Puta Tapanları Gözetleyip Hapsedelim Artık Yeter.
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
MZ bunu yazdı:
-----------------------------Holyseclorum musun nesin Adam gibi konuş yavşaklık yapma. kimsenin imanı hakkında konusma.
Yazıyı yazan dinimizi aşağılıyor. Konu hakkında BİLGİ SAHİBİ OLMAYAN İNSANLARIN AKLINA "FİTNE" SOKUYOR.
DEYUS GAVATI SENİ...
Hakaretten başka bişi bildiğiniz yok zaten müslüm geçinen yalama imanlı senii..Kimseye fitne mitne girmez yorma sen o güzel kafanı.Ama benim yazdığım sana çok fena girmiş bağırıp durmuşsun..Yok böyle şeyler düşünürsen fitne sokarsın,dinden saparsın,aklını çelersin diye diye kandırıyosunuz insanları.İnsan senin gibi yalama imanlı değilse hiç bişey olmaz,o sizin gibilerin kendini avutması :|
-----------------------------yukardaki dallama dallamalık etmiş o ayrıda hakarette seni geçemeyiz holy
-
cılkını çıkarmışsınız a.q
-
Hojalar, konu taşşak muhabbetine dönmüşken neden birbirinizi kırıyor ve hakaret ediyorsunuz.
-
hele bi soluklan yiğenim
-
yeni bir konu yada anketmi açsak acaba?
TREASURE KİM?????
bence tarikatın hıyar madalyalı bbir müridi ve kendisi kendisinin ta kendisidir.
-
hp32 bunu yazdı:
ben treasure ciğimin kim olduğunu gayet iyi biliyorum :)
Söylesene lan kim o :D Exca demi biliyodum zaten -
124.Bir sûre indirildiğinde onlardan bazısı: "Bu, hanginizin imanını arttırdı?" der. Ancak iman edenlere gelince; onların imanını arttırmıştır ve onlar müjdeleşmektedirler.
125.Kalplerinde hastalık olanların ise, iğrençliklerine iğrençlik ekleyip-arttırmış ve onlar kafir kimseler olarak ölmüşlerdir.
-
Gel bu işten vazgeçek Süleyman
Bunca babayiğit telef olmasın Süleyman
Hem sen ayıboğan gibi adamla nasıl başedecen Süleyman
A.ına kor valla
-------Kılıç kuşananındır Emmi..... Çekil Yolumdan....-------
-
sizin dininiz size,benim dinim bana..
müslümanlık akp ye oy vermekle olmuyor, Kuran kursuna gidip anlamını bilmeden mal mal okumakla olmuyor.
okucaksın yorum yapacaksın,kafanı mantığını kullanıcaksın,sora da nabıosan yapacaksın..
en ufak bi tereddütte(tamamen kendinle alakalı) acaba yanlış yolda mıyım diye düşünürsen, ne anladım öyle müslümanlıktan..
-
cold-m4
sizin dininiz size,benim dinim bana..
müslümanlık akp ye oy vermekle olmuyor, Kuran kursuna gidip anlamını bilmeden mal mal okumakla olmuyor.
okucaksın yorum yapacaksın,kafanı mantığını kullanıcaksın,sora da nabıosan yapacaksın..
en ufak bi tereddütte(tamamen kendinle alakalı) acaba yanlış yolda mıyım diye düşünürsen, ne anladım öyle müslümanlıktan..
-----------------------------kuran-ı kerimi anlamadan okuyunca mal olmazsın yada mal mal okumuş olmazsın merak etme bi dene arapçayı öğrenip
okumayı o zaman anlarsın ne demek istediğmi