folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz

Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

@Freak ; SOKAK ORTASINDA SOYUNAN EŞCİNSELLER istemiyorum.

demişsin, yani sokak ortasında soyunan kadın yada erkek olsa sorun olmaz mı arkadaş senin için ?

Bende Lgbt'nin festival düzenlemesine, yürüyüş yapmasına karşı değilim. Ve bende sokakta kimsenin soyunmasını istemem. Kadın, erkek, Lgbt ayrımı yapmadan hemde.

şaşırma arkadaşım okumayı öğrenin birazcık. sokak ortasında birilerinin soyunmasına karşı olduğumuda anlayabilirdin diğer yazının devamında. cımbız ile laf çekipte "HAH GÖT ETTİM HOLLEYYY" modlarından çıkın! 

ben argo konuşurken bile birinin ailesini rahatsız edermiyim diye düşünürüm diyorum sen nerelere takılmış kalmışsın! zorla ağzımı bozduracaksınız!

Freak tarafından 30/Haz/15 10:36 tarihinde düzenlenmiştir

SYL 184
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    yaptıklarıyla saygıyı hak etmediklerini iyice gözümüze soktular. sokak ortasında soyunup oral sex yapmak ne demek amk? eviniz yok mu sizin?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

@Freak ; SOKAK ORTASINDA SOYUNAN EŞCİNSELLER istemiyorum.

demişsin, yani sokak ortasında soyunan kadın yada erkek olsa sorun olmaz mı arkadaş senin için ?

Bende Lgbt'nin festival düzenlemesine, yürüyüş yapmasına karşı değilim. Ve bende sokakta kimsenin soyunmasını istemem. Kadın, erkek, Lgbt ayrımı yapmadan hemde.

şaşırma arkadaşım okumayı öğrenin birazcık. sokak ortasında birilerinin soyunmasına karşı olduğumuda anlayabilirdin diğer yazının devamında. cımbız ile laf çekipte "HAH GÖT ETTİM HOLLEYYY" modlarından çıkın! 

ben argo konuşurken bile birinin ailesini rahatsız edermiyim diye düşünürüm diyorum sen nerelere takılmış kalmışsın! zorla ağzımı bozduracaksınız!

Velev ki anlayamadım diyelim, bunu bu üslup ile mi anlatman gerekirdi ? Bak ben senin yazdığını eleştirirken nasıl bir dil kullanmışım bir de kendine bak.

Neyse polemiğe gerek yok. Eyvallah.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dinsizlikle, Ahlaksızlığı birbirine karıştıran; yol ortasında sevişmeyi özgürlük olarak nitelendiren bir nesil.

Ateizmi, anti-müslümancılık (satanizm) ile bir tutan müslümanların yaptığı herşeyin zıttını yapan bir nesil.

Yobaz dedikleri insanlardan, daha yobaz. Değerlerini unutmuş bir nesil.

Yurtdışından ülkemize gelen insanlar bile, sizlerden daha çok saygı gösteriyor oruç tutan insanlara karşı.

Sense ramazan ayında yiyişmeyi bir halt sanıyorsun, belki de yıllardır karşı koyamadığın, hep korktuğun Tanrına; gücünü (kendini) kanıtlama çaban, ben senden daha güçlüyüm deme şeklin.

Egolarının esiri olmuş, en ufak fırsatta insanları ezmekten, aşağılamaktan zevk alan o korkak, zavallı bedeninin içinde kaybolmuş ruhun.

Ben de ateistim ama senin düşündüğün gibi değil;

Ben:

Oruç tutan insanların önünde yemek yemiyorum.

Sırf annem mutlu olsun diye, onunlayken oruç tutuyorum.

Yollarda, parklarda birileri ile yiyişmiyorum.

İnsanlara siz cahilsiniz, ne anlarsınız demiyorum.

Sevmediğim insanlara yobaz, pislik torbası gibi bakmıyorum.

Ve biliyor musun ?

Bunları yapmamı emreden bir kutsal kitabım olmadan yapıyorum.

