folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı

Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı
    student bunu yazdı

Benim mesajımdan önce ki mesajlarda  da  saldırıyı yapanın Elif Sultan Alşen olduğu yazıyordu , hatta tipine sövenler bile vardı , ben de internet sitesinden bi haber paylaştım , ve yorum bile yapmadım  , sadece alıntıladım.

konuyu siyasete çeken de ben değilim , benden önceki mesajları bi oku ondan sonra bana provakatörlik suçlamasında bulun.

hocam sen aldırma bunlara neymiş student barınmasınmış haber yalansa

zaten senden çok önce siyasete çekmişlerdi ama niyeyse sana laf söylediler

ulan bugüne kada burda ne doğru bildiğimiz şeyler üzerine konuşmuşuzdur sonradan yalan çıktığı

kendileri sabah akşam konuşuyor ama karşıt görüş çıktımı toplu halde linç ediyorlar

student niye siyasete çekiyosunmuş ?

siz sabah akşam konuşun ama bu adam sadece ''alıntı '' yaptı diye suçlansın

kaç kere siyaset yasak denilip konu açıldı hiç bişi olmadı bu adam görüş belirtince siyaset yapılıyor oldu canım oldu

durun hemen mesaj bölümüne girip ''koyun , göt kılı '' yazmaya kalkacaksanız uyarayım daha 1 kez oy kullandım ondada akpartiye vermedim bu sizin linç etmenizden korktum diye söylediğimi de sanmayın sadece tarafsız konuşuyorum onun farkına varın

hadi size de kolay gelsin başkasının mikiyle gerdeğe girenler derneği 

edit : ayrıca orospunu ailesi yalan söylüyor benim kzım değil derken açıklamyı izleseydiniz burda yorum yapmadan önce farkederdiniz

avukatı çıkışta soruları cevaplarken ailemiz baktı gösterilen ceset bize ait değil kızın ailesi değil diyor

daha sonra muhabir soruyor ''o zaman niye ağlıyorlar üzