folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !

Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Kendimi bildim bileli kola içerim.Artık o kadarki 20 çeşit kolayı getirip koysalar önüme hangisi kola hangisi pepsi hangisi kolaturka v.s gözüm kapalı söylerim.Ama son 2 haftadır istanbulun farklı yerlerinden kola almama rağmen tadında aşırı bir değişiklik var. Cam şişeside kutusuda pet şişeside aynı.Eskisi gibi lezzetli değil.Resmen şurup gibi olmuş..Kola tiryakilerinden bunu farkeden varmı acaba ?

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Coca Cola dan bahsediyorum ve hep aynı soğuklukda içerim sıcak ve ya fazla soğuk içmem tad değişimi bundan değil yani..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    senin dilinin ayarı bozulmuş olamsın hocam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

Aslında  hacı gerçekten fark var son zamanlarda tadındabaya  deyişiklik var  ben çıkaramadım tadını valla  ama dahaçok kalitesi  düşmüş ve içilmiyor. Sanki çok sıradan birşey olmuş kolası yani şu marketlerde ucuz  satılan adı belli olmayan kolalardan farkı olmamış.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:
    -----------------------------
    senin dilinin ayarı bozulmuş olamsın hocam

Bende bunu anlamak için murid ve muridelere soruyorum ya sizdede aynı şey varmı diye :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    bende sürekli içerim bi sorun yok
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

KuralsiZ bunu yazdı:

Aslında  hacı gerçekten fark var son zamanlarda tadındabaya  deyişiklik var  ben çıkaramadım tadını valla  ama dahaçok kalitesi  düşmüş ve içilmiyor. Sanki çok sıradan birşey olmuş kolası yani şu marketlerde ucuz  satılan adı belli olmayan kolalardan farkı olmamış.

Aynen kardeşim şurup gibi olmuş asidi bile yok.Sanki şişede delik varda gazı kaçıyor.. :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    ben bi fark almadım

Konumu silenlere inat kürdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

bi kaç aydır içmemiştim kola.. bırakma derecesindeyim.. geçen gün aldım bir coca cola. Eğer coca cola olduğunu bilmesem cola turka derdim.. Neredeyse aynı o tad var. Kola zararlı birşey zaten :) bu bahaneyle bırakır umarım bir çok insan..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    5 saat önce felan içtim ... Bir sorun yoktu..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Valla bazen bana da bozulmuş gibi geliyo ama genel olarak normal ya çok soğuk içince pek bişey farkedilmiyo zaten :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 9816 Toplam Mesaj: 74