Puta Tapanları Gözetleyip Hapsedelim Artık Yeter.
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------
HolySeclorum bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------yav colt istediğin gibi araştırır okur sorgularsın sınırlarını aşmadan ama kalkıp mal mal okumak felan dersen olmaz...bide şu var bu ateistlik moda gibi bişeymi... allahın varlığından haberdarsın sonra diyorsunki x adamın müslümanlğn beğenmedğm atesit oldum olurmu öyle inanırsın yada inanmazsın sen imanlı bi adamsın neden ateist olasın hem oateistlik olmaz özentilik olur.. seni bilirimki az çok içinde allah inancı vardır ki inşallah dahada artar... onu kalbindentamamen çıkaramadan ateist olamazsın demektir zaten burda ateist geçinen adamlarında çoğu emin ol senin benim kadar biliyordur allahı
Allah'ı biliyoruz çünkü ona inanan var,ama sırf inanan var diye herkez ona inanacak değil..
-----------------------------varlığını biliyorlar anlamında demişti ;)
önce bunu yorumlamayı öğren hoca, kendini aşarsan dini de yorumlayacak hale gelirsin :) doğru yorumlayan kişi zaten ateist olmaz ;)
Dini doğru yorumlayan kişi bunların Allah diye inandığına inanmaz...
-----------------------------kimmiş o doğru yorumlayan nasılmış o yorum bi anlatta bizde öğrenelim... dini doğru yorumlarmış e yorumla o zamanda
görelim her fırsatta inanmıom dionda daha dine hakaretten başka bi numaranı görmedik evrimciymiş ateistmiş peh
anca kuru gürültüsün için boş söylediklerinin
Senin hacı hoca takımına tamah etmeyenler,sevmezsiniz siz onları dini kendine göre yorumluyolar der kestirip atatsınız ...Ayrıca evrimi maymundan gelme olarak bilen biriyle bu tür konular hakkında bilimsel konuşulmaz..Asıl o zaman boş gürültü olur.İşim yok sana gelip saatlerce yazı mı yazacam,yazsamda benim önüme ne getirebilirsin ayetten başka? Bana görede sizin yazdıklarınız boş gürültü hatta boş gürültüden öte zırvalık...Ben bilime,bilimsel kuramlara güvenirim... -
HolySeclorum bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------o zaman onların yemek diye yediğini de yeme,içtiği suyun benzerinden de içme. bu kadar saçma bi mantık olabilirmi hocam?
onlar yorumlamadan inanıo,ben yorumlayarak.
bu şuna benzer, sınavdayız, birimiz anlaayarak çözüo, birimiz sallıyo tutuyo. o salladı diye ben doğru cevabımdan vazgeçmem
cold hacı ben sana bişey demiyom,doğru olan sorgulayarak birşeylere ulaşmak..Benim inanmamamın kendime göre sebepleri var oda ayrı tabi...
HolySeclorum Neymiş o Sebepler Hakket ben şahsen Çok Merak ettim,?Bu Arada Cold Hocam Özür. Sürçeyi Fikirde Bulunduk.
Tamamen bilimsel sebepler.Anlayabileceğini düşünmediğim için cevap vermiyorum sorularına.Şimdi anlarım diceksin de hep başkaları hakkında hüküm vermiceksiniz ya bende sizin hakkınızda anlayabileceğinizi sanmıyorum hükmünü veriyorum...
Yahu HolySeclorum Kardeşim Vallaha Amacım seni göt etmek yada, Fikirlerinden dolayı Rencide etmek değil, Yahu ben merak ettim sadece Şu Ateizm midir nedir Aslı astarı nedir bana bi adam akıllı anlatırmısın. Yok yani Her gün Bi Ateist ile Karşılaşmıyorumda ondan. Fikir ve Düşüncelerine kesin surette saygım vardır. Hakkımızda verdiğin hükme Saygı bildirerek şunu belirtiyim Bence Acele Bir hüküm olmş bu kararı vermen için Acele olmuş. Ne Biliyon Anlayıp anlamayacağımı hem. -
HolySeclorum bunu yazdı:
Bazı arkadaşların ne kadar yalama imanları var ya hemen gevşeyip,fitne fesat muhabbetine döndürüyolar işi.Bazılarınında burunları çok kuvvetli organizasyon kokusu falan alıyolar :)
Atalarımız ne güzelde demiş. " Yarası olan gocunur " die. Yanlış anlama ata sözünü yaşatmak babında. Yoksa bişeyler ima ediosam top olasın :P -
manyakmısınız lan siz birbirinizi dürtüklemeden 2 dk duramıomusunuz. hadi tartışıonuz da nie tartışıonuz + taze fasulye açmış konuyu amaç ne şimdi ben onuda anlamadım alaka ne onu hiç anlamadım madem atasözü bıyrın
delinin biri kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı zor çıkarmış
hesabı ...
-
kuranda adam öldürmeyin yazıyo siz din için adam öldürüyorum diyonuz
-
yTSe_JaM bunu yazdı:
kuranda adam öldürmeyin yazıyo siz din için adam öldürüyorum diyonuz
Ya Hocam kimse Burada Adam Öldürelim Canlara Kıyalım demiyo, Gözünü sevdiğim Çarpıtma az bi fikir çatışması oldu bazı arkadaşlar arasında o kadar Esasen Millet Daşşak geçiyo yahu.Ve Sanırım Bizim Biricik KruFasulyemiz var ya, Sanırım O Öldürün diyo yada Ben tam olarak anlamadım. :)
-
bilmeyen ögrensin
peygamber efendimizin zamaninda puta tapanlar iyice azitmis insan degeri bilmezlerdi.
misal bebek öldürmek, kücük kizlara tecavüz v.s.
allaha karsi inancsiz olduklari icin bu tür kötülüklere aciktilar cünkü hicbir yasak yada kural yoktu.
böyle insanlarin yasamaya haklari varmiydi?? yoktu.
bugün bile heryerde tecavüzcüleri bile linc etmeye kalkiolar. arada fark nedir???
bunu gectik.
bu tür sureler simdiki zaman icin gecerli degildir cünkü onu kaldiracak baska surelerde var.
yeterki akli kullanmayi bilelim. inancizlar icin kolay tabiki kurandan bu tür sureleri cikarip islami kötülemek.
akil yok cünkü. düsünemezler.
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------bilmeyen ögrensin
peygamber efendimizin zamaninda puta tapanlar iyice azitmis insan degeri bilmezlerdi.
misal bebek öldürmek, kücük kizlara tecavüz v.s.
allaha karsi inancsiz olduklari icin bu tür kötülüklere aciktilar cünkü hicbir yasak yada kural yoktu.
böyle insanlarin yasamaya haklari varmiydi?? yoktu.
bugün bile heryerde tecavüzcüleri bile linc etmeye kalkiolar. arada fark nedir???
bunu gectik.
bu tür sureler simdiki zaman icin gecerli degildir cünkü onu kaldiracak baska surelerde var.
yeterki akli kullanmayi bilelim. inancizlar icin kolay tabiki kurandan bu tür sureleri cikarip islami kötülemek.
akil yok cünkü. düsünemezler.
Hımm o zaman sen düşündünde böyle oldun :| Bugünde bu tür suçlar var kaçını inançsızlar yapıyo acaba :| Demek akıl yok düşünemiyolar, hayatında kaç tane bilimsel kurama kafa yordun sen? Bu ülkede ateist bilim adamları var kaçının kafa yorduklarına kafa yordunda böyle cümle kurabiliyosun? Yada hayatında ateist biriyle ilgili kötü bi anı var,bilinç altında travma yaratmış,böyle konularda yazıyosan sonuna mutlaka düşünemezler falan ekliyosun... -
inancsiz insan herzaman cahildir, ister bilim adami olsun ister baska birsey fark etmez.
aksine bircok bilim adami ateistlikten döndüler cünkü arastirmalarinda ilerledikce arkasinda büyük bir güc olduguna inandilar.
bicok akil erdiremicek bazi seyler misal bir bebegin anne karninda gelismesi hücrelerin fevkalade birbiriyle uyum kurmasi gibi mucize olaylari arastirdikca inanasi gelio ama inancsizlar anlamaz böyle tür seyleri.
beyinleri biyere kadar isler ondan ötesi yok. bloke etmis durumdalar. anlayamzlar.
(bu ara türkcem daha iyi olsaydi degisik anlatirdim ama anlarsiniz demek istedigimi heralde)
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------inancsiz insan herzaman cahildir, ister bilim adami olsun ister baska birsey fark etmez.
aksine bircok bilim adami ateistlikten döndüler cünkü arastirmalarinda ilerledikce arkasinda büyük bir güc olduguna inandilar.
Pardon, bu bircok bilimadamının yanındamıydın karar verirken?