folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !

Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

ama türkiye genelinde sadece burda.şimdi türkiyede coca colanın bi tane fabrikasımı var saçma olur en az 5 fabrikaları vardır bölge bölge die tahmin ediyom

buralardada çorluda olabilir bızım burda değil eminim çorluda olmuş olsa neden çorluya değilde bize onu merak ediyom

e o  zaman adamları yakaladığıonız bir yerde sorun :)

laaa diom yaa presiyerler söylüyo diye.tabiki soruyom ama onlarda bilmiyo işte.yarın aracam trakya genel bayiğini sorucam hırs yaptım gece gece :D

Telegram @WVesselam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    bu adamlar neden coca cola kadar geliştiremiyor kendini ve büyük yüketici kitlesine ulaşamazlar anlamam  Türkiye benimbildiğim Le Kola, kristal kola,  Kola Turka 3 kola firması var tadlarını coca cola kadar değişik yapıp milleti bağımlı yapamıyorlar mı yoksa toplu maillerdeki gibi işin gizli formulü mü var  fare zehiri bilmemne kanı bana kalırsa saçmalıktan ibaret ama özel bir formülü var gizlenen yoksa bu adamlarda yükselir di

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    bu adamlar neden coca cola kadar geliştiremiyor kendini ve büyük yüketici kitlesine ulaşamazlar anlamam  Türkiye benimbildiğim Le Kola, RC kola, kristal kola,  Kola Turka 4 kola firması var tadlarını coca cola kadar değişik yapıp milleti bağımlı yapamıyorlar mı yoksa toplu maillerdeki gibi işin gizli formulü mü var  fare zehiri bilmemne kanı bana kalırsa saçmalıktan ibaret ama özel bir formülü var gizlenen yoksa bu adamlarda yükselir di

RC Kola Orjinal amerikan kolasıdır ama her yerde satılmıyor.Ayrıca Coca Cola dan çok daha güzel bence..

http://www.rccolainternational.com/

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    evet ben Türk zannediyordum değilmiş düzenledimdaha sonradan bir ara epey fazlaydı o kola da kristal koladan farklı bir tadı yoktuen son en 4 yılı var tattım o kolayı şimdilerde nasılbilmiyorum

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    evet müridim haklısın bende ok fazla kola içen birisi olarak bunun farkındayım kolanın asidi sanki aynı gün sıfırlanıyor ve şekerli su içiyoruz.....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    hey gidii nerde o eski kolalar.. :p

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    şu anda küççük lecola şişesinde coca cola içiyorum bi farklılık hissetmedim ama içtiğim zaman dişlerimin arka tarafında böyle bir değişik bişey oluyo şekerli yapış yapış gibi son zmanlarda çoğaldı anlamadım onun için ankara gazozu tek geçerim onuda bulması zor tabii...

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Coca cola zero ciktigindan beri colanin tadi degisti..

Redbul + votka bu 2li coco ya bin basar :)

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    babamda böyle diyodu pepsiyi coca-cola diye içirdim.. bi arkadaşada ankaranın çeşme suyunu sağlık şişe suyu diye içirdim :| muhahah çok adiyim galiba :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    eskiden bende çok içerdim kola dişlerimde oluşan tahribat sonucu kanal tedavisinde gördüğüm eziyetten sonra bi daha kola ve türevi asitli içecekleri içmemeye karar verdim :) sizede tavsiye ederim ayran ya da diğer meyve suyu benzeri meşrubatları deniyin...
Toplam Hit: 8711 Toplam Mesaj: 74