folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz

Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Toplanti ve gosteri yuruyusu hangi gerekce ile yasak?

Serbest olanlara ne gibi denetimler yapildi ? Bunlar soruldu mu ?

biri demis gosteri yasal degil.

anayasa hukmu aciktir.adamlarin hakkidir kullanabilir.

ulkede ne gosteriler oluyor etrafa zarar var bunda millet  kamu duzenini mi ihlal edecekti ?

Sacma geliyor acikcasi.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hayır o değil her sene aynı muhabbet oruç tutanlar tutmayanlara saygı göstersinler diyorlar, ulan birazda tutmayanlar tutanlara göstersin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narut_m
    narut_m's avatar
    Erkek

maksat dine saldırı oldumu maşallah herkes seferber olmuş..bayağıda LGBTİ varmış hayırlısı olsun..robinson un dediği gibi neden hep dinini yaşamak isteyenlerden saygı diyorsunuzda sizler o kadar saygılı değilsiniz..şimdiden hayırlı iftarlar..sinirler fazla gerilmesin..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    samato bunu yazdı

lan anladık ibnesiniz tamam a.q

ama her bokun bir ayarı var lan.. Sen hiç taksim meydanında zikir çeken insan gördünmü ?

https://www.youtube.com/watch?v=wZjyH7TfOYM

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Insanlarin en büyük aptalligi, kimse kimsenin dinine ve inancina saygi gostermemesi.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Suan orucluyum ama bu yaziyi yazan zihniyete ki muslumanlari sevmiyorum. Ayni zihniyet diyor ki efendi ramazan da sokakta yemeyin icmeyin saygisizlik oluyor. E be mk herifi sen 11 ay sokakta ac dolasan insanlarin onunde dana gibi yiyorsun saygısızlık olmuyor mu efendi efendi birak bir saygi ayagidir tytturmussunuz gidiyor. Saygılı insan mi saldirmayi birinci önceliği yapar. Bir de 70 milyon tvde suan beni izliyor sözüyle ayni sacmalikta yuzde 90 oruc tutuyor demek. O denli yuksek olmadi hiç 

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Bu gösteri düzenlenebilir. Herkes istediği gibide yaşayabilir. Buna müslüman olan kimsenin itirazı yok ve olamazda...

Ancak açılan pankarta bir bakın Şaban ile Recep'in Aşkına Ramazan Engel olamaz. Açık ve net bir şekilde toplumun değerleriyle alay ediyor. Benim ve eminim birçok arkadaşın takıldığı noktada bu. Yoksa eşcinselliğine kimsenin birşey dediği yok. Madem başkalarının inancına saygısı yok başkalarından neden saygı bekleyip bu yürüyüşü yapıyorlar anlam verebilmiş değilim.

Titanyumun gücü adına!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Yazilimci bunu yazdı

Bu gösteri düzenlenebilir. Herkes istediği gibide yaşayabilir. Buna müslüman olan kimsenin itirazı yok ve olamazda...

Ancak açılan pankarta bir bakın Şaban ile Recep'in Aşkına Ramazan Engel olamaz. Açık ve net bir şekilde toplumun değerleriyle alay ediyor. Benim ve eminim birçok arkadaşın takıldığı noktada bu. Yoksa eşcinselliğine kimsenin birşey dediği yok. Madem başkalarının inancına saygısı yok başkalarından neden saygı bekleyip bu yürüyüşü yapıyorlar anlam verebilmiş değilim.

hocam toplumun değerleriyle alay etme yok or'da aslında.

o pankartı görünce senin müslümanlığından birşey eksilmez ama misal o adama gidip kafa-göz dalarsan insanlığından eksilir.

sakin olmak lazım kısacası, or'daki insanlar şahıslarına yıllarca "ibne, kırık vs." denen kişiler, bırakalım senede bi' gün kanunlar çerçevesinde yürüsünler.

biz de destekleyelim ki normalleşsin bu olay, her sene renkli şeyler olsun, el-ele barış içinde tüm renkleriyle hep birlikte çağdaş zihniyetin de ötesinde bir devlete-dünyaya doğru gidelim.

altmetin budur aslında bu pankartta. 

düşmanlık aramaya gerek yok.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    samato bunu yazdı

ama her bokun bir ayarı var lan.. Sen hiç taksim meydanında zikir çeken insan gördünmü ?

Ne diyeceğimi bilemedim klavyeden yavaşça uzaklaşıyorm.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    samato bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    samato bunu yazdı

Ne diyeceğimi bilemedim klavyeden yavaşça uzaklaşıyorm.

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
Toplam Hit: 13551 Toplam Mesaj: 110
lgbti eşcinsel eşcinsellik