folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı

Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek
    tereke34 bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

@student al sana kapak olsun. 

medya da sizin medyanız yalayanlardan.

http://www.ensonhaber.com/elif-sultan-kalsenin-ailesinden-sasirtan-aciklama-2015-01-07.html

eğer bu haber doğruysa, @student bu forumda barınmamalı.

Bence öldürelim

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BalTurk
    BalTurk's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

@student al sana kapak olsun. 

medya da sizin medyanız yalayanlardan.

http://www.ensonhaber.com/elif-sultan-kalsenin-ailesinden-sasirtan-aciklama-2015-01-07.html

Aynen cesetle o fotograftaki kız hiç benzemiyor. Daha 3 gün önce canlı bomba eylemi oldu. Göz göre göre de elini kolunu sallıya sallıya bomba patlatması şüpheli. Bakalım daha ne senaryolar yazcaklar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

amk ülkesinde olan her olayı chp ye bağlamaya çalışarak ne sikim elde etmeyi amaçlıyorsunuz anlamadım. hükümet 12 yıldrı sizin desteklediğiniz hükümet,hala  2000 den öncesi diye ağlıyorsunuz tarih oldu o yıllar (ki bu amk ülkesinde iktidarda da 70 yıl sağ hükümetler vardı) sorumlular harici herkese her şeye bok atıyorsunuz. chp yi kapatsak akp biter bu dingillerin argümanı kalmayacak çünkü. yalancılar din istismarcıları hırsız seviciler sizi

olan yine masuma ve arkasında bıraktıklarına olmustur. yazık.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thunder_storm
    thunder_storm's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

10% seçim barajı var

chpye mhpye oy vermiycem diyorsun

hırsızın partisinemi oy vericeksin teröristin partisinemi oy vericeksin

sanki diğer partiler 10% u geçip meclise girebiliyorlarda oy vericeksiniz

oyları bölmekten başka birşey değil

böyle oy bölerek direk hırsızın partisine + oy olarak yazılıyor

biz bilmiyor muyuz seçim barajı 0 olsa görüşüne katıldığımız partiye oy vermeyi seçilsede mecliste seçmenini temsil etse

Allahtan ordu varda yine memlekette birşey olsa milletin tek güvenebileceği kurum

hiç yoktan amerika orduya telefon açıp darbe yapın diyorda bu şerefsiz siyasetçilerin eline kalmıyor bu millet

Hocam affedersin de ya bu oylar bölünmesi kadar saçma bi deyim olamaz.Farkında mısın bu yargı bizim özgür düşünmemizi engelliyor.Muhalefetin  beceriksizliğinden dolayı biz  niye kararlarımızı değiştirelim?Bırakın da insanlar %1 oy alamayacak partiye bile oy verebilsin.Herkes gerekli dersi alsın.

we produced everything from myths...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    thunder_storm bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı

10% seçim barajı var

chpye mhpye oy vermiycem diyorsun

hırsızın partisinemi oy vericeksin teröristin partisinemi oy vericeksin

sanki diğer partiler 10% u geçip meclise girebiliyorlarda oy vericeksiniz

oyları bölmekten başka birşey değil

böyle oy bölerek direk hırsızın partisine + oy olarak yazılıyor

biz bilmiyor muyuz seçim barajı 0 olsa görüşüne katıldığımız partiye oy vermeyi seçilsede mecliste seçmenini temsil etse

Allahtan ordu varda yine memlekette birşey olsa milletin tek güvenebileceği kurum

hiç yoktan amerika orduya telefon açıp darbe yapın diyorda bu şerefsiz siyasetçilerin eline kalmıyor bu millet

Hocam affedersin de ya bu oylar bölünmesi kadar saçma bi deyim olamaz.Farkında mısın bu yargı bizim özgür düşünmemizi engelliyor.Muhalefetin  beceriksizliğinden dolayı biz  niye kararlarımızı değiştirelim?Bırakın da insanlar %1 oy alamayacak partiye bile oy verebilsin.Herkes gerekli dersi alsın.

olur hocam

bu gidişle üzerinde yaşayacağımız bir toprağımız kalmayıncada bir tarafımıza kına yakarız artık

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Konu gündemde ki bir konu polis noktasına yapılan bir eylem ve Ölenler var

Konuyu bir başka siyasi partiye laf sokup siyasi rant elde etme çabası neden

konuda siyasi bir Tartışma gerçekleşmemişken 

student sen neden provakatörlük yaparak konuyu 

siyasi partilere çekiyorsun ? Ve insanların sinirlerini kaşıyarak 

kavga ve kaos ortamı yaratıyorsun amacın ne?

