folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz

Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spawm
    spawm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit....

spawm tarafından 29/Haz/15 11:27 tarihinde düzenlenmiştir

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bu eyleme katılmak istedim. Ancak, en son İzmir'deki davranışlardan korkuyordum açıkcası, eylemin facebook sayfasında da aynı davranışları sergilemeye devam edecek bir kesim gördüm. Soğudum, gitmedim. Yazının yok ramazan, vay efendim saldırma demeçlerine katılmıyorum ama temelde hak veriyorum. Yanlış tanıtıyorlar kendilerini. Tabi bir kesimi hepsine mal etmemek lazım. Gerçi onları da anlayışla karşılıyorum, hayatı boyunca sosyal normların kölesi olmuş insanların dışlanmanın ne olduğunu anlamaması gayet normal. Bunca yıllık dışlanmanın dışa vurumu olabilir.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Saygı ararken saygısızlık yapılmış bu pankartı ve üslubu tasvip etmiyorum yanlış 

çama yapılan eyleme diyecek lafım yok demokratik çerçevede yapılan her eyleme saygı duyulması gerekir eylem yapanlarda başkalarının manevi değerlerine saldırmayacak

dün twitterde bazı yavşaklar Anıtkabir'i rengarenk yapmışlar filan fotoshop ile öbürleride Kâbe'yi yapmış filan tiksindim şerefsizlerden

Not: saygı duyuyorum ama  eşcinsel evliliğini. Ahlaki bulmuyorum Türkiye de olmaması gerektiğini düşünüyorum olmazda zaten   

SeRDaR tarafından 29/Haz/15 11:09 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı

sen ramazan dışında başka inançların dini etkinliklerine saygı duyuyormusun ?? mesela paskalya bayramı en basidi ?? 

mesela sen heterosexual misin ?? 

hayırdır neye saldırıyorsun ??

bu ülkede hilafet isterük diye götünü yırtarak 2 saat yürüyeceksin kimse karışmayacak ama lgtb yürüyünce olay olacak, ramazan filan fark etmez tüm dünyada kutlanan bir hafta o zaman hindistanda inekler kutsal neden adamlara saygı duymuyorsunuz ??

geçin bu ayakları %90 ı filan müslüman degil bu ülkenin .

apple ceo su bile eşcinsel , eşcinselligi hastalık olarak görenlere  sorum ben ve benim gibi hetorosexual olanlar normal mi acaba yan dogrusu  bumu ? 

eşcinselligin 3. bir cins olduguna inanıyorum ve saygı duyuyorum ama yok saldırırım filan ohoooo 

dinin zararları bunlar..

sen başkalarının  inancına , inançsızlıgına, kutsallarına  saygı gösterme sonra yok efendim ramazanda olurmu böyle şeyler, işid ramazanda kafa keserken sesi çıkmayan millet lgtb yürürken olay çıkartıyor, tüm dünyada  gayet normal bir şekilde yürüyüşler olurken bizde ise her zamanki gibi olaylar olaylar...

senin kafan iyi sanırım amerikada filanmı yaşadığınızı sanıyorsunuz? 

normal zamandada saldırırlardı diyenler bu kadar eşcinsel vs zorbalık altındamı çoğaldı ? kime ne zaman saygı duydugu halde kendi tercihini kendi içinde yaşadığı halde saldırılmış? 

Bizim değerlerimize aykırı bir durum olmasına rağmen bir çok yapı bu insanları doğal olarak öncelikle bir yadırgayacaktır bırakında bu kadar olsun. O kadar geniş olmayalım. Bunları savunanlarında babasının eşcinsel olduğunda veya kardeşinin top olduğunu öğrendiğinde ne tepki vereceğini çok merak ediyorum. paskalya bayramı demiş biriside arkadaşım avrupa amerika bizim dini değerlerimiz olan kurban bayramında canilik yaptığımı söylemiyormu? amerikada veya diğer ülkerde müslümanlara saldırılar yapılmıyormu ? yani senin kişisel tercihine saygı duyuyorumda sen benim dini inancım olan ramazan ayında çırılçıplak çıkıp eylem yaparsan kusura bakmada orayı iyi ateşe vermemişler. Siyasal değil ama haberlerde hangi partilerin orada olduğuda belli zaten. Ayıp yaa yazık inan yazık çanakkaledeki şehitlerin kemikleri sızlıyordur eminim. 

Hangi kafayla BU EYLEMİ DESTEKLİYORSUNUZ inan aklım almıyor.

İNEK KONUSUNA GELİNCE HİNDİSTANDA YAŞASAM İNAN ONA SENDEN DAHA FAZLA SAYGI DUYARDIM...

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

konuyu okumadan balıklama dalmak diye ben buna derim!

Ben yaşam hakkı olan her canlıya saygı duyarım. 

Aynı şekilde benim değerlerime de saygı duyulmasını beklerim. 

Çok mu dini bütünüm ? hayır. Dedim ya 20 yıl önce namaz kılar oruç tutardım. Şu an bile oruç tutmuyorum. 

İnsanların cinsel tercihlerine de saygım vardır ki dediğim gibi onlarca eşcinsel arkadaşım var. Fakat eylemin de bir yapısı oluşumu vardır.

Örneğin gezi parkı eylemleri. Başlangıcı çok güzeldi. Çok iyi gelişti sonrasında çığrından çıktı ve herşey unutuldu. Unutulmayan Gezi Parkında ölen gençler ve daha cuma günü tekrar mahkemeye çıkan çArşı.

Bugün sokak ortasında soyunarak özellikle ülkemiz için kutsal kabul edilen bir ay içerisinde soyunarak bağırarak eylem yapanlar ne kadar doğru kabul ediliyormuş bir kez de burada gördüm. Saldırırım arkadaş! Yapmayacaksın! ben sana nasıl yıllardır saygı duyduysam sende bana saygı duyacaksın! ben senin hahahahay diye gülmene takılmam merak etme! ama senin çıplak vücudunu da görmek istemem! Seninle oturur konuşurum çay kahve de içerim ama dediğim gibi senin sapkınlaştırılma boyutuna gelmiş eylemini görmek istemem! Transa saldıracak kadar hayvan değilim! Ama iş bu boyutlara gelirse saldırırırım! Dayak yemişim dayak atmışım çok önemli değil! 

Olaya şu şekilde bakın bakabiliyorsanız! 

3 yaşında bir kız ve erkek çocuğu bu görüntüleri izlemek zorunda kalıyor! Bu çocukların psikolojilerini kim düzeltecek ? 

Ya hümanist olalım! olalım da bu da fazla hümanistlik! hatta bana göre gevşeklik! 

Ayrıca benim ülkemde paskalya da kutlayanlar var.

Bu ülkenin yarısından fazlası yılbaşını kutluyor

Bu yılbaşını kutlayanların yine yarısından fazlası mutlu noeller diyor.

Burada sıkıntı yok benim açımdan. Olay benim dinciliğim değil onuda belirteyim istedim! 

Olay bu ülkede yaşayan insanlara saygı

Bu ülkenin ahlaki değerleri

Bu ülkenin manevi değerleri

Bilmem anlatabildim mi 

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

bu ülkenin milli ahlaki dini değerleri olayına gireceksek önceden şamandık, bu millein değerlerine aykırı olan islama niye karşı durmuyorsunuz?

anlatabildim sanıyorum. 

bazı şeylerin bahanesi olmaz. bu zamana kadar sustunuz şimdi de susun diye birşey olmaz. çinde oruş yasaklandı diye ayağa kalkanlar türkiyede eşcinsel insanların varoluşlarını yasaklamaya çalışıyor. bırak herkes nasılsa öyle yaşasın. izlemek istemiyorsan başını öte yana çevir.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bladex38 bunu yazdı
    Kaptan bunu yazdı

sen ramazan dışında başka inançların dini etkinliklerine saygı duyuyormusun ?? mesela paskalya bayramı en basidi ?? 

bu ülkede hilafet isterük diye götünü yırtarak 2 saat yürüyeceksin kimse karışmayacak ama lgtb yürüyünce olay olacak, ramazan filan fark etmez tüm dünyada kutlanan bir hafta o zaman hindistanda inekler kutsal neden adamlara saygı duymuyorsunuz ??

