folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Puta Tapanları Gözetleyip Hapsedelim Artık Yeter.

Puta Tapanları Gözetleyip Hapsedelim Artık Yeter.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------
    MZ bunu yazdı:

Holyseclorum musun nesin  Adam gibi konuş yavşaklık  yapma. kimsenin imanı hakkında konusma.

Yazıyı yazan  dinimizi aşağılıyor. Konu hakkında BİLGİ SAHİBİ OLMAYAN İNSANLARIN AKLINA "FİTNE"  SOKUYOR.

DEYUS GAVATI SENİ...  

Hakaretten başka bişi bildiğiniz yok zaten müslüm geçinen yalama imanlı senii..Kimseye fitne mitne girmez yorma sen o güzel kafanı.Ama benim yazdığım sana çok fena girmiş bağırıp durmuşsun..

Yok böyle şeyler düşünürsen fitne sokarsın,dinden saparsın,aklını çelersin diye diye kandırıyosunuz insanları.İnsan senin gibi yalama imanlı değilse hiç bişey olmaz,o sizin gibilerin kendini avutması :|

yukardaki dallama dallamalık etmiş o ayrıda hakarette seni geçemeyiz holy

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    cılkını çıkarmışsınız a.q

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Hojalar, konu taşşak muhabbetine dönmüşken neden birbirinizi kırıyor ve hakaret ediyorsunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

hele bi soluklan yiğenim

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

yeni bir konu yada anketmi açsak acaba?

TREASURE KİM?????

bence tarikatın hıyar madalyalı bbir müridi ve kendisi kendisinin ta kendisidir.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    hp32 bunu yazdı:
    ben treasure ciğimin kim olduğunu gayet iyi biliyorum :)
    Söylesene lan kim o  :D Exca demi  biliyodum zaten

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek

124.Bir sûre indirildiğinde onlardan bazısı: "Bu, hanginizin imanını arttırdı?" der. Ancak iman edenlere gelince; onların imanını arttırmıştır ve onlar müjdeleşmektedirler.

125.Kalplerinde hastalık olanların ise, iğrençliklerine iğrençlik ekleyip-arttırmış ve onlar kafir kimseler olarak ölmüşlerdir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Gel bu işten vazgeçek Süleyman

Bunca babayiğit telef olmasın Süleyman

Hem sen ayıboğan gibi adamla nasıl başedecen Süleyman

A.ına kor valla

-------Kılıç kuşananındır Emmi..... Çekil Yolumdan....-------

http://yigitdemirag.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

sizin dininiz size,benim dinim bana..

müslümanlık akp ye oy vermekle olmuyor, Kuran kursuna gidip anlamını bilmeden mal mal okumakla olmuyor.

okucaksın yorum yapacaksın,kafanı mantığını kullanıcaksın,sora da nabıosan yapacaksın..

en ufak bi tereddütte(tamamen kendinle alakalı) acaba yanlış yolda mıyım diye düşünürsen, ne anladım öyle müslümanlıktan.. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    cold-m4

sizin dininiz size,benim dinim bana..

müslümanlık akp ye oy vermekle olmuyor, Kuran kursuna gidip anlamını bilmeden mal mal okumakla olmuyor.

okucaksın yorum yapacaksın,kafanı mantığını kullanıcaksın,sora da nabıosan yapacaksın..

en ufak bi tereddütte(tamamen kendinle alakalı) acaba yanlış yolda mıyım diye düşünürsen, ne anladım öyle müslümanlıktan.. 

kuran-ı kerimi anlamadan okuyunca mal olmazsın yada mal mal okumuş olmazsın merak etme bi dene arapçayı öğrenip

okumayı o zaman anlarsın ne demek istediğmi

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 16272 Toplam Mesaj: 131