Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz
-
cuneyd bunu yazdı
@Freak ; SOKAK ORTASINDA SOYUNAN EŞCİNSELLER istemiyorum.
demişsin, yani sokak ortasında soyunan kadın yada erkek olsa sorun olmaz mı arkadaş senin için ?
Bende Lgbt'nin festival düzenlemesine, yürüyüş yapmasına karşı değilim. Ve bende sokakta kimsenin soyunmasını istemem. Kadın, erkek, Lgbt ayrımı yapmadan hemde.
şaşırma arkadaşım okumayı öğrenin birazcık. sokak ortasında birilerinin soyunmasına karşı olduğumuda anlayabilirdin diğer yazının devamında. cımbız ile laf çekipte "HAH GÖT ETTİM HOLLEYYY" modlarından çıkın!
ben argo konuşurken bile birinin ailesini rahatsız edermiyim diye düşünürüm diyorum sen nerelere takılmış kalmışsın! zorla ağzımı bozduracaksınız!
Freak tarafından 30/Haz/15 10:36 tarihinde düzenlenmiştir -
yaptıklarıyla saygıyı hak etmediklerini iyice gözümüze soktular. sokak ortasında soyunup oral sex yapmak ne demek amk? eviniz yok mu sizin?
-
Freak bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
@Freak ; SOKAK ORTASINDA SOYUNAN EŞCİNSELLER istemiyorum.
demişsin, yani sokak ortasında soyunan kadın yada erkek olsa sorun olmaz mı arkadaş senin için ?
Bende Lgbt'nin festival düzenlemesine, yürüyüş yapmasına karşı değilim. Ve bende sokakta kimsenin soyunmasını istemem. Kadın, erkek, Lgbt ayrımı yapmadan hemde.
şaşırma arkadaşım okumayı öğrenin birazcık. sokak ortasında birilerinin soyunmasına karşı olduğumuda anlayabilirdin diğer yazının devamında. cımbız ile laf çekipte "HAH GÖT ETTİM HOLLEYYY" modlarından çıkın!
ben argo konuşurken bile birinin ailesini rahatsız edermiyim diye düşünürüm diyorum sen nerelere takılmış kalmışsın! zorla ağzımı bozduracaksınız!
Velev ki anlayamadım diyelim, bunu bu üslup ile mi anlatman gerekirdi ? Bak ben senin yazdığını eleştirirken nasıl bir dil kullanmışım bir de kendine bak.
Neyse polemiğe gerek yok. Eyvallah.
-
Dinsizlikle, Ahlaksızlığı birbirine karıştıran; yol ortasında sevişmeyi özgürlük olarak nitelendiren bir nesil.
Ateizmi, anti-müslümancılık (satanizm) ile bir tutan müslümanların yaptığı herşeyin zıttını yapan bir nesil.
Yobaz dedikleri insanlardan, daha yobaz. Değerlerini unutmuş bir nesil.
Yurtdışından ülkemize gelen insanlar bile, sizlerden daha çok saygı gösteriyor oruç tutan insanlara karşı.
Sense ramazan ayında yiyişmeyi bir halt sanıyorsun, belki de yıllardır karşı koyamadığın, hep korktuğun Tanrına; gücünü (kendini) kanıtlama çaban, ben senden daha güçlüyüm deme şeklin.
Egolarının esiri olmuş, en ufak fırsatta insanları ezmekten, aşağılamaktan zevk alan o korkak, zavallı bedeninin içinde kaybolmuş ruhun.
Ben de ateistim ama senin düşündüğün gibi değil;
Ben:
Oruç tutan insanların önünde yemek yemiyorum.
Sırf annem mutlu olsun diye, onunlayken oruç tutuyorum.
Yollarda, parklarda birileri ile yiyişmiyorum.
İnsanlara siz cahilsiniz, ne anlarsınız demiyorum.
Sevmediğim insanlara yobaz, pislik torbası gibi bakmıyorum.
Ve biliyor musun ?