apple ceo su bile eşcinsel , eşcinselligi hastalık olarak görenlere  sorum ben ve benim gibi hetorosexual olanlar normal mi acaba yan dogrusu  bumu ? 

eşcinselligin 3. bir cins olduguna inanıyorum ve saygı duyuyorum ama yok saldırırım filan ohoooo 

dinin zararları bunlar..

sen başkalarının  inancına , inançsızlıgına, kutsallarına  saygı gösterme sonra yok efendim ramazanda olurmu böyle şeyler, işid ramazanda kafa keserken sesi çıkmayan millet lgtb yürürken olay çıkartıyor, tüm dünyada  gayet normal bir şekilde yürüyüşler olurken bizde ise her zamanki gibi olaylar olaylar...

normal zamandada saldırırlardı diyenler bu kadar eşcinsel vs zorbalık altındamı çoğaldı ? kime ne zaman saygı duydugu halde kendi tercihini kendi içinde yaşadığı halde saldırılmış? 

Bizim değerlerimize aykırı bir durum olmasına rağmen bir çok yapı bu insanları doğal olarak öncelikle bir yadırgayacaktır bırakında bu kadar olsun. O kadar geniş olmayalım. Bunları savunanlarında babasının eşcinsel olduğunda veya kardeşinin top olduğunu öğrendiğinde ne tepki vereceğini çok merak ediyorum. paskalya bayramı demiş biriside arkadaşım avrupa amerika bizim dini değerlerimiz olan kurban bayramında canilik yaptığımı söylemiyormu? amerikada veya diğer ülkerde müslümanlara saldırılar yapılmıyormu ? yani senin kişisel tercihine saygı duyuyorumda sen benim dini inancım olan ramazan ayında çırılçıplak çıkıp eylem yaparsan kusura bakmada orayı iyi ateşe vermemişler. Siyasal değil ama haberlerde hangi partilerin orada olduğuda belli zaten. Ayıp yaa yazık inan yazık çanakkaledeki şehitlerin kemikleri sızlıyordur eminim. 

İNEK KONUSUNA GELİNCE HİNDİSTANDA YAŞASAM İNAN ONA SENDEN DAHA FAZLA SAYGI DUYARDIM...

öyle büyük harle yazarak üste çıkmaya çalışma,

zaten sizler insana saygı duymazsınız ineklere duymanı gayet anlayışla karşılarım,

çok ahlaklı bir ülkeyiz ya  bu eylem sizin zorunuza gitti dimi  ??

kimsenin kemiklerinin sızladıgı  filan yok, 

ben insanların cinsel dinsel tercihlerine saygı duyarım ancak benim hakkımı rahatsız ederse ikisinede nefret duyarım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Freak bunu yazdı

Bundan 20 sene öncesine döneyim. Ben daha 11-12 yaşlarındayım. O dönemlerde Farklıydı herşey. Ramazan ayı geldiğinde en azından halkın %90 ı oruç tutar, akşamları teravi namazına gider, birbirlerine saygı gösterirlerdi.

Şimdilerde ise bende dahil olmak üzere halkın %90 ı oruç tutmuyor teravi namazlarına gitmiyor.

Ben buraya takıldım şimdi. Burada ne şekilde neye göre bu verileri topladın? 20 sene öncesindeki %90lık kesimle şimdiki %90lık kesimi neye dayanarak buldun? Kaynak alabilir miyim bu konuyla ilgili?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

1-özgürlük insanın kula kulluktan kurtuluşudur.her istediğini yapana özgür değil, hayvan denir.

2-eşcinsellik bir hak veya özgürlük konusu değildir, aksine insanaltı bir sapkınlıktır ve hiç bir şekilde insanlık,hak,özgürlük,vb.insanlığın binlerce yıldır uğruna ölümlere koştuğu ve bedeller ödeyerek savunduğu kadim değerlerle birlikte anılamaz,yanyana zikredilemez.

3-sapkınlık türleri hiç bir ahlaki, hukuki, sosyal, siyasi, ideolojik kılıfla savunulamaz.bunları savunmak en az sapkınlığın kendisi kadar alçaklık,insan düşmanlığı,ve adiliktir.eşcinsel hakları diye bir kategori olamaz.tıpkı ensest hakkı veya pedofili hakkı gibi bir şeyden bahsedilemeyeceği gibi. bu sapkınlık biçimlerinden insanlığı korumak her insanın görevidir.

4-eşcinsel sapıkların,sapıklıklarını topluma sergilemedikleri sürece, insan olarak diğer her konuda temel hak ve özgürlükleri geçerli olabilir.ama sapkınlıklarını savunma,sergileme,teşhir etme,veya hoşgörü ve onay bekleme hakları olamaz.mazlumlar,mağdurlar,işkence görenler,müslümanlar,kürtler...her kimse, dini,etnik kimliği,mezhebi nedeniyle mağdur olduğunu ileri süren ve bunun mücadelesini verenlerle eşcinselleri yanyana zikretmek, en hafifinden insan aklına ve haysiyetine küfretmektir...

5-küresel çapta örgütlü liberal faşist çetelerin insanlığa dönük saldırganlığının bir türü de bu tür sapkınlıkları özgürlük kılıfı altında savunmaya zorlama çabasıdır.insanı insan yapan değerler konusunda kafa karıştırıcı, demagojik, renksiz,kimliksiz,inançsız bir birey tipi yaratma çabasının ırakı işgalden hiç bir farkı yoktur.

6-liberal faşizmin bütün ideolojik kampanyasına rağmen, insanlık erkeğe erkek,kadına kadın, helale helal harama haram, sapıklığa sapıklık,eşcinselliğede ibnelik demeye devam edecektir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı
    bladex38 bunu yazdı
    Kaptan bunu yazdı

dinin zararları bunlar..

öyle büyük harle yazarak üste çıkmaya çalışma,

zaten sizler insana saygı duymazsınız ineklere duymanı gayet anlayışla karşılarım,

çok ahlaklı bir ülkeyiz ya  bu eylem sizin zorunuza gitti dimi  ??

kimsenin kemiklerinin sızladıgı  filan yok, 

ben insanların cinsel dinsel tercihlerine saygı duyarım ancak benim hakkımı rahatsız ederse ikisinede nefret duyarım.

Seninle aynı çizgide olmamız imkansız üste filan çıkmaya çalışmıyorum aklına sokmaya çalışıyorum bazı şeyleri.

Eğer dediğin şey özgürlükse ben eşim ve çocuğum yolda yürürken birileri çıkıp çırılçıplak eylem yapacak ben o insanlar(bak insan diyorum) yüzünden orayı bu insanlar yüzünden terk edicem yok öyle birşey. 

Eee sen olmucaksın o olmucak bu olmucak kim ahlaklı olacak napalım sonumuz LUT KAVMi gibimi olsun? herşeye susalım özgürlük diye? Ben müslümanım arkadaşım benim değerlerim var kusura bakma sende arkadaşlarında buna saygı göstereceksin. Ha göstermessen bende dahil benim gibi geri kafalı olan şiddete başvurur bu açık ve nettir. Saygı beklemek geri kafalılıksa evet en geri kafalı insan benim bu forumda.Açık Ve net.

Bende Saygı duyuyorum kimin nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez. Herkesin kendi tercihi nasıl yaşadığı ama bir insan sokakta çırılçıplak eylem yapıyorsa bu dünyanın heryerinde yasaktır(amerikada bile)

ve bunuda savunuyorsan en gerici cahil sensin bence.

Diğer biriside çıkmış kafanı çevir demiş ramazan ramazan sövdürecekler. İyi o zaman sokakta seks yapmak serbest olsun annenin yanında kız kardeşinin yanında eşinin yanında insanlar istediği gibi seks yapsın. iğrençlik yapsın yaa biraz mantıklı düşünün mantıklı şeyler söyleyin

O arkadaşa teklifim var annesini babasını kız kardeşini kuzenini sevgilisini eşinin çocuğunu alsın parka gitsin. Orada bir grup ulu orta seks yapsın bumudur yani kafanı çevir çek git.Bu kadarmı alçaldık biz?

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
Toplam Hit: 13547 Toplam Mesaj: 110
lgbti eşcinsel eşcinsellik