Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------ama türkiye genelinde sadece burda.şimdi türkiyede coca colanın bi tane fabrikasımı var saçma olur en az 5 fabrikaları vardır bölge bölge die tahmin ediyom
buralardada çorluda olabilir bızım burda değil eminim çorluda olmuş olsa neden çorluya değilde bize onu merak ediyom
-----------------------------e o zaman adamları yakaladığıonız bir yerde sorun :)
-----------------------------laaa diom yaa presiyerler söylüyo diye.tabiki soruyom ama onlarda bilmiyo işte.yarın aracam trakya genel bayiğini sorucam hırs yaptım gece gece :D
-
bu adamlar neden coca cola kadar geliştiremiyor kendini ve büyük yüketici kitlesine ulaşamazlar anlamam Türkiye benimbildiğim Le Kola, kristal kola, Kola Turka 3 kola firması var tadlarını coca cola kadar değişik yapıp milleti bağımlı yapamıyorlar mı yoksa toplu maillerdeki gibi işin gizli formulü mü var fare zehiri bilmemne kanı bana kalırsa saçmalıktan ibaret ama özel bir formülü var gizlenen yoksa bu adamlarda yükselir di
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
bu adamlar neden coca cola kadar geliştiremiyor kendini ve büyük yüketici kitlesine ulaşamazlar anlamam Türkiye benimbildiğim Le Kola, RC kola, kristal kola, Kola Turka 4 kola firması var tadlarını coca cola kadar değişik yapıp milleti bağımlı yapamıyorlar mı yoksa toplu maillerdeki gibi işin gizli formulü mü var fare zehiri bilmemne kanı bana kalırsa saçmalıktan ibaret ama özel bir formülü var gizlenen yoksa bu adamlarda yükselir di
-----------------------------RC Kola Orjinal amerikan kolasıdır ama her yerde satılmıyor.Ayrıca Coca Cola dan çok daha güzel bence..
http://www.rccolainternational.com/
-
evet ben Türk zannediyordum değilmiş düzenledimdaha sonradan bir ara epey fazlaydı o kola da kristal koladan farklı bir tadı yoktuen son en 4 yılı var tattım o kolayı şimdilerde nasılbilmiyorum
-
evet müridim haklısın bende ok fazla kola içen birisi olarak bunun farkındayım kolanın asidi sanki aynı gün sıfırlanıyor ve şekerli su içiyoruz.....
-
hey gidii nerde o eski kolalar.. :p
-
şu anda küççük lecola şişesinde coca cola içiyorum bi farklılık hissetmedim ama içtiğim zaman dişlerimin arka tarafında böyle bir değişik bişey oluyo şekerli yapış yapış gibi son zmanlarda çoğaldı anlamadım onun için ankara gazozu tek geçerim onuda bulması zor tabii...
-
Coca cola zero ciktigindan beri colanin tadi degisti..
Redbul + votka bu 2li coco ya bin basar :)
-
babamda böyle diyodu pepsiyi coca-cola diye içirdim.. bi arkadaşada ankaranın çeşme suyunu sağlık şişe suyu diye içirdim :| muhahah çok adiyim galiba :|
-
eskiden bende çok içerdim kola dişlerimde oluşan tahribat sonucu kanal tedavisinde gördüğüm eziyetten sonra bi daha kola ve türevi asitli içecekleri içmemeye karar verdim :) sizede tavsiye ederim ayran ya da diğer meyve suyu benzeri meşrubatları deniyin...