folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Puta Tapanları Gözetleyip Hapsedelim Artık Yeter.

Puta Tapanları Gözetleyip Hapsedelim Artık Yeter.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Arkadaşım Sen Değil Konuyu Açan Konuşsun Bu Onunla Ona Cevap Yazanlar Arasında Bişeydir Sana Ne Oluyor Peki

Bekle Adam Cevap Yazsın Mantıklı Açıklamasını Yapsın Ondan Sonra Biz Hakaret Edersek Sen Gelir Dersin

Niye Adama Hakaret Ediyorsunuz Diye...  Alp Kardeşşş...

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Dos_Attach git uyu abi..

shockmancim diyorum ki, say ben tanrıya inanmıyorum, say nietzsche gibi "tanrı öldü" diyorum, "gerçeği bulmadaki en büyük engel inançlardır" diyorum "gerçek yalnızca inanmayarak ve şüphe ederek bulunur" diyorum ve kuranı eleştiriyorum..

Şimdi say ki ben buyum, benim senden mantıklı bi açıklama isteme lüksüm yok ama burda kimsenin de sırf inançsız, inancı zayıf ya da kuranı eleştiriyor diye bir insana hakaret etmeye lüksü yok.. Adam konusunu açmış, isteyen yazar istemeyen yazmaz.. Herkesin inancı kendine, inançsızlığı da.. Bırakalım mantıklı - mantıksız açıklaması olanlar yazsın bişiler, açıklama yapamayanlar da "fasulyeci", "nohut kafalı" sözlerini bırakıp, kendilerini daha da küçük düşürmesinler.

Yani olay inançta bitiyor anlatabiliyor muyum? Sen kuranı yaratıcının gönderdiğini iddia ediyorsun ve eleştirilemez diyorsun, bense bırak kuranı, tanrıya inanmıyorum. O zaman seninle bu konuda bağdaşabileceğimiz bir nokta var mı? Yok !! E konuyu ben açtığıma (varsay) göre, senin bu konuyla ilgilenmemen gerekiyor. Çünkü bu durumda farklı dünyaların insanlarıyız ve bağdaşmamız mümkün olmuyor..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:
    -----------------------------

Dos_Attach git uyu abi..

shockmancim diyorum ki, say ben tanrıya inanmıyorum, say nietzsche gibi "tanrı öldü" diyorum, "gerçeği bulmadaki en büyük engel inançlardır" diyorum "gerçek yalnızca inanmayarak ve şüphe ederek bulunur" diyorum ve kuranı eleştiriyorum..

Şimdi say ki ben buyum, benim senden mantıklı bi açıklama isteme lüksüm yok ama burda kimsenin de sırf inançsız, inancı zayıf ya da kuranı eleştiriyor diye bir insana hakaret etmeye lüksü yok.. Adam konusunu açmış, isteyen yazar istemeyen yazmaz.. Herkesin inancı kendine, inançsızlığı da.. Bırakalım mantıklı - mantıksız açıklaması olanlar yazsın bişiler, açıklama yapamayanlar da "fasulyeci", "nohut kafalı" sözlerini bırakıp, kendilerini daha da küçük düşürmesinler.

Yani olay inançta bitiyor anlatabiliyor muyum? Sen kuranı yaratıcının gönderdiğini iddia ediyorsun ve eleştirilemez diyorsun, bense bırak kuranı, tanrıya inanmıyorum. O zaman seninle bu konuda bağdaşabileceğimiz bir nokta var mı? Yok !! E konuyu ben açtığıma (varsay) göre, senin bu konuyla ilgilenmemen gerekiyor. Çünkü bu durumda farklı dünyaların insanlarıyız ve bağdaşmamız mümkün olmuyor..

O Halde Burada Hakaret eden sen olmaktasın.

1- Konuyu açan arkadaşın konsu içerisinde Ayrı bir tartışma başlatmaktasın.

2-Benim İnancımla Dalga geçmektesin.

3-Allah için Sarfettiğin Sözler Müslümanları en ufak incitmez, Zira Üzüldüğümüz Bir İnsanın daha harcanmasıdır, Oda Sensin.

Başkada bişey yok, Konuya Cevap o halde yazmaya seninde dediğin gibi gerek yoktur. Konuya dediğim Senin Konuya.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:

Dos_Attach git uyu abi..

Hayır Böyle Bi Ortamı Bırakıp Gidemiyorum Genede Tşk Ederim Abi :)

Benim Söylemeye Çalıştığım Şu Ki ; Konuyu Başlatan Arkadaşımız Ağalar Beyler Müslümanım Diyenler Böyle Böyle Ayet Var

Gördüğünüz Yerde Putcuları Öldürün Şimdi Bende Çok İnançlı Biriyim Arkadaş Ama Safında Tekiyim

Şimdi Ben Konuyu Açan Ağabeyime Sormak İstiyorum Arkadaşların Fasulye Dediği Sayın Ağabeyime Sormak İstemekteyim

Ben Putçu Gördüm Bi Tane Öldürecem Peki Ben Hapse Girmicemmi Abi ? 

Peki Ben Hapse Girmeyi Göze Alıp Adamı Öldürmelimiyim Dini Görevimi Yerine Getirmek İçin ?

Bende Senin Gibi Mantık Arıyorum Ama Sen Ortaya Bişeyler Atıp Sonrada Kaçıp Giden Bi Adamı Savunuyorsun

Bunun Mantığını Kim Anlatacak Bana Peki ?

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

1- Konuyu açan arkadaşın konsu içerisinde Ayrı bir tartışma başlatmaktasın.

2-Benim İnancımla Dalga geçmektesin.

:) Ne diim, öyle diyorsan öyledir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    emin abi kuledeki sen misin?puahahaha:D:D

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

ahmet özcan - teolojinin jeopolitiği (bakış yayınları) burada birbirinizi yemeyin şu kitabı okuyun...

Bu niymiş la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    nasıl desem böyle enteresan bir konu başlığı açılacağı kolay kolay aklıma gelmezdi ama gel gör ki internet hayatımıza okadar işlemiş ki manevi hissiyt veren mevzuatlat buralarda tartışılır olmuş. tamam internetin maksadı bu fakat platfom yanlış bana göre.

hadi ozaman hep beraber hindistana gidelim budistleri katledelim savaş açalım nede olsa TSK dünyada 5 ülkenin yapabileceği bir sistem kullanıyor bunu değerlendirelim hidistanlıları katledelim. daha iyi olur hindistanlıların yorumlama gücü her insanda yoktur dolayısıya en iyi programcılar hinditandan çıkar bu sayede türkiye bir kademe üste çıkar değil mi?

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Feryad bunu yazdı:

Ağzımı Açayım mı ? Eminim Rene Ban Atmak İçin Sabırsızlanıyordur.....

Puta Tapanı Öldğürmedim, Ama Puta Tapanları Çok Gördüm...

Arkadaş, Tahribat.Com'u "Kurtlarını dökecek bir yer" olarak gördüğü için, şu anda değil ama devamlı garip ve geyik tarzda yazı yazmayı sürdürdüğü sürece bazı yaptırımlar ele almak gerekecektir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Lord-Nespace bunu yazdı:
    Bu adam başka bir nickle giriyordur mutlaka..Hatta bence bu exca ipnesi amk.. Banlayın gitsin vallahi ya bıktırdı bizi

sktr la pu$t :D benle ne alakası var
Toplam Hit: 17722 Toplam Mesaj: 131