Son Zamanlarda Coca Cola"Ya Dikkat Ettinizmi !
-
Yaklasik 6 yildir daha tek bir damla kola icmedim. Herkese tavsiye ederim.
-
rock'n coke a gittim ve günde 4-5 kutu kola içtim bi fark yok gerçi coca cola nın aromasını pek sevmiyorum pepsi ci adamız :)
-
Son çıkan KAMPANYALI kolalar açıldıktan sonra 1-2 saat içinde tükettin tükettin tükedemediysen meyvesuyu :D
( Kola alırken normal olan kampanyasız ürün alın farkı görün ;)
Nerdenmi bunları söylüyorum? Kaynak Sağlam.. güvenin farkı görün (:
-
Son çıkan KAMPANYASIZ kolalar açıldıktan sonra 1-2 saat içinde tükettin tükettin tükedemediysen patlıyomuş.
( Kola alırken normal olan kampanyalı ürün alın farkı görün ;)
-
hani bitkiler kurudu ya bu sene:Dbağ bahçe pek verimli değil böcek eksikliği yaşıyodur kolada:D
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
dur bi coca cola ya mail atayım bakalım cevap vereceklermi..
-----------------------------Attığım maile cvp olarak az önce coca cola müşteri hizmetlerinden bi hanımefendi aradı ve bazı açıklamalarda bulundu.Coca colada herhangibi bir değişiklik olmadığını ama sonuçta bir gıda maddesi olduğunu vebozulma riskinin olduğunu söyledi.Hatta şu anda elinizde varsa böyle bir ürün gönderin labaratuarda testini yaptıralım size bilgi verelim dedi..
Çok şaşırdım bu kadar ilgili olmalarına..
-
senin aldığın coca cola sahte de ondan. bu aralar türedi arkadaslar dikkat edin sahte derken de şöyle..
büyük alışveriş merkezleri coca colayı alıyor. sattığı kadar satıyor son kullanma tarihine 1 hafta kala bi şekilde son kullanma tarihi değiştirilip marketlere yollanıyo 2.750 olan colayı 2.350 2.300 e satıyor onlarda bizde alıyoruz :D
-
Sahir bunu yazdı:
-----------------------------Son çıkan KAMPANYALI kolalar açıldıktan sonra 1-2 saat içinde tükettin tükettin tükedemediysen meyvesuyu :D
( Kola alırken normal olan kampanyasız ürün alın farkı görün ;)
-----------------------------eyw hocam denicem
-
sniperscope bunu yazdı:
Yaklasik 6 yildir daha tek bir damla kola icmedim. Herkese tavsiye ederim.
-----------------------------Bende 3 yILDIR İÇMİYORUM hojam.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
dur bi coca cola ya mail atayım bakalım cevap vereceklermi..
-----------------------------Attığım maile cvp olarak az önce coca cola müşteri hizmetlerinden bi hanımefendi aradı ve bazı açıklamalarda bulundu.Coca colada herhangibi bir değişiklik olmadığını ama sonuçta bir gıda maddesi olduğunu vebozulma riskinin olduğunu söyledi.Hatta şu anda elinizde varsa böyle bir ürün gönderin labaratuarda testini yaptıralım size bilgi verelim dedi..
Çok şaşırdım bu kadar ilgili olmalarına..
Helal olsun cidden kalite budur bu adamlar böyle üretimini takip ede ede yükseliyor işte bu güveni alan tüketici gidip coca cola alır tabi