Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz
-
Lan ne insanlar ne kafalar var ya :D
-
herşeyin aşırısı zararlı bu olayda mide bulandırıcı bir olay gayet. Ne bok olduğu bizi ilgilendirmez gitsin özelini yaşasın özel hayatında sanki onları dışlayıp kendine normal diyen herkes sokak ortasında bu şekil takılıyor sikerim böyle özgürlüğü hele bu mübarek günde
-
ArduouS bunu yazdısamato bunu yazdı
lan anladık ibnesiniz tamam a.q
ama her bokun bir ayarı var lan.. Sen hiç taksim meydanında zikir çeken insan gördünmü ?
https://www.youtube.com/watch?v=wZjyH7TfOYM
+1 resmen kapak olmuş :D
herneyse şu video da ki olay lgbt yürüyüşünde ki olay dan daha ayıp bence..
resmen taşşak geçmişler alay etmişler ne dersen de
resmen günah işleniyo işin garip tarafı bunu devlet eliyle yapılması belediye yani.. bilinçli olması gereken insanlar tarafından yani.
birde halk diyo ki neden günah olsun bi kaçı öyle demiş...
ve güvenilk bırakıyo yapmasınlar diye hobaaaaaaaaa daha neyin ne oldugunun farkında değil
bu kafasını siktimin halkı 1500 yıl geçmiş hala ceddinin ceddi gelmiş geçmiş neyin doğru yanlış bilmiyo..
işin özü cahillik eğitimsizlik o kafaları sikeyim her birini tek tek..
ne yazık ki bu yobaz kesimde cahil insan çok fazla..
en basiti dönemin enerji bakanının yaptığı konuşma akp den okuyan kesime ulaşmak için çabalıyoruz gibi bişeydi.. bilen bilir
-
Aha buraya yazıyorum,bu ülkenin sonu bu ibne kılıklıların yüzünden olacak. Fazla özgürlük verilince böyle sapıtıyolar işte.
-
Escinsel insandan zarar gelmez.
Asil daha büyük tehlike din bezirganligi yapan Türkiye'deki siyasi irade.
-
Icine dahil oldugum Müslümanlar, dünyanin sadece Islam cografyasindan ibaret oldugunu saniyo. Daha Edirne'den öte hangi ülkenin oldugunu bilmeyen insanlar asip kesiyo. Burasi Türkiye, burasi Müslüman bi ülke diyerek bos konusuyolar. Insan özgür bir varliktir. Asiriliklar olmadigi sürece sen diledigi sekilde yasamasini saglamak zorundasin. Mevcut siyasi irade baskilarla propagandalarla suni bir muhafazakar toplum yaratma pesinde. Ancak bosuna bi mücadele.
-
her bokada siyaset katıyorsunuz :D:D:D:D:D içinizdeki din düşmanlığını çıkarmak için pusularda bekleyip kılıf gelsede uydursam modlarına gerek yok her daim sergileyin.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
her bokada siyaset katıyorsunuz :D:D:D:D:D içinizdeki din düşmanlığını çıkarmak için pusularda bekleyip kılıf gelsede uydursam modlarına gerek yok her daim sergileyin.
Sayet siyaset herseye bok atip boka dahil etmese bizde katmayiz onlari.
Peki escinsel insanlara bu kadar tepki koyan insanlarin amaci nedir? Temeli din degil midir?
Bana escinsellerin rahat yasadigi bi Müslüman ülke gösterir misin?
Sen bile son mesajinda 'hele bu mübarek günde' diyerek niyetini belli etmissin.
Florenzi tarafından 30/Haz/15 01:14 tarihinde düzenlenmiştir -
benim niyetim belli evet rahatsızım şu görüntüden özellikle DİNEN hassas olunan bir ayda , ben oynak adam değilim bilgin olsun seninde.Yok öyle demedim yok böyle demek istemiştim yok tüm insanlar kucaklaşalım tüm insanları kabul edelim laylaylom böyle birşey yok
-
LaNCeLoT bunu yazdı
benim niyetim belli evet rahatsızım şu görüntüden özellikle DİNEN hassas olunan bir ayda , ben oynak adam değilim bilgin olsun seninde.Yok öyle demedim yok böyle demek istemiştim yok tüm insanlar kucaklaşalım tüm insanları kabul edelim laylaylom böyle birşey yok
Senin oynak olusun ya da olmayisin beni ilgilendirmez. Bu 'dar' kafada olupta salatalik-tuz misali yazdigim mesaja 'dini elestirmek icin kilif uyduruyoree' diyerek atlamayacaksin. Senin gibileri bildigim icin o mesaji kaleme aldim ben. Ayrica bu insanlarin seni kucagina alma gibi bi niyetleri de yok. Merak etme. Sadece rahat bi yasam surme gayretindeler. Dedigim gibi kimse kimsenin hayatina karismadigi sürece bu dünya herkesin.
Florenzi tarafından 30/Haz/15 01:23 tarihinde düzenlenmiştir