folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz

Şaban İle Recep'in Aşkına Ramazan Engel Olamaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Isteyen oruc tutar tutmaz onlarin hesabi ama bu gotverenlerin yuruyusu onlari destekleyen topunun aq bugun kendi cinsine yuvarlanan yarin kedi kopek birakmaz sokakta polisten gun boyu orantisiz siddet bekledim 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Gercek lgbt bu degilciler de gelmis, guzel.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

ya şu siktiğimin konusunda sövüp duran bebelere bi ban man bişey atacak mısınız artık hadi birşey demeyelim diyoruz çoluktur çocuktur diyoruz düşünme yetisi anca yaşamasına yetecek kadar meczup sayılır konuşmayalım diyoruz, neymiş bu olayı destekleyenlerin aq muş, destekliyorum ya allasen hadi buyur ne yapacaksın 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

ya şu siktiğimin konusunda sövüp duran bebelere bi ban man bişey atacak mısınız artık hadi birşey demeyelim diyoruz çoluktur çocuktur diyoruz düşünme yetisi anca yaşamasına yetecek kadar meczup sayılır konuşmayalım diyoruz, neymiş bu olayı destekleyenlerin aq muş, destekliyorum ya allasen hadi buyur ne yapacaksın 

Sizin gibi düşünmeyen herkes cahil zaten dimi lan? Bi siz akıllısınız. Millete çoluk cocuk diyo yaşı daha 21. Güldürdün beni abicim :) İbne'ye bak ya.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

benim niyetim belli evet rahatsızım şu görüntüden özellikle DİNEN hassas olunan bir ayda , ben oynak adam değilim bilgin olsun seninde.Yok öyle demedim yok böyle demek istemiştim yok tüm insanlar kucaklaşalım tüm insanları kabul edelim laylaylom böyle birşey yok

Senin oynak olusun ya da olmayisin beni ilgilendirmez. Bu 'dar' kafada olupta salatalik-tuz misali yazdigim mesaja 'dini elestirmek icin kilif uyduruyoree' diyerek atlamayacaksin. Senin gibileri bildigim icin o mesaji kaleme aldim ben. Ayrica bu insanlarin seni kucagina alma gibi bi niyetleri de yok. Merak etme. Sadece rahat bi yasam surme gayretindeler. Dedigim gibi kimse kimsenin hayatina karismadigi sürece bu dünya herkesin.

Kardeş rahat yaşam sürmüyormusunuz sen ve partnerin?

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    ValentinoRossi bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

benim niyetim belli evet rahatsızım şu görüntüden özellikle DİNEN hassas olunan bir ayda , ben oynak adam değilim bilgin olsun seninde.Yok öyle demedim yok böyle demek istemiştim yok tüm insanlar kucaklaşalım tüm insanları kabul edelim laylaylom böyle birşey yok

Senin oynak olusun ya da olmayisin beni ilgilendirmez. Bu 'dar' kafada olupta salatalik-tuz misali yazdigim mesaja 'dini elestirmek icin kilif uyduruyoree' diyerek atlamayacaksin. Senin gibileri bildigim icin o mesaji kaleme aldim ben. Ayrica bu insanlarin seni kucagina alma gibi bi niyetleri de yok. Merak etme. Sadece rahat bi yasam surme gayretindeler. Dedigim gibi kimse kimsenin hayatina karismadigi sürece bu dünya herkesin.

Kardeş rahat yaşam sürmüyormusunuz sen ve partnerin?

Ben diyorum herkesin hayatina saygili ol. Kimse asiriya kacmadikca özelinde herseyi yasayabilir. Ayrica heteroseksüel biriyim.

Florenzi tarafından 30/Haz/15 01:54 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Victoria kardeş Benim her mesajım saygılı buradan bile anlayabilirsin saygı düzeyiMi her konuyu dine saldıracak kadar alet ve kılıf etmiş biri yobaz diye eleştirdiklerinden de vahşi ve nezaketsizdir emin ol bu kadar dişlerini gösterme DİN hakkında her konuda pusuda durup. Uslubun uslup değil aldığın cevaplardan memnun değilsen birde şöyle diyebiliriz  " atinada göt kısmetten çıkmışsa bağdattan baş sallayan olur " dolayısıyla rahat olsun sen ve ekürilerin özgürsünüz gayet özgür olmasanızda kısmet bol belli ki videodaki kalabalıklığınızdan belli .

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Ne kadar uzadı bu konu böyle ya.. Faşist türkiye diyip böyle soyunabilecekleri bir ülkede yaşamaları ilginç.. :) 

bazı insanlar hala olayı ezana falan bağlayabiliyorlar.. ama unutuyorlar ki müslüman ülkede yaşıyorlar :) yok efendim 4-5 de rahatsız oluyoruz.. ben de yaşadığım ülkede her saat başı çan sesi çalıyor gece bile (isteyene sesi kaydedebilirim gece saatlerinde).. Allah tan kilise uzak biraz çok sorun teşkil etmiyor ama şimdi kalkıp da ya arkadaş beni nasıl rahatsız edersiniz mi diyeceğim adamlara ? Bu ülkenin inancı bu ve gereğini yapıyorlar. Bizim ülkemizde de toplum ekseri olarak müslüman olduğu için de böyledir.. 

Kanunen eşcinsel evilik yasaktır, ama ilişkide fuhuş olmamakla birlikte serbest yani normal olarak yapılıyor zaten. Ancak toplumun örf-kültür ve ananelerine karşı şeyler bunlar.. Bizim kültürümüzde bu yok, islam dan önce de türk kültüründe eşcinsellik olduğuna hiç raslamadım... 

Açıkçası iki erkeğin öpüşmesi, ilişkiye girmesini kendi açımdan kabul etmem, tasvip etmem ama bunları yargılamak bana düşmez. Kendi kararları, böyle hissediyorlar öyle yaşasınlar.. Ramazan ayına denk gelmesi sanırım tesadüfi bir şey, zaten bu tarz işlerle uğraşanlar/destekleyenler/provoke eden adamların dinle-imanla bir ilişkisi yok.. Onların zaten tüm dertleri dinlerle.. Kendi kafanızdaki şablona uymadığınız müddetçe hemen yapıştırırlar yobaz, gerici v.s. Kadın çırılçıplak olunca problem olmuyor ama biri başını kapatınca gerici,yobaz olabiliyor. Başkalarına gösterdiği hoşgörüyü başka tarafa gösteremiyor.. 

Herkes kendi inançları gereğince yaşamasından yanayım.. O şekilde olduğuna inanıyorlarsa o şekilde yaşasınlar (benim söylememle olmuyor tabi), müslüman birey zaten yaratıcının koyduğu kurallar gereği bunu yapmaz. Zaten müslüman değilse kendi kurallarıan göre yaşama hakkını yaratıcı veriyor zaten, yargılaması da ona düşer... 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

Bir homo ile tartismak bana yakismaz

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

http://www.kutsalkitap.org/index.php/apolojist/873-hristiyanligin-escinsellige-bakis

https://tr.wikipedia.org/wiki/Musevilik_ve_cinsel_y%C3%B6nelim#Tevrat.27ta_e.C5.9Fcinsellik

çoğu din tarafından yasaklaanan bu cinsel eğilim hoş görülecek bir durum değildir. toplumsal yapı bozuklugunun sebebidir aslında.

ve son olan o eşcinsellik yürüsünde gördük ki mevzu serbestlik ya da özgürlük konusu değil. kimse sokak ortasında öyle sevişemez. her toplumun kendine uygun kuralları mevcut. kültürleri mevcut.

bu batılı ülkeler

Amerika'da sex yasaklarıı
    Bunlarda dünyanın en garip sex yasaklarııı....

• WASHINGTON Eyaleti'nde, bir bakireyle seks yapmak her durumda yasaktır. (Düğün gecesi bile!)

• WISCONSIN Eyaleti'nde yer alan Connorsville kentinde geçerli yasaya göre, bir erkeğin, partneri cinsel orgazm yaşarken, silah ateşlemesi yasaktır.

•OREGON Eyaleti'ndeki Willowdale kentinde, erkeklerin, eşleriyle cinsel ilişki sırasında beddua etmeleri yasaktır.

• IDAHO Eyaleti'ndeki Coeur d'Alene kasabasında, bir polis, araç içinde sevişen çiftlere yaklaşmadan önce, üç kez kornaya basarak uyarmak zorundadır.

• ALASKA'nın Fairbanks kentinde, geyiklerin kent sokaklarında çiftleşmesini suç sayan bir yasa yürürlüktedir.

• OHIO Eyaleti'ndeki Oxford kentinde, bir kadının, bir erkek resminin önünde giysilerini çıkarması yasal olarak suçtur.

• IOWA Eyaleti'nin Ames kasabasında, bir erkek, yatakta eşinin yanında uzanıyorken, 3 yudumdan fazla bira içemez.

• MINNESOTA Eyaleti'nin Alexandria kentinde, bir erkeğin ağzı sarımsak, soğan ya da balık kokarken eşiyle sevişmesi suçtur.

• MONTANA Eyaleti'nin başkenti Helena'da, bir kadın, üzerindeki giysilerin ağırlığı toplam 3 pound, 2 once'dan az ise, salon masasının üzerinde dans edemez.

• NEBRASKA'nın Hastings kentindeki otel sahipleri, her erkek müşterisine, temiz, beyaz ve pamuklu bir gece giysisi vermek zorundadır. Çünkü kentteki yasalara göre, çiftler bu gece giysisini giymeden seks yapamazlar.

• NEW JERSEY Eyaleti'ndeki Liberty Corner kasabasındaki bir yasa, araba içinde sevişen çiftlerin, kazara da olsa bu eylem sırasında arabanın kornasının çalışmasını yasaklamaktadır. Bu yapılırsa, çiftler cezaevine konulabilir.

• KALİFORNİYA'daki Ventura İlçesi'nde, kediler ve köpekler izinsiz çiftleşemez.

• NEVADA Eyaleti'nde, kondomsuz seks yasaktır.

• NEW MEXICOEyaleti'nin Carlsbad kentinde, öğle yemeği molası sırasında, çiftlerin, parketmiş bir arabada, perde olmaksızın sevişmeleri yasaktır.

• GÜNEY DAKOTA Eyaleti'nin Sioux Falls kentinde, otel odalarında mutlaka iki yatak bulunmak zorundadır. Bu yataklar arasında en az 2 feet ara olmak zorundadır. İka yatak arasındaki alanda, yerde sevişmek yasaktır.

• TEKSAS Eyaleti'nin Kinsville kentine ait bir yasa, domuzların şehrin havaalanı bölgesi sınırları içerisinde çiftleşmasini yasaklar.

• UTAH Eyaleti'nin Tremonton kasabasında bir kadının ambülansta bir erkekle sevişmesi suçtur. Erkeğe ise ceza verilmez.

• BAŞKENT yönetim bölgesi olan Washington D.C.'de, yasal olarak kabul edilebilir tek pozisyon "misyoner" pozisyonudur. Bunun dışındaki tüm diğer biçimler yasadışıdır. (Bu durmda, eski başkan Bill Clinton, Beyaz Saray'daki Oval Ofis'te Monica Lewinsky ile oral seks yaparak, yasayı çiğnemiş oldu!)

• OKLAHOMA Eyaleti'nin Clinton kentine ait bir yasa, otomobilde sevişen bir çifti gözetleyip, masturbasyon yapmayı yasaklar.

• FLORIDA Eyaleti'nde, oklu kirpi ile cinsel ilişkide bulunmak yasaktır.

• VIRGINIA Eyaleti'nin Norfolk kentinde, bir kadının korse giymeden sokağa çıkması yasaktır.

• FLORİDA Eyaleti'nde, dul bir kadının, pazar günleri öğleden sonra tek başına paraşütle atlaması yasaktır.

• MONTANA Eyaleti'nin Bozeman kasabasında, gün battıktan sonra, evlerin ön bahçesinde her tür cinsel eylem yasaktır.

demek ki bu bir özgürlük değil ayıptır. öyle herkes birbiri ile her yerde ayıptır söylemesi sikişemez.

biraz duyarlı olalaım.

he özgürlükse gidebilirler evlerinde sevişip sikişebilirler arkadaşlar.

bakış açınızı çözemiyorum yani hangi açıdan bakıyorsunuz

insan gerçekten hayret ediyor.

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 14863 Toplam Mesaj: 110
lgbti eşcinsel eşcinsellik