folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !

Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Tadı bozulmuş,bozulmamış ilgim ve alakam yok...

Ama ne içtiğini anlamadan,"bana bir kola" demeyi alışkanlık haline getirip bünyeye onlarca gereksiz kimyasal alanların içinde,sevdiklerimin de bulunmasından dolayı tadının bozulması işime gelir =))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

vesselam bunu yazdı:
    -----------------------------

bu coca cola turkıye genelinde sadece benim ikamet ettiğim hayraboluda sürekli bi kampanya yapıyo

mesela reklam olmasın ama siz istanbulda izmirde ne bilim ankarada aldıgınız fiyat la burdakı fiyat arasında yarı yarıya fark var yani sizde2.5 litrelik tahminen 2.5 tl ye veriliyo cunku uzerınde ambalaj fişyatı var ama bn aynısını zaman zaman 1,25 e kadar düşük satıyorum veya sattırıyorlar

presiyerlerle sürekli konusuyoruz bu kampanların sadece hayraboluda oldugunu sölüyolar başka hiç biryerde olmadıgını soyluyorlar ve sasırıyorum

bazende 1 koliye 1 koli hediye verdikleride oluyo önümüz ramazan nasıl kampanya yapıcaklar valla bilemiyorum ama bomba bekliyorum coca cola dan D

Coca Colanın hayraboluya çok yakın bir yerde fabrikasının olması lazım.Belki o yüzden yapıyorlardır

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    2-3 sokak ötemde de  kola fabrikası var ama ne yazık ki coca cola değil  kristal kola(Türkiyenin ilk kolası)  kristal kolada ben içmiyorum acaba onlar kampaya yapar mı böyle

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    2-3 sokak ötemde de  kola fabrikası var ama ne yazık ki coca cola değil  kristal kola  kristal kolada ben içmiyorum acaba onlar kampaya yapar mı böyle

Yapsa bile sen sevmedikden sonra ne işe yarar :)

İçine girip bakmak lazım neden yapılıyor u kola filan

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:
    vesselam bunu yazdı:

Coca Colanın hayraboluya çok yakın bir yerde fabrikasının olması lazım.Belki o yüzden yapıyorlardır

ama türkiye genelinde sadece burda.şimdi türkiyede coca colanın bi tane fabrikasımı var saçma olur en az 5 fabrikaları vardır bölge bölge die tahmin ediyom

buralardada çorluda olabilir bızım burda değil eminim çorluda olmuş olsa neden çorluya değilde bize onu merak ediyom

Telegram @WVesselam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

şeker 'i fazla ve kan tadını hissediyosan banada geliyo :|

yarı acık arabalarda dağıtılıyo hala, sıcaktan asit felan kalmadan geliyo  heralde.

Le Cola rullz :)

bahcelievlerdeki (incirli)  'deki  fabrika ne ayak icerde 100 lerce araba ve köpek var kac senedir yatıyo calısan 1 tane renault broadway   var oda güvenliğin .  

iflasmı etti ordaki fabrikası :|

editcan : internetteki efsanelere göre  icrayamı ne verilmiş :)  toptan satılıyo  .. orayı alan köşeyi döner e-5 üstü :D

(:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

kerim bunu yazdı:

Le Cola rullz :)
    Öğrenci milletinin vazgeçilmez mekanı Bim :P

O da olmasa ne yapacaktık ulan :P =))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    bende anormallik var sanıyordum bende :S bimden almıştım tadı şurup gibiydi sonrakini bakkaldan alıyım dedim o da aynı :S pepsi ile idare edicez sanırım bi süre :/

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ama türkiye genelinde sadece burda.şimdi türkiyede coca colanın bi tane fabrikasımı var saçma olur en az 5 fabrikaları vardır bölge bölge die tahmin ediyom

buralardada çorluda olabilir bızım burda değil eminim çorluda olmuş olsa neden çorluya değilde bize onu merak ediyom

e o  zaman adamları yakaladığıonız bir yerde sorun :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    aynen tadı çok tırt olmuş asit yok ve eskisine göre daha çok susatıyor..

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 9853 Toplam Mesaj: 74