Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı
-
tereke34 bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
@student al sana kapak olsun.
medya da sizin medyanız yalayanlardan.
http://www.ensonhaber.com/elif-sultan-kalsenin-ailesinden-sasirtan-aciklama-2015-01-07.htmleğer bu haber doğruysa, @student bu forumda barınmamalı.
Bence öldürelim
-
SUPERBICO bunu yazdı
@student al sana kapak olsun.
medya da sizin medyanız yalayanlardan.
http://www.ensonhaber.com/elif-sultan-kalsenin-ailesinden-sasirtan-aciklama-2015-01-07.htmlAynen cesetle o fotograftaki kız hiç benzemiyor. Daha 3 gün önce canlı bomba eylemi oldu. Göz göre göre de elini kolunu sallıya sallıya bomba patlatması şüpheli. Bakalım daha ne senaryolar yazcaklar.
-
amk ülkesinde olan her olayı chp ye bağlamaya çalışarak ne sikim elde etmeyi amaçlıyorsunuz anlamadım. hükümet 12 yıldrı sizin desteklediğiniz hükümet,hala 2000 den öncesi diye ağlıyorsunuz tarih oldu o yıllar (ki bu amk ülkesinde iktidarda da 70 yıl sağ hükümetler vardı) sorumlular harici herkese her şeye bok atıyorsunuz. chp yi kapatsak akp biter bu dingillerin argümanı kalmayacak çünkü. yalancılar din istismarcıları hırsız seviciler sizi
olan yine masuma ve arkasında bıraktıklarına olmustur. yazık.
-
AllahinOglu bunu yazdı
10% seçim barajı var
chpye mhpye oy vermiycem diyorsun
hırsızın partisinemi oy vericeksin teröristin partisinemi oy vericeksin
sanki diğer partiler 10% u geçip meclise girebiliyorlarda oy vericeksiniz
oyları bölmekten başka birşey değil
böyle oy bölerek direk hırsızın partisine + oy olarak yazılıyor
biz bilmiyor muyuz seçim barajı 0 olsa görüşüne katıldığımız partiye oy vermeyi seçilsede mecliste seçmenini temsil etse
Allahtan ordu varda yine memlekette birşey olsa milletin tek güvenebileceği kurum
hiç yoktan amerika orduya telefon açıp darbe yapın diyorda bu şerefsiz siyasetçilerin eline kalmıyor bu milletHocam affedersin de ya bu oylar bölünmesi kadar saçma bi deyim olamaz.Farkında mısın bu yargı bizim özgür düşünmemizi engelliyor.Muhalefetin beceriksizliğinden dolayı biz niye kararlarımızı değiştirelim?Bırakın da insanlar %1 oy alamayacak partiye bile oy verebilsin.Herkes gerekli dersi alsın.
-
thunder_storm bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
10% seçim barajı var
chpye mhpye oy vermiycem diyorsun
hırsızın partisinemi oy vericeksin teröristin partisinemi oy vericeksin
sanki diğer partiler 10% u geçip meclise girebiliyorlarda oy vericeksiniz
oyları bölmekten başka birşey değil
böyle oy bölerek direk hırsızın partisine + oy olarak yazılıyor
biz bilmiyor muyuz seçim barajı 0 olsa görüşüne katıldığımız partiye oy vermeyi seçilsede mecliste seçmenini temsil etse
Allahtan ordu varda yine memlekette birşey olsa milletin tek güvenebileceği kurum
hiç yoktan amerika orduya telefon açıp darbe yapın diyorda bu şerefsiz siyasetçilerin eline kalmıyor bu milletHocam affedersin de ya bu oylar bölünmesi kadar saçma bi deyim olamaz.Farkında mısın bu yargı bizim özgür düşünmemizi engelliyor.Muhalefetin beceriksizliğinden dolayı biz niye kararlarımızı değiştirelim?Bırakın da insanlar %1 oy alamayacak partiye bile oy verebilsin.Herkes gerekli dersi alsın.
olur hocam
bu gidişle üzerinde yaşayacağımız bir toprağımız kalmayıncada bir tarafımıza kına yakarız artık -
Konu gündemde ki bir konu polis noktasına yapılan bir eylem ve Ölenler var
Konuyu bir başka siyasi partiye laf sokup siyasi rant elde etme çabası neden
konuda siyasi bir Tartışma gerçekleşmemişken
student sen neden provakatörlük yaparak konuyu
siyasi partilere çekiyorsun ? Ve insanların sinirlerini kaşıyarak
kavga ve kaos ortamı yaratıyorsun amacın ne?
sen burada yandaşı olduğun siyasi partinin medya organlarının yayınlarını
burada paylaşarak siyasi rant elde etmek mi amacın
paylaştığın haberde yalan çıktı ismi verilen bombacı eylemci diye lanse edilen kişinin ailesi
benim kızıma ait değil dedi yani ?
bunları Tartışma amaçlı değil ortalığı karıştırıp kavga ortamı yaratma diye yazıyorum
sen yorum yazana kadar dikkat ettim ortada değil bir siyasi Tartışma Tartışma yok
umarım Adminler görür ve gereğini yapar.
-
Benim mesajımdan önce ki mesajlarda da saldırıyı yapanın Elif Sultan Alşen olduğu yazıyordu , hatta tipine sövenler bile vardı , ben de internet sitesinden bi haber paylaştım , ve yorum bile yapmadım , sadece alıntıladım.
konuyu siyasete çeken de ben değilim , benden önceki mesajları bi oku ondan sonra bana provakatörlik suçlamasında bulun.
student tarafından 07/Oca/15 16:48 tarihinde düzenlenmiştir -
student bunu yazdı
Benim mesajımdan önce ki mesajlarda da saldırıyı yapanın Elif Sultan Alşen olduğu yazıyordu , hatta tipine sövenler bile vardı , ben de internet sitesinden bi haber paylaştım , ve yorum bile yapmadım , sadece alıntıladım.
konuyu siyasete çeken de ben değilim , benden önceki mesajları bi oku ondan sonra bana provakatörlik suçlamasında bulun.
hocam sen aldırma bunlara neymiş student barınmasınmış haber yalansa
zaten senden çok önce siyasete çekmişlerdi ama niyeyse sana laf söylediler
ulan bugüne kada burda ne doğru bildiğimiz şeyler üzerine konuşmuşuzdur sonradan yalan çıktığı
kendileri sabah akşam konuşuyor ama karşıt görüş çıktımı toplu halde linç ediyorlar
student niye siyasete çekiyosunmuş ?
siz sabah akşam konuşun ama bu adam sadece ''alıntı '' yaptı diye suçlansın
kaç kere siyaset yasak denilip konu açıldı hiç bişi olmadı bu adam görüş belirtince siyaset yapılıyor oldu canım oldu
durun hemen mesaj bölümüne girip ''koyun , göt kılı '' yazmaya kalkacaksanız uyarayım daha 1 kez oy kullandım ondada akpartiye vermedim bu sizin linç etmenizden korktum diye söylediğimi de sanmayın sadece tarafsız konuşuyorum onun farkına varın
hadi size de kolay gelsin başkasının mikiyle gerdeğe girenler derneği
edit : ayrıca orospunu ailesi yalan söylüyor benim kzım değil derken açıklamyı izleseydiniz burda yorum yapmadan önce farkederdiniz
avukatı çıkışta soruları cevaplarken ailemiz baktı gösterilen ceset bize ait değil kızın ailesi değil diyor
daha sonra muhabir soruyor ''o zaman niye ağlıyorlar üzüntülü gözküyorlardı '' gibisinden bişiler söylüyor
avukatda mal gibi kalıyor cevap veremiyor.yani kısacası ailesi emniyeti zor durumda bırakmak için tiyatro sergiliyor
seboist tarafından 07/Oca/15 17:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Cumhurbaşkanı'nı Başbakan'ı Bakanları eleştirmek hatalarını sile getirmek
Siyaset yapmak değildir demokrasinin gereğidir kendini yöneteni eleştirmek vs
chp şöyle akp söyle mhp söyle diye alakası olmayan konuya bunları karıştırıp konuşmak siyasi Tartışma yapmaktır
ülkemde bomba patlıyorsa yada bu duruma geldiyse ülke kusura bakma hesabını tabiki Hükümetten soracağım
meteoroloji Müdürlüğü'nden değil bu siyaset yapmak değildir
SeRDaR tarafından 07/Oca/15 17:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Olay pkk'nın değil dhkp-c'nin olayıdır.
Görüldüğü üzere canlı bomba pembe iç çamaşırlı ve new balance marka ayakkabılarıyla ölüme gitmiştir.
Ritüel göstermektedir ki milletin aklı hakaten yerinde değil.
Allah rahmet eylesin polis memuruna.
dhkp-c'nin tarzı genelde kişilere yöneliktir ama arada böyle polise veya jandarmaya da yönelir.
Bir yıl içinde birkaç vaka daha duyacağız gibime geliyor.
Rant sağlamak örgüt liderlerinin işi.Arkada kalan ananın yüreği yangın yeri...