Bunları yapmamı emreden bir kutsal kitabım olmadan yapıyorum.
Bunları yapmamı emreden aksi takdirde seni yakarım diyen bir tanrım olmadan yapıyorum.
Bizler hayvan değiliz, bizlerin ahlaki değerleri var. Bizlerin gelenek görenekleri var.
Hayvanca davranmak, sizi özgür yapmaz.
Son olarak;
Müslüman nefretiniz, hepimiz TOP' uz, dedirtti ya size daha ne diyeyim :)))
ozgunlu tarafından 30/Haz/15 10:52 tarihinde düzenlenmiştir -
attackatak bunu yazdıyaptıklarıyla saygıyı hak etmediklerini iyice gözümüze soktular. sokak ortasında soyunup oral sex yapmak ne demek amk? eviniz yok mu sizin?
İsteyen istediğiyle istediği şekilde ilişkiye girsin, fakat senin de dediğin gibi bunu bizim gözümüze sokmasınlar. Ben bunu izlemek zorunda mıyım :|
-
Sikeyim öyle özgürlüğü amk herşeyin bi adabı bi usulü var. Sokak ortasında erkek erkeğe sex nedir lan. Yok arkadaş bu ibnelere saygı da göstermiyorum anlayışlı da olmuyorum. Insanın değerleri olmalı karakteri olmalı. Ayıp denen ar denen birşey var yani.
-
Anti-müslümancılık = satanizm ? :D
-
KrypT bunu yazdı
Ayinlerinde sevişiyorlar ya hocam, sizinki de o hesap sokakta :)
-
ozgunlu bunu yazdı
Dinsizlikle, Ahlaksızlığı birbirine karıştıran; yol ortasında sevişmeyi özgürlük olarak nitelendiren bir nesil.
Ateizmi, anti-müslümancılık (satanizm) ile bir tutan müslümanların yaptığı herşeyin zıttını yapan bir nesil.
Yobaz dedikleri insanlardan, daha yobaz. Değerlerini unutmuş bir nesil.
Yurtdışından ülkemize gelen insanlar bile, sizlerden daha çok saygı gösteriyor oruç tutan insanlara karşı.
Sense ramazan ayında yiyişmeyi bir halt sanıyorsun, belki de yıllardır karşı koyamadığın, hep korktuğun Tanrına; gücünü (kendini) kanıtlama çaban, ben senden daha güçlüyüm deme şeklin.
Egolarının esiri olmuş, en ufak fırsatta insanları ezmekten, aşağılamaktan zevk alan o korkak, zavallı bedeninin içinde kaybolmuş ruhun.
Ben de ateistim ama senin düşündüğün gibi değil;
Ben:
Oruç tutan insanların önünde yemek yemiyorum.
Sırf annem mutlu olsun diye, onunlayken oruç tutuyorum.
Yollarda, parklarda birileri ile yiyişmiyorum.
İnsanlara siz cahilsiniz, ne anlarsınız demiyorum.
Sevmediğim insanlara yobaz, pislik torbası gibi bakmıyorum.
Ve biliyor musun ?
Bunları yapmamı emreden bir kutsal kitabım olmadan yapıyorum.
Bunları yapmamı emreden aksi takdirde seni yakarım diyen bir tanrım olmadan yapıyorum.
Bizler hayvan değiliz, bizlerin ahlaki değerleri var. Bizlerin gelenek görenekleri var.
Hayvanca davranmak, sizi özgür yapmaz.
Son olarak;
Müslüman nefretiniz, hepimiz TOP' uz, dedirtti ya size daha ne diyeyim :)))
Demek o kadar nefret ettirdiniz ki o kadar islamdan soğuttunuz ki sözde islami uygulamalatınızla insanları insanlar müslümanlıktansa top olmayı tercih ediyor
-
ozgunlu bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Ayinlerinde sevişiyorlar ya hocam, sizinki de o hesap sokakta :)
Ondan sonra insanlar niye bana cahil diyor diye eriniyorsun :D