folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz

Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Yazilimci bunu yazdı

Bu gösteri düzenlenebilir. Herkes istediği gibide yaşayabilir. Buna müslüman olan kimsenin itirazı yok ve olamazda...

Ancak açılan pankarta bir bakın Şaban ile Recep'in Aşkına Ramazan Engel olamaz. Açık ve net bir şekilde toplumun değerleriyle alay ediyor. Benim ve eminim birçok arkadaşın takıldığı noktada bu. Yoksa eşcinselliğine kimsenin birşey dediği yok. Madem başkalarının inancına saygısı yok başkalarından neden saygı bekleyip bu yürüyüşü yapıyorlar anlam verebilmiş değilim.

hocam toplumun değerleriyle alay etme yok or'da aslında.

o pankartı görünce senin müslümanlığından birşey eksilmez ama misal o adama gidip kafa-göz dalarsan insanlığından eksilir.

sakin olmak lazım kısacası, or'daki insanlar şahıslarına yıllarca "ibne, kırık vs." denen kişiler, bırakalım senede bi' gün kanunlar çerçevesinde yürüsünler.

biz de destekleyelim ki normalleşsin bu olay, her sene renkli şeyler olsun, el-ele barış içinde tüm renkleriyle hep birlikte çağdaş zihniyetin de ötesinde bir devlete-dünyaya doğru gidelim.

altmetin budur aslında bu pankartta. 

düşmanlık aramaya gerek yok.

Ben hiçbir zaman ibne kırık demedim. Tam aksine saygı duydum. Sorunlarını onlara ibne kırık diyenlerle çözmeleri lazım. Onlara ibne kırık diyenler yüzünden onlara saygı duyan benim dinimle dalga geçiyorsa kusura bakmayın ama saygı falan duymam. Yine emniyet teşkilatına dua etsinler. Ben olsam oradan hepsini toplar, gözaltına alır üstüne inanca hakaret ettiklerine dair suç duyurusunda bulunur ve gerekli cezayı almalarını sağlardım kesinlikle.

Benim bu yapacağımı onlarda kendilerine ibne kırık diyenlere yapabilirler. Ama kimsenin inancına her ne sebeple olursa olsun hakaret edemezler.

Hoş yine bizim toplumdan kaynaklanıyor bunlar. Bunu yaşayan çoğunluğu müslüman olan bir toplumun bunlara bir daha toplanma özgürlüğünü vermemesi gerekir. Bir daha toplanmaya kalktıklarında 1 kişiye 5 kişi düşecek şekilde toplanıp kırık ibneler diye tempo tutup onların inandığı yaşam tarzına saygısızca ağır kelimeler kullanarak tezahürat yapılmalı ve grup onların arasından geçmeye zorlanmalı polis tarafından. Dün yaptıkları eylem bunu meşrulaşmıştır.

Geleyim dediğin altmetine hocam. Altmetinde diyorki sizin dininiz benim inandığım şekilde eşcinsel olarak yaşamama izin vermiyorsa ben o dini tınlamıyorum ve istediğim gibide dalgamı geçerim. İşte altmetini bu o yazının.

Not: Yazdıklarım sadece dünkü yürüyüş hakkının b.k unu çıkararak müslümanlık dinine hakaret etmeye çalışan beyinden yoksun insan dışı yaratıklaradır. İnandığı gibi yaşarken çevresine saygı duyan eşcinsel kişilere hiçbir sözüm veya kötü bir düşüncem yoktur. Her insanın istediği gibi yaşama hakkı vardır (diğer insanların inançlarına saygı duyarak).

Titanyumun gücü adına!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babayarisi
    babayarisi's avatar
    Erkek

ibneleer

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

işin kökü işte hocam bütün ayrılıklarda 2 taraf saygı bekliyor ama nedense 2 tarafta siktir edip kendi yoluna gitmiyor.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

daha şurda çok kısa süre önce kendi arasında gayri resmi evlenen eşcinsel çift için bir sürü muhafazakar gazete iğrençlik buna müdahale edilmeli bu nasıl bir pislik şeklinde başlıklar atarak bangır bangır bağırdı, hatta burada birisi konusunu açıp kendiside bu insanlardan iğrenç diye bahsetmişti

sen sözde saygını bu şekilde gösterip sana dokunmadan kendi arasında birşeyler yapan çifte bile saldırırsan insanlarda senin ne kutsalına bakar ne birşeyine

seneye aynı zamanda yürüyüş olacak bedavaya asıp kesmeyin gelin oraya, belki babası tarafından defalarca kolu bacağı kırılan bir trans ile sohbet edersiniz yada bir gay abisinden yediği bıçağın izini gösterir size, bir ihtimal erkeklerden hoşlansın diye amcası tarafından tecavüze uğrayan bir lezbiyenlede karşılaşırsınız o zaman bu insanların neden bu kadar saldırganlaştığını anlarsınız belki

ek: bu arada o slogan durduk yere mi ortaya çıktı? birileri ramazan ayında bunu yapamazsınız dedi birileride ramazanın bizimle bir alakası yok diyerek bu sloganı çıkardı, öncelikle yapılan saygısızlık kendi inancı gereğince karşısındaki insanı engellemeye çalışan zihniyet, yani kimse ramazan ayında bu eylem yapılamaz demediyse bu insanlar bu sloganı niye çıkardı

bilmem anlatabildim mi ama sen karşındakini keyfiye bu ayda bu yapılmaz diye engellemeye çalışmasaydın kimse bu sloganı yazma ihtiyacı hissetmezdi

Lotus tarafından 29/Haz/15 17:06 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

daha şurda çok kısa süre önce kendi arasında gayri resmi evlenen eşcinsel çift için bir sürü muhafazakar gazete iğrençlik buna müdahale edilmeli bu nasıl bir pislik şeklinde başlıklar atarak bangır bangır bağırdı, hatta burada birisi konusunu açıp kendiside bu insanlardan iğrenç diye bahsetmişti

sen sözde saygını bu şekilde gösterip sana dokunmadan kendi arasında birşeyler yapan çifte bile saldırırsan insanlarda senin ne kutsalına bakar ne birşeyine

seneye aynı zamanda yürüyüş olacak bedavaya asıp kesmeyin gelin oraya, belki babası tarafından defalarca kolu bacağı kırılan bir trans ile sohbet edersiniz yada bir gay abisinden yediği bıçağın izini gösterir size, bir ihtimal erkeklerden hoşlansın diye amcası tarafından tecavüze uğrayan bir lezbiyenlede karşılaşırsınız o zaman bu insanların neden bu kadar saldırganlaştığını anlarsınız belki

ek: bu arada o slogan durduk yere mi ortaya çıktı? birileri ramazan ayında bunu yapamazsınız dedi birileride ramazanın bizimle bir alakası yok diyerek bu sloganı çıkardı, öncelikle yapılan saygısızlık kendi inancı gereğince karşısındaki insanı engellemeye çalışan zihniyet, yani kimse ramazan ayında bu eylem yapılamaz demediyse bu insanlar bu sloganı niye çıkardı

bilmem anlatabildim mi ama sen karşındakini keyfiye bu ayda bu yapılmaz diye engellemeye çalışmasaydın kimse bu sloganı yazma ihtiyacı hissetmezdi

Onu diyorum bende işte. Benim buradaki bu tarz konuların hiçbirinde eşcinsel olan kişilere yapmış olduğum hiçbir saygısızlığımı göremezsin. Yazdığım mesajın altında da not olarak ekledim neden o yazıyı yazdığımı. Sıkıntı senin dediğin noktadan kaynaklanıyor zaten. Birisi çıkıp bir eşcinsele saldırıyor. Sonra eşcinseller herkesi aynı kefeye koyup saldırıyor (Saldırıdan kastım inançlara hakaret). Eşcinsellerin sorunu kendilerine saldıranlarla çözmeli. Bu bir gazete ise gazeteye dava açmak veya boykot etmek olmalı. Ben ramazan diye yapamazlar demedim dememde herkes inandığı gibi yaşar, yasal şartlarda yürüyüşünüde yapar. Ben karışmam asla. Yani olaya düşünce tarzım açısından hiç müdahil olmadığım halde dünkü olaylar beni müdahil ediyor. Sebep ise inancıma açıkça hakaret edilmesi. Benim söylemeye çalıştığım bu. Birkaç kişinin düşüncesine istinaden kalkıp tüm inananların inançlarına hakaret etmeyi doğru bulmuyorum ben.

Eminim böyle bir sloganın ortaya çıkmasından rahatsız olan eşcinselde vardır. O zaman herkesi aynı kefeye koyalım. Bunların hiçbiri müslüman değil diyelim linç kampanyası başalatalım. Bunun sonu gelmez.

Titanyumun gücü adına!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

İstiklal caddesinde sıradan bir eylem (oral sex içerir) + 18 

dipnot: ordan ailesi ile geçen çocuk anne bunlar ne yapıyor diye annesine soruyor ?

http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/264362/istiklalin-gobeginde-cirilciplak-lgbt-kutlamasi-18

İbneliğin bu kadarının neyini savunuyorsunuz arkadaş...

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

dipnot: ordan ailesi ile geçen çocuk anne bunlar ne yapıyor diye annesine soruyor ?

http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/264362/istiklalin-gobeginde-cirilciplak-lgbt-kutlamasi-18

sen kafa kesen teröristlerin neyini savunuyorsan biz de o kadarını savunuyoruz

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

sen kafa kesen teröristlerin neyini savunuyorsan biz de o kadarını savunuyoruz

Nerde gördün ? 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

@yazilimci dediğin gibi genellemeler olayların çıkışına sebebiyet veriyor, müslüman olup bu durum benim sınavım ama bu günah olduğu için hiç bir erkekle beraber olmayacağım şeklinde düşünceye sahip bir sürü gay tanıyorum tamam bu düşünce bana saçma geliyor ama sonuç itibariyle böyle insanlar olmasına rağmen birileri eşcinselse dinsizdir şeklinde direkt yaftalayabiliyor, özetle iki tarafta birbirini etiketlemeden anlamaya çalıştığı zaman bir sorun kalmayacak yani

bu arada o çıplak vatandaşların videosu hakkında diğer konudada yazdım insanları tahrik etmek ortamı germekten başka hiç bir işe yaramayan bir hareketti o zaten o videoda çevrede kimin oooo woooo diye bağırdığını bilmiyorum herhalde çevredeki esnaflar falan toplandı hatunların etrafına ama dünden beri o harekete hak veren bir tane eşcinsele transa rastlamadım ben, herkes yapılan hareketin yanlış olduğunun farkında, 3 tane muhtemel uyuşturucular etkisindeki vatandaşın hareketlerini bütün eyleme mal etmemek lazım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

http://www.youtube.com/watch?v=oK4BndH4B6I 

izleyin. kimse karışmaz böyle olunsa. ama bokunu çıkartıyorlar bugün kusura bakılmasın. kültür ve toplumu yozlaştırıyorlar. y

toplumun çoğu ibneliğe , ağzını yaya yaya konuşan psikolojisi bozuk dengesiz insanlara karşı. Radikaller harici kim kimi sikmiş kimsenin umrunda değil.

Hatta size islami bakış açısından anlatmak gerekirse dün soyunan üç orospu sokak ortasında yaptığı ve 4 ten fazla şahidi olduğu için sopalanmalı. Bunlar evde yapsalar idi islamda ev özel mülk olduğu için gireni öldürme hakkın bile var , 4 kişi şahitlik edemez sana hakkı yok yani. 

KizilS tarafından 29/Haz/15 23:06 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 14734 Toplam Mesaj: 110
lgbti eşcinsel eşcinsellik