Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Coca cola zero ciktigindan beri colanin tadi degisti..
Redbul + votka bu 2li coco ya bin basar :)
-----------------------------abicim kalkıp ayranla viskiyi kıyaslayamazsın bu da onun gibi bişi yani şimdi :D konumuz kola. konuyu çekip insanın canını çektirmeyin gece gece :D
-
aynen hocam ben izmirdeim burdakilerde de bi değişiklik oldu ama iyi oldu artık 2,5 lt 2 gün gidiyo :)
-
nerde o eski coco cola lar
-
Yok Bir Sorun Ama banada Arada Bir Oluyor Colanın asidi Kaçmış Gibi Acaba Colaları Doldururken bi Fırt Çekip Üstünü Suylamı Dolduruyorlar xD
-
Banada öyle geliyo artık ya. Sanki daha çok şeker atıyolar içine
-
türkiyedeki farklılığı bilemem ama kuzenim belçikadan geldi ilk kola aldı içti bu ne dedi?! kolamı bu aq.. çok kötü.. belçikadakiler böyle dğeil.. yine coca cola tabiki aynı marka.. çocuk tam bir tiryaki günde min. 5 lt civari içer.. 3 tane 1,5 luk alır hep günlük
-
Ne kadar doğru bilemem ama coco cola her ülkenin damak tadına göre farklı üretilirmiş.Mesela türkler tatlıyı sevdikleri için türkiyede daha tatlı, meksikada acı, almanyada ekşi gibi..
-
mal dan çalmış gibiler tadında kalite kalmamış
-
o değilde zero berbat bişey yav
-
Aynen tadında bi değişiklik var kalitesi düşmüş gibi geçen 1 litrelik kola almıştım açtım kolayı bardaklara döküyorum tam kapağını kapatıcam bi baktımki tam ucunda ölü bi sinek var miğdem birden bulandı aklımada gelmedi coca cola'yı arayıp söylemek,bunu bana önceden bi arkadaşım daha demiştide inanmamıştım.
Toplam Hit: 9823 Toplam Mesaj: 74