Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !
-
Tadı bozulmuş,bozulmamış ilgim ve alakam yok...
Ama ne içtiğini anlamadan,"bana bir kola" demeyi alışkanlık haline getirip bünyeye onlarca gereksiz kimyasal alanların içinde,sevdiklerimin de bulunmasından dolayı tadının bozulması işime gelir =))
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------bu coca cola turkıye genelinde sadece benim ikamet ettiğim hayraboluda sürekli bi kampanya yapıyo
mesela reklam olmasın ama siz istanbulda izmirde ne bilim ankarada aldıgınız fiyat la burdakı fiyat arasında yarı yarıya fark var yani sizde2.5 litrelik tahminen 2.5 tl ye veriliyo cunku uzerınde ambalaj fişyatı var ama bn aynısını zaman zaman 1,25 e kadar düşük satıyorum veya sattırıyorlar
presiyerlerle sürekli konusuyoruz bu kampanların sadece hayraboluda oldugunu sölüyolar başka hiç biryerde olmadıgını soyluyorlar ve sasırıyorum
bazende 1 koliye 1 koli hediye verdikleride oluyo önümüz ramazan nasıl kampanya yapıcaklar valla bilemiyorum ama bomba bekliyorum coca cola dan D
-----------------------------Coca Colanın hayraboluya çok yakın bir yerde fabrikasının olması lazım.Belki o yüzden yapıyorlardır
-
2-3 sokak ötemde de kola fabrikası var ama ne yazık ki coca cola değil kristal kola(Türkiyenin ilk kolası) kristal kolada ben içmiyorum acaba onlar kampaya yapar mı böyle
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
2-3 sokak ötemde de kola fabrikası var ama ne yazık ki coca cola değil kristal kola kristal kolada ben içmiyorum acaba onlar kampaya yapar mı böyle
-----------------------------Yapsa bile sen sevmedikden sonra ne işe yarar :)
İçine girip bakmak lazım neden yapılıyor u kola filan
-
swordfish bunu yazdı:
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------Coca Colanın hayraboluya çok yakın bir yerde fabrikasının olması lazım.Belki o yüzden yapıyorlardır
-----------------------------ama türkiye genelinde sadece burda.şimdi türkiyede coca colanın bi tane fabrikasımı var saçma olur en az 5 fabrikaları vardır bölge bölge die tahmin ediyom
buralardada çorluda olabilir bızım burda değil eminim çorluda olmuş olsa neden çorluya değilde bize onu merak ediyom
-
şeker 'i fazla ve kan tadını hissediyosan banada geliyo :|
yarı acık arabalarda dağıtılıyo hala, sıcaktan asit felan kalmadan geliyo heralde.
Le Cola rullz :)
bahcelievlerdeki (incirli) 'deki fabrika ne ayak icerde 100 lerce araba ve köpek var kac senedir yatıyo calısan 1 tane renault broadway var oda güvenliğin .
iflasmı etti ordaki fabrikası :|
editcan : internetteki efsanelere göre icrayamı ne verilmiş :) toptan satılıyo .. orayı alan köşeyi döner e-5 üstü :D
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------Le Cola rullz :)
Öğrenci milletinin vazgeçilmez mekanı Bim :PO da olmasa ne yapacaktık ulan :P =))
-
bende anormallik var sanıyordum bende :S bimden almıştım tadı şurup gibiydi sonrakini bakkaldan alıyım dedim o da aynı :S pepsi ile idare edicez sanırım bi süre :/
-
ama türkiye genelinde sadece burda.şimdi türkiyede coca colanın bi tane fabrikasımı var saçma olur en az 5 fabrikaları vardır bölge bölge die tahmin ediyom
buralardada çorluda olabilir bızım burda değil eminim çorluda olmuş olsa neden çorluya değilde bize onu merak ediyom
-----------------------------e o zaman adamları yakaladığıonız bir yerde sorun :)
-
aynen tadı çok tırt olmuş asit yok ve eskisine göre daha çok susatıyor..