Puta Tapanları Gözetleyip Hapsedelim Artık Yeter.
-
olm tam bı abazasın farkındamısın? bız muslümanız değilmiz evet diger biriside hristiyan ve puta tapıo bu bızı ılgılendırmes sonucta allah ıster ınan ıster ınanma dıor ama otekı dunyada hesap verırısın dıo boyle bı ayet ben ınanmam...
buarada su madalya cok guzel yakısmıs:D
-
Bu adam yarın çıkıp dicekki " Hey aptal ve inanan insanlar! Sizler cahil ben kültür sahibi! Sizler ahmak ben çalışkan! Sizler yobaz ben ilerici! " . Ama bilmiyor kendisinden daha aptal daha yobaz daha cahil daha ahmak kimseler yok inananların icinde!
Ben bir organizasyon kokusu alıyorum. Ama çocukça bi şey bu.Saçma! Sende farkındasınki bi yere gelemedin! Gelemeyeceksin de. Bence vaz geç! Gittikçe batıyorsun... -
ibosoft adam ol hakaret etme. Söyle bakalım ne söleyecekmişsin ?
-
Abi bu olay insana hitaben söylenmemiştir.
Biraz mantıklı düşünür ve kafa yorursan ahiret günü ve ya kıyamet günü için demiş olabilir.
Hem hoca sen niye imalı şeyleri arıyosunda neden;mucizevi sözlerini neden görmüyorsun?
Mesela iki denizin bir birine karışmadığı ayeti var. Günümünde tespit edilmiş bu.
Sodalı su ile tuzlu su bi noktada bir birine karışmıyo.
Hoca bence imalı olan sözleri değilde mucizevi sözleri görmeye bak : )
-
Bazı arkadaşların ne kadar yalama imanları var ya hemen gevşeyip,fitne fesat muhabbetine döndürüyolar işi.Bazılarınında burunları çok kuvvetli organizasyon kokusu falan alıyolar :)
-
beyler artık cıdden sınırlendım bu o.ç belasını aq ya olm bız muslumanız olm elalemden bızene yasa gıt hayatını sanane olm sanane elalemın dınınden allah ılla gıt puta tapanı oldurmu dıo lan...fasulye
-
Hoja, özlemişim seni :)
Tahribat'ın neşesi, Tahribat'ın vazgeçilmezi, sen ki Tahribat'ın en o.ç müridisin. :)
-
peTaL bunu yazdı:
-----------------------------insan oldurmek gunah olabilir
-----------------------------
''Olabiliri'' fazla. -
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Hoja, özlemişim seni :)
Tahribat'ın neşesi, Tahribat'ın vazgeçilmezi, sen ki Tahribat'ın en o.ç müridisin. :)
-----------------------------
bende senı ozlemısım hırpo hojam benım:D -
ben treasure ciğimin kim olduğunu gayet iyi biliyorum :)