Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !
-
evet var bi farklılaşma bende sorun kendimde sanıyordum :)
-
Bağımlı olduğum için bir süre sonra farketmiyor :D kola bulun banaaaaa kolaaa kötüyüm anlıyor musunuz :D:D:D (Yakında amatem)
-
bugn bende farkettim böle kola gibi içilmiyo su gibi içtim bi 2 bardak şaşaırdım sanki su içiyom çok basit bişey olmuş sanki sanki birşeyler eksik gibi
-
şuan içiyorum ayıptır söylemesi
daha bi dikkatli içtim sen deyince ama bi fark hissedemedim
-
Sahte kola mı çıktı şimdi birde acaba?
-
evet çok var. daha tatlı gibi :S
-
bu coca cola turkıye genelinde sadece benim ikamet ettiğim hayraboluda sürekli bi kampanya yapıyo
mesela reklam olmasın ama siz istanbulda izmirde ne bilim ankarada aldıgınız fiyat la burdakı fiyat arasında yarı yarıya fark var yani sizde2.5 litrelik tahminen 2.5 tl ye veriliyo cunku uzerınde ambalaj fişyatı var ama bn aynısını zaman zaman 1,25 e kadar düşük satıyorum veya sattırıyorlar
presiyerlerle sürekli konusuyoruz bu kampanların sadece hayraboluda oldugunu sölüyolar başka hiç biryerde olmadıgını soyluyorlar ve sasırıyorum
bazende 1 koliye 1 koli hediye verdikleride oluyo önümüz ramazan nasıl kampanya yapıcaklar valla bilemiyorum ama bomba bekliyorum coca cola dan D
-
dur bi coca cola ya mail atayım bakalım cevap vereceklermi..
-
cocacola daki değişimin bende farkındayım ama sadece asidi azalmış bence üretimden kaynaklanan bi sorun bu ve bi süre sonra giderilir diye düşünüyorum
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------
cocacola daki değişimin bende farkındayım ama sadece asidi azalmış bence üretimden kaynaklanan bi sorun bu ve bi süre sonra giderilir diye düşünüyorum
-----------------------------evet özdilekten almıştım geçen hafta asidi azdı epey
ama tadında bi değişiklik farketmedim