Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz
-
Toplanti ve gosteri yuruyusu hangi gerekce ile yasak?
Serbest olanlara ne gibi denetimler yapildi ? Bunlar soruldu mu ?
biri demis gosteri yasal degil.
anayasa hukmu aciktir.adamlarin hakkidir kullanabilir.
ulkede ne gosteriler oluyor etrafa zarar var bunda millet kamu duzenini mi ihlal edecekti ?
Sacma geliyor acikcasi.
-
Hayır o değil her sene aynı muhabbet oruç tutanlar tutmayanlara saygı göstersinler diyorlar, ulan birazda tutmayanlar tutanlara göstersin,
-
maksat dine saldırı oldumu maşallah herkes seferber olmuş..bayağıda LGBTİ varmış hayırlısı olsun..robinson un dediği gibi neden hep dinini yaşamak isteyenlerden saygı diyorsunuzda sizler o kadar saygılı değilsiniz..şimdiden hayırlı iftarlar..sinirler fazla gerilmesin..
-
samato bunu yazdı
lan anladık ibnesiniz tamam a.q
ama her bokun bir ayarı var lan.. Sen hiç taksim meydanında zikir çeken insan gördünmü ?
https://www.youtube.com/watch?v=wZjyH7TfOYM
-
Insanlarin en büyük aptalligi, kimse kimsenin dinine ve inancina saygi gostermemesi.
-
Suan orucluyum ama bu yaziyi yazan zihniyete ki muslumanlari sevmiyorum. Ayni zihniyet diyor ki efendi ramazan da sokakta yemeyin icmeyin saygisizlik oluyor. E be mk herifi sen 11 ay sokakta ac dolasan insanlarin onunde dana gibi yiyorsun saygısızlık olmuyor mu efendi efendi birak bir saygi ayagidir tytturmussunuz gidiyor. Saygılı insan mi saldirmayi birinci önceliği yapar. Bir de 70 milyon tvde suan beni izliyor sözüyle ayni sacmalikta yuzde 90 oruc tutuyor demek. O denli yuksek olmadi hiç
-
Bu gösteri düzenlenebilir. Herkes istediği gibide yaşayabilir. Buna müslüman olan kimsenin itirazı yok ve olamazda...
Ancak açılan pankarta bir bakın Şaban ile Recep'in Aşkına Ramazan Engel olamaz. Açık ve net bir şekilde toplumun değerleriyle alay ediyor. Benim ve eminim birçok arkadaşın takıldığı noktada bu. Yoksa eşcinselliğine kimsenin birşey dediği yok. Madem başkalarının inancına saygısı yok başkalarından neden saygı bekleyip bu yürüyüşü yapıyorlar anlam verebilmiş değilim.
-
Yazilimci bunu yazdı
Bu gösteri düzenlenebilir. Herkes istediği gibide yaşayabilir. Buna müslüman olan kimsenin itirazı yok ve olamazda...
Ancak açılan pankarta bir bakın Şaban ile Recep'in Aşkına Ramazan Engel olamaz. Açık ve net bir şekilde toplumun değerleriyle alay ediyor. Benim ve eminim birçok arkadaşın takıldığı noktada bu. Yoksa eşcinselliğine kimsenin birşey dediği yok. Madem başkalarının inancına saygısı yok başkalarından neden saygı bekleyip bu yürüyüşü yapıyorlar anlam verebilmiş değilim.
hocam toplumun değerleriyle alay etme yok or'da aslında.
o pankartı görünce senin müslümanlığından birşey eksilmez ama misal o adama gidip kafa-göz dalarsan insanlığından eksilir.
sakin olmak lazım kısacası, or'daki insanlar şahıslarına yıllarca "ibne, kırık vs." denen kişiler, bırakalım senede bi' gün kanunlar çerçevesinde yürüsünler.
biz de destekleyelim ki normalleşsin bu olay, her sene renkli şeyler olsun, el-ele barış içinde tüm renkleriyle hep birlikte çağdaş zihniyetin de ötesinde bir devlete-dünyaya doğru gidelim.
altmetin budur aslında bu pankartta.
düşmanlık aramaya gerek yok.
-
ArduouS bunu yazdısamato bunu yazdı
ama her bokun bir ayarı var lan.. Sen hiç taksim meydanında zikir çeken insan gördünmü ?
Ne diyeceğimi bilemedim klavyeden yavaşça uzaklaşıyorm.
-
samato bunu yazdıArduouS bunu yazdısamato bunu yazdı
Ne diyeceğimi bilemedim klavyeden yavaşça uzaklaşıyorm.