folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Puta Tapanları Gözetleyip Hapsedelim Artık Yeter.

Puta Tapanları Gözetleyip Hapsedelim Artık Yeter.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

WebCrow bunu yazdı:
    -----------------------------
    GLaDio bunu yazdı:
    bu fasulye beyinlinin actigi konulara cevap yazmamasi size bi$e ifade etmio mu?
    ediyo, konuyu açıp kuleye beklemeye çıktı :|
    İşte Şimdi Koptum, Çok Güzel Cevap vermişsin Hocam.

Şimdi Arkadaşlar Esasen Konunun İslama hakaret niteliği taşıdğını hepinizin anladığını biliyorum, Şiddetle bana öyle geldi, Ne Demek öyle Kuleye çıkıp Deli gibi bekleyeceksin Taaaki Ot perest Gelecek Şimdiki Silahlarda Gelişti Bu arada Bekleyecen Adam Hedefe Girdimi, Dürbünden bakacan Kanasla Devirecen herifi.

Du Bi dakka bi ayrıntı atladım sanırım, Adamın bide Gelip Puta tapmasını bekleyeceyiniz yok öyle 3 Kuruşa 5 Köfte, İlle Adamı suçüstü Gafil avlamalısınız. :)))      İslam Adabına Uyalım Dimi Canım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

hoca kuranı falan övenlere "din kardeşim", "kardeşim" gibi şeyler diyorsunuz da kuranı eleştirene niye hakaret ediyorsunuz?

Herkese açık site değil mi burası? İsteyen istediğini över istediğini eleştirir.. Herkes işine baksın, hakaret edecek kadar sevmediysen konuyu, cevap yazmazsın olur biter

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:

hoca kuranı falan övenlere "din kardeşim", "kardeşim" gibi şeyler diyorsunuz da kuranı eleştirene niye hakaret ediyorsunuz?

Herkese açık site değil mi burası? İsteyen istediğini över istediğini eleştirir.. Herkes işine baksın, hakaret edecek kadar sevmediysen konuyu, cevap yazmazsın olur biter

Rica ederim ama Hocam hakaret etmedim ben yada üstüme alındım sanırım, Ama bi baksana yahu adam bir soru sormamamış, ortaya bi ayet atmış ortadan kayboşmuş, Geldiğide yok, amaç yok ama.

Bu Arada Hatırlatmamda fayda var Kuran' ı kerim Eleştirilemez Dostum. Sorulara açıktır Sadece, Öğrenmek isteyenler için. Eleştiremezsin, Eleştiremezler, Eleştirilemez. Seni yaratanın Sözlerini Eleştiremezsin Buna Akıl Gücün bi kere yetmez.

Artısıda var, Din hakkında en keskin Soruyu sor Mutlaka Cevap alırsın Ayıplanmazsın, Aynen burası Tahribat Meydan Serbest Düşünceler Hürdür.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek

Ağzımı Açayım mı ? Eminim Rene Ban Atmak İçin Sabırsızlanıyordur.....

Puta Tapanı Öldğürmedim, Ama Puta Tapanları Çok Gördüm...

Öldürmek İstiyorum Yalan Yok ! Allah Rızası İçin mi ? Öncelik Rabbin Rızası, Sonra İnsan Hakları , Sonra Egomun Tatmin Olmasi İçin...

Önce Kimden Başlıyayım ?

( Dilimin Kemiği Yokki Kırasınız Her Yöne Döner )
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Treasure
    Treasure's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    alp bunu yazdı:

Rica ederim ama Hocam hakaret etmedim ben yada üstüme alındım sanırım, Ama bi baksana yahu adam bir soru sormamamış, ortaya bi ayet atmış ortadan kayboşmuş, Geldiğide yok, amaç yok ama.

Selamün aleyküm.
    Ne münasebet,gayet güzel izlemekteyim. Kimseyle dalga geçmek maksatlı açtığım bir konuda değil. Müslümanız diyorlar daha böyle bir ayetin varlığından bihaber müslümanlar olduğunu açık seçik gördük. Kim bilir daha neler vardır bilmedikleri...
    Üfürükçülük tükürükçülük  parmağına  çamur  sürüp tükürükçülük vesaire. 

Başta sn.başbakana bakanlara en ufak kamu çalışanlarına kadar.lütfen artık maçlarda küfürleşme olmasın.saha kenarlarına fasulye fidanları ekilsinki insanlar sakinleşsin.artık kulağı kopanlar coplananlar görmek istemiyoruz.yeterki takımlar artık ceza almasın başkanlar alamasın.hoplayıveren çekirge ile zıplayıveren çekirge arasındaki tek benzerlik,ikisin de veriyor olmasıdır.Yani iş gücüne paralel olarak verimlilikte de artış gözlenir.Bu sebepten kuşlar uçar ve otlar yeşildir.Alım gücü yüksek bir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Bilim den Teknolojiden web den hack den yazin kardesim sanane kim neye tapar inanir.

Kiminin allahi para olmus kiminin 350gr et parcasi onun icin adamlar kesip savaslar cikariyor.

Oturup nasil kilandirsam etrafi nasil mesajim okunsa isleri ve bos isler..

Bnim burada olusumun tek sebebi TAHRIBAT dan bahsediyorum WWW nedir PC nedir yazilim su bu aklim erdigince anlamak birazda memleket insani ne yapiyor.

Konunun disindayim ama yazamadan edemedim . Orumceklere yasama sansi vermem.

Bu yazilanlar sadece benim kanaatim kimseyle sahsen isim olmaz.

Chicagoan TRTC34
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Treasure bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:
    alp bunu yazdı:

Selamün aleyküm.
    Ne münasebet,gayet güzel izlemekteyim. Kimseyle dalga geçmek maksatlı açtığım bir konuda değil. Müslümanız diyorlar daha böyle bir ayetin varlığından bihaber müslümanlar olduğunu açık seçik gördük. Kim bilir daha neler vardır bilmedikleri...
    Üfürükçülük tükürükçülük  parmağına  çamur  sürüp tükürükçülük vesaire. 

Yahu Gözünü sevdiğim Bu Ayetten haberimiz yok tamam itiraf ediyorum, Ama gece gece Allah için Aklına başka bişey takılamadımı, Hay Gözü çıkasıca İlham nerede kaldı yahu, Hiç uramazmı şu ilham sana, farklı bir konu açsaydın be Birader.

Yani ne etcez Cellatmı kesilelim, Bide hani Puta tapan yaş oldu 35 daha Görmedim ben yahu. Hem Görsem ne olacak ben Öldüremem kimseyi kardeşim bana ters.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Ne Öldürüyorsun Olm Sen Sinekmi ? Adamın Amkyarlar Polisi Var Mahkemesi Var Hakimi Savcısı Yasası Var Amk Yasası

Şu Haberlerde Çıkıo ya Bi Kaç Lamerle Röportaj, Soruyorlar Hani Hacklediğiniz Siteleri Neye Göre Seçiosunuz Heykır Bey ?

Senide Çıkarır Bi Haberde Konuk Edip Sorarlar Boğazladığınız Leşleri Neye Göre Seçiyorsunuz Cellat Bey ? Diye

Allah(c.c.)'ın Azraili Var Canı Alınacak Olursa Alsın Die Görevlendirmiş Sana Noluo Görev Devrimi Aldın Tövbe Tövbe

Akşam Akşam Güldüm :)

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    alp bunu yazdı:

Bu Arada Hatırlatmamda fayda var Kuran' ı kerim Eleştirilemez Dostum. Sorulara açıktır Sadece, Öğrenmek isteyenler için. Eleştiremezsin, Eleştiremezler, Eleştirilemez. Seni yaratanın Sözlerini Eleştiremezsin Buna Akıl Gücün bi kere yetmez.

Artısıda var, Din hakkında en keskin Soruyu sor Mutlaka Cevap alırsın Ayıplanmazsın, Aynen burası Tahribat Meydan Serbest Düşünceler Hürdür.

Adam tanrıya inanmıyor olabilir? Sen müslüman bir insanın ağzından ve bakış açısından konuşuyorsun. Say ki ben tanrıya inanmıyorum, kuranda da aklıma yatmayan bir şeyler var.. Benim kuranı eleştirmek hakkım değil mi? kendine müslüman diyenler nasıl incili falan eleştirebiliyorsa, inanmayan daha doğrusu müslüman olmayan insan da kuranı eleştirir..

Eğer kendine dindar diyorsan, müslüman diyorsan, ben bana inen kitabı okurum, her türlü de açıklamasını yaparım diyorsan, oturur yapılan eleştirilere adamakıllı  cevabını verirsin, he bu eleştiriler canını sıkıyorsa, konuya girmezsin, girsen de okumadan çıkarsın, okusan da cevap yazmazsın, olur biter. Anlatmak istediğim bu, seninle de alakası yoktu yazdığım ilk şeyin.

Her şeye kendi bakışaçınızla bakmayın, ne tür insanlar var ! Ne inançlar var !

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Alp Kardeşim Gözünün yağını yiyim, varsa bir sorun sorunu aliyim o zaman Kuranı Eleştirmen Bilgisizliğinden ise Eleştirirsin, Ama Ettiğin sadece Sana olur demiş oliyim. Kuranı kerim Ne Eleştirirsin felan diyerek Sana kızmış yada Terslemiş değilim, Kuranın Eleştirilecek ne tarafı varki Eleştiriyorsun, Kuran Senin Anlayamayacağın (Beyin ile İdrak edemeyeceğin) üstün Yaratıcının Sözleridir, Ve İçinde Eleştirilecek tek bir konu yoktur. Ancak Öğrenebilirsin bunda Diretmen Doğru değildir. İlla Eleştirecem dersen o zaman Öğrenmek istemiyorsun, Kulaklarınıda sıkı sıkı Tıkamışsın demektir Gerçeklere, Senin için bizimde yapacak bişeyimiz yok demektir.

Ancak Öğrenmek istiyorsan Gönül kalbi ile vede Kardeş Bağrı ile Sorularını Bekliyorm, Memnuniyetle.

Toplam Hit: 16273 Toplam Mesaj: 131