.000 gibi ortalamada bi hesap geliyor. -
CAO Brazilia derim. Bulursanız ben de isterim. Ortak getirtmek isteyen olursa düşünebiliriz.
-
balik_ bunu yazdı
CAO Brazilia derim. Bulursanız ben de isterim. Ortak getirtmek isteyen olursa düşünebiliriz.
10'lu kutu 1.350 fiyatı.
Orjinal midir bilemedim, artinden birisi verdi fiyatı.
Tarikatta yok mu tobacco işi yapan bir mürit :D
MuTReFT tarafından 27/Şub/23 14:25 tarihinde düzenlenmiştir -
MuTReFT bunu yazdı
The Town House Cadde'de keyifli bir mekan. Puro serviside yapıyorlar.

Fiyatlar icin söyle bir örnek vereyim.
En üstte ki upmann half corona cuban in 25 li kutu fiyati 120$ civari. 19 TL x 120$ = 2.280 TL
2.280 / 25 = 91 TL
Adet fiyati yaklasik 100 TL, gidip bu mekanda icmenin adet fiyati 650 TL
(: adamlarin kar marjina bak be.
EK: tamam puro zevki ucuz degil ama bu resmen keriz silkelemeye giriyor.
underzero tarafından 27/Şub/23 15:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Küba da devletin satış ofisine gitmiştim bir adet cohiba 100 dolardı bir elemanla karşılaştım bir sürü almıştı. Ben romeo jüliet aldım 16 dolardı adet fiyatı da
-
MuTReFT bunu yazdıbalik_ bunu yazdı
10'lu kutu 1.350 fiyatı.
Orjinal midir bilemedim, artinden birisi verdi fiyatı.
Tarikatta yok mu tobacco işi yapan bir mürit :DGüncel fiyatları bilmiyorum ama pahalı gibi geldi. Yurt dışına gidip gelen purosever arkadaşlar varsa bize de getirirlerse güzel olur :) En kötü ihtimalle biraz daha alt segment puroları Kıbrıs'tan getirtebiliriz.
-
sLeymN bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
Ankara'da limon pazarına gittim sigaradan bozma purolar var hep Ankara'da nereden alıyorsunuz puroları
https://goo.gl/maps/TkUjdafUZHYBK3az8
şurası güzel, başka şubeleri de var ama gitmedim.
Tane olarak satılıyor mu hocam ortalama fiyatları nedir burada polatlıdan geleceğim gelip bütçemin çok üstü çıkmasın şimdi.
-
C10H15N bunu yazdısLeymN bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
Ankara'da limon pazarına gittim sigaradan bozma purolar var hep Ankara'da nereden alıyorsunuz puroları
https://goo.gl/maps/TkUjdafUZHYBK3az8
şurası güzel, başka şubeleri de var ama gitmedim.
Tane olarak satılıyor mu hocam ortalama fiyatları nedir burada polatlıdan geleceğim gelip bütçemin çok üstü çıkmasın şimdi.
Abi pro almadım hiç genelde single malt alıyorum aldıklarımın fiyatı piyasadan uygun oluyor. İstersen telefon ile ulaşıp bilgi al yardımcı olurlar muhtemelen
-
yurtdışına giden arkadaşlar puroları nereden alıyorlar. net lokasyon merak ediyorum. güvenilir olarak bildiğiniz noktalar neresi. nerede kazıklanmayız.