Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !
-
Kendimi bildim bileli kola içerim.Artık o kadarki 20 çeşit kolayı getirip koysalar önüme hangisi kola hangisi pepsi hangisi kolaturka v.s gözüm kapalı söylerim.Ama son 2 haftadır istanbulun farklı yerlerinden kola almama rağmen tadında aşırı bir değişiklik var. Cam şişeside kutusuda pet şişeside aynı.Eskisi gibi lezzetli değil.Resmen şurup gibi olmuş..Kola tiryakilerinden bunu farkeden varmı acaba ?
-
Coca Cola dan bahsediyorum ve hep aynı soğuklukda içerim sıcak ve ya fazla soğuk içmem tad değişimi bundan değil yani..
-
senin dilinin ayarı bozulmuş olamsın hocam
-
Aslında hacı gerçekten fark var son zamanlarda tadındabaya deyişiklik var ben çıkaramadım tadını valla ama dahaçok kalitesi düşmüş ve içilmiyor. Sanki çok sıradan birşey olmuş kolası yani şu marketlerde ucuz satılan adı belli olmayan kolalardan farkı olmamış.
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
senin dilinin ayarı bozulmuş olamsın hocam
-----------------------------Bende bunu anlamak için murid ve muridelere soruyorum ya sizdede aynı şey varmı diye :)
-
bende sürekli içerim bi sorun yok
-
KuralsiZ bunu yazdı:
-----------------------------Aslında hacı gerçekten fark var son zamanlarda tadındabaya deyişiklik var ben çıkaramadım tadını valla ama dahaçok kalitesi düşmüş ve içilmiyor. Sanki çok sıradan birşey olmuş kolası yani şu marketlerde ucuz satılan adı belli olmayan kolalardan farkı olmamış.
-----------------------------Aynen kardeşim şurup gibi olmuş asidi bile yok.Sanki şişede delik varda gazı kaçıyor.. :S
-
ben bi fark almadım
-
bi kaç aydır içmemiştim kola.. bırakma derecesindeyim.. geçen gün aldım bir coca cola. Eğer coca cola olduğunu bilmesem cola turka derdim.. Neredeyse aynı o tad var. Kola zararlı birşey zaten :) bu bahaneyle bırakır umarım bir çok insan..
-
5 saat önce felan içtim ... Bir sorun yoktu..
-
Valla bazen bana da bozulmuş gibi geliyo ama genel olarak normal ya çok soğuk içince pek bişey farkedilmiyo zaten :)