Bunları yapmamı emreden aksi takdirde seni yakarım diyen bir tanrım olmadan yapıyorum.

Bizler hayvan değiliz, bizlerin ahlaki değerleri var. Bizlerin gelenek görenekleri var. 

Hayvanca davranmak, sizi özgür yapmaz.

Son olarak;

Müslüman nefretiniz, hepimiz TOP' uz, dedirtti ya size daha ne diyeyim :)))

ozgunlu tarafından 30/Haz/15 10:52 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    yaptıklarıyla saygıyı hak etmediklerini iyice gözümüze soktular. sokak ortasında soyunup oral sex yapmak ne demek amk? eviniz yok mu sizin?

İsteyen istediğiyle istediği şekilde ilişkiye girsin, fakat senin de dediğin gibi bunu bizim gözümüze sokmasınlar. Ben bunu izlemek zorunda mıyım :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MemBaran
    MemBaran's avatar
    Erkek

Sikeyim öyle özgürlüğü amk herşeyin bi adabı bi usulü var. Sokak ortasında erkek erkeğe sex nedir lan.  Yok arkadaş bu ibnelere saygı da göstermiyorum anlayışlı da olmuyorum. Insanın değerleri olmalı karakteri olmalı. Ayıp denen ar denen birşey var yani.

Yağmur yağmur yağmur...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Anti-müslümancılık = satanizm ? :D 

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Ayinlerinde sevişiyorlar ya hocam, sizinki de o hesap sokakta :)

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Dinsizlikle, Ahlaksızlığı birbirine karıştıran; yol ortasında sevişmeyi özgürlük olarak nitelendiren bir nesil.

Ateizmi, anti-müslümancılık (satanizm) ile bir tutan müslümanların yaptığı herşeyin zıttını yapan bir nesil.

Yobaz dedikleri insanlardan, daha yobaz. Değerlerini unutmuş bir nesil.

Yurtdışından ülkemize gelen insanlar bile, sizlerden daha çok saygı gösteriyor oruç tutan insanlara karşı.

Sense ramazan ayında yiyişmeyi bir halt sanıyorsun, belki de yıllardır karşı koyamadığın, hep korktuğun Tanrına; gücünü (kendini) kanıtlama çaban, ben senden daha güçlüyüm deme şeklin.

Egolarının esiri olmuş, en ufak fırsatta insanları ezmekten, aşağılamaktan zevk alan o korkak, zavallı bedeninin içinde kaybolmuş ruhun.

Ben de ateistim ama senin düşündüğün gibi değil;

Ben:

Oruç tutan insanların önünde yemek yemiyorum.

Sırf annem mutlu olsun diye, onunlayken oruç tutuyorum.

Yollarda, parklarda birileri ile yiyişmiyorum.

İnsanlara siz cahilsiniz, ne anlarsınız demiyorum.

Sevmediğim insanlara yobaz, pislik torbası gibi bakmıyorum.

Ve biliyor musun ?

Bunları yapmamı emreden bir kutsal kitabım olmadan yapıyorum.

Bunları yapmamı emreden aksi takdirde seni yakarım diyen bir tanrım olmadan yapıyorum.

Bizler hayvan değiliz, bizlerin ahlaki değerleri var. Bizlerin gelenek görenekleri var. 

Hayvanca davranmak, sizi özgür yapmaz.

Son olarak;

Müslüman nefretiniz, hepimiz TOP' uz, dedirtti ya size daha ne diyeyim :)))

Demek o kadar nefret ettirdiniz ki o kadar islamdan soğuttunuz ki sözde islami uygulamalatınızla insanları insanlar müslümanlıktansa top olmayı tercih ediyor 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Ayinlerinde sevişiyorlar ya hocam, sizinki de o hesap sokakta :)

Ondan sonra insanlar niye bana cahil diyor diye eriniyorsun :D

while (1<2)
Toplam Hit: 14762 Toplam Mesaj: 110
lgbti eşcinsel eşcinsellik