Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı
-
Polise Canli Bomba eylemi gerceklestirilmis uzun zamandit kullanilmiyordu bakalim hangi orgutun eseri cikacak.
Yarali polislerimize acil sifalar versin rabbim.
http://m.haberturk.com/gundem/haber/1027512-sultanahmette-polise-canli-bomba-saldirisi
-
Kenan Kumaş adlı Polis şehit olmuş ALLAH gani gani Rahmet eylesin.
Pkk ya verilen imtiyazı gördüler, ufak çaplı cart curt örgütler de söz sahibi olmak isteyecek hakkını isteyecek. -
Allah rahmet eylesin
Atakan tarafından 06/Oca/15 19:03 tarihinde düzenlenmiştir -
hükümetin sol örgütlere para verip kendine mağduriyet yaratmak için açılımlara karşı kullanmak için yaptırdığını düşünüyorum
başka bi açıklaması olamaz kimsede dış mihraklar fln deyip bu milletin aklıyla dalga geçmeye kalkmasın -
neyse.... sövmekten ben yoruldum
-
AllahinOglu bunu yazdı
hükümetin sol örgütlere para verip kendine mağduriyet yaratmak için açılımlara karşı kullanmak için yaptırdığını düşünüyorum
başka bi açıklaması olamaz kimsede dış mihraklar fln deyip bu milletin aklıyla dalga geçmeye kalkmasınAynısı yazdım tepki gelecek diye sildim editledim. Katıyorum.
-
AllahinOglu bunu yazdı
başka bi açıklaması olamaz kimsede dış mihraklar fln deyip bu milletin aklıyla dalga geçmeye kalkmasınÇok mantıklı.Berk in intikamını alıyoruz ayağına bu tayyip çok zeki yaw korkulur ha.
Millet aşırı solculara nefret duyacak falan.Hatta senin gibi birileri çıkıp olayı anlarsa bi "milli içecek ayran"gibi birşey der,bir anda gaza gelen muhalif herkes unutur herseyi geçmişte olduğu gibi
-
ElizaBeTH bunu yazdı
neyse.... sövmekten ben yoruldum
Aynen hocam Bende
-
Hakkını arayan vatandaşın anasını zikenler, sokaklarda terör estirenlere karşı kuzu olunca ortalık böyle olur. Yesinler birbirlerini amk.
-
Zeki adam ne diyelim... Polisimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır ve baştaki elemana kına... İnsanların hayatını kararttı şerefsiz.
-
yiyin birbirinizi ak