folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !

Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

fazla içmem 1 ay kadar önce hiç uğramadığım bakkaldan aldım tadı garip geldi herhalde eski mal dedim geçtim

galiba üretim fazlası var eski yeni demeden satıyolar eskininde tadı kaçmış oluyo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konuyla alakalı değil ama dipnot geçeyim istedim. Bazılarıda yazmış yok kolaınn içnde zehir var fare zehri var domuz yağı var vs. içinde hiç tikim yok sadece rakip firmaların içindeki katkı maddesini öğrenip aynı tadı elde etmek için yaptığı karalama politakaları bu sefer Coca-Cola açıklamayınca bak açıklamıyorlar içinde kim bilir ne var deniyor unutmayın ne kadar zararlı olursa olsun içebileceğimiz kadar zararsız ki bize içirtmeye izin veriyorlar. TSE vs.

Diğer bir konu yok kola içersen israile yardım yok cola içersen içinde y.. suyu var adam öldürüo tarzı karalama kampanyalarıda tamamen kola satmasın kendi ürünleri satsın diye yapılan birşeydir. Şöyle birşey varki sen Cola aldığın zaman çoğunlukla Türkiye kazanıyor gavurlar değil Türkler satma belgesini alıp belli karı cebine koyuyor kimse artık onlar satanlar. Tıpkı Turkcell bayileri,Mavi jeans mağazaları,Bilgisayar parçaları vs. olduğu gibi. Sonuçta türk kazanıyor. Diğerleride kazanıyor bu her üründe her olayda aynı ama böyle aptalca ulan içmiyeyim yardım gitmesin die düşünmek salakça yani. Türkiyede üretilen şeyler o kadar adi ve azki.

Örnek alarayı bilenler bilirki meyvelerin en kalitelisini yurtdışına ucuza satarlar en kötü 3.cü sınıfı bize en pahalı satarlar biz kendi kendimizi düdüklemekten zevk alan bir milletiz oda ayrı bir olay.Adama colanın içinde zehir var diosun hemen inanıyor buda zaten eğitim düzeyinden yada geniş düşünemmekten kaynaklanıyor.

Özellikle nurcuların Cola-Turkası satılsın diye binbir türlü olay dönüyor. Ne alaka demeyin Ülkerin eski ortakları ve şimdiki sahipleri kim bilen bilir.Herneyse colanın tadı hiçbirşeye değişmem bu aralar gerçekten 1gün sonra pekmez suyuna dönüyor.Herhalde zehiri elde edemiyorlar :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    En iyisi hiç içme olsun bitsin..

xxx
Toplam Hit: 8715 Toplam Mesaj: 74