sen burada yandaşı olduğun siyasi partinin medya organlarının yayınlarını 

burada paylaşarak siyasi rant elde etmek mi amacın 

paylaştığın haberde yalan çıktı ismi verilen bombacı eylemci diye lanse edilen kişinin ailesi

benim kızıma ait değil dedi yani ?

bunları Tartışma amaçlı değil ortalığı karıştırıp kavga ortamı yaratma diye yazıyorum 

sen yorum yazana kadar dikkat ettim ortada değil bir siyasi Tartışma Tartışma yok

umarım Adminler görür ve gereğini yapar.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim mesajımdan önce ki mesajlarda  da  saldırıyı yapanın Elif Sultan Alşen olduğu yazıyordu , hatta tipine sövenler bile vardı , ben de internet sitesinden bi haber paylaştım , ve yorum bile yapmadım  , sadece alıntıladım.

konuyu siyasete çeken de ben değilim , benden önceki mesajları bi oku ondan sonra bana provakatörlik suçlamasında bulun.

student tarafından 07/Oca/15 16:48 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    student bunu yazdı

Benim mesajımdan önce ki mesajlarda  da  saldırıyı yapanın Elif Sultan Alşen olduğu yazıyordu , hatta tipine sövenler bile vardı , ben de internet sitesinden bi haber paylaştım , ve yorum bile yapmadım  , sadece alıntıladım.

konuyu siyasete çeken de ben değilim , benden önceki mesajları bi oku ondan sonra bana provakatörlik suçlamasında bulun.

hocam sen aldırma bunlara neymiş student barınmasınmış haber yalansa

zaten senden çok önce siyasete çekmişlerdi ama niyeyse sana laf söylediler

ulan bugüne kada burda ne doğru bildiğimiz şeyler üzerine konuşmuşuzdur sonradan yalan çıktığı

kendileri sabah akşam konuşuyor ama karşıt görüş çıktımı toplu halde linç ediyorlar

student niye siyasete çekiyosunmuş ?

siz sabah akşam konuşun ama bu adam sadece ''alıntı '' yaptı diye suçlansın

kaç kere siyaset yasak denilip konu açıldı hiç bişi olmadı bu adam görüş belirtince siyaset yapılıyor oldu canım oldu

durun hemen mesaj bölümüne girip ''koyun , göt kılı '' yazmaya kalkacaksanız uyarayım daha 1 kez oy kullandım ondada akpartiye vermedim bu sizin linç etmenizden korktum diye söylediğimi de sanmayın sadece tarafsız konuşuyorum onun farkına varın

hadi size de kolay gelsin başkasının mikiyle gerdeğe girenler derneği 

edit : ayrıca orospunu ailesi yalan söylüyor benim kzım değil derken açıklamyı izleseydiniz burda yorum yapmadan önce farkederdiniz

avukatı çıkışta soruları cevaplarken ailemiz baktı gösterilen ceset bize ait değil kızın ailesi değil diyor

daha sonra muhabir soruyor ''o zaman niye ağlıyorlar üzüntülü gözküyorlardı '' gibisinden bişiler söylüyor

avukatda mal gibi kalıyor cevap veremiyor.yani kısacası ailesi emniyeti zor durumda bırakmak için tiyatro sergiliyor

seboist tarafından 07/Oca/15 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

ebedi devlet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Cumhurbaşkanı'nı Başbakan'ı Bakanları eleştirmek hatalarını sile getirmek 

Siyaset  yapmak değildir demokrasinin gereğidir kendini yöneteni eleştirmek vs 

chp şöyle akp söyle mhp söyle diye alakası olmayan konuya bunları karıştırıp konuşmak siyasi Tartışma yapmaktır

ülkemde bomba patlıyorsa yada bu duruma geldiyse ülke kusura bakma hesabını tabiki Hükümetten soracağım 

meteoroloji Müdürlüğü'nden değil bu siyaset yapmak değildir

SeRDaR tarafından 07/Oca/15 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Olay pkk'nın değil dhkp-c'nin olayıdır.

Görüldüğü üzere canlı bomba pembe iç çamaşırlı ve new balance marka ayakkabılarıyla ölüme gitmiştir.

Ritüel göstermektedir ki milletin aklı hakaten yerinde değil.

Allah rahmet eylesin polis memuruna.

dhkp-c'nin tarzı genelde kişilere yöneliktir ama arada böyle polise veya jandarmaya da yönelir.

Bir yıl içinde birkaç vaka daha duyacağız gibime geliyor.

Rant sağlamak örgüt liderlerinin işi.Arkada kalan ananın yüreği yangın yeri...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 17946 Toplam Mesaj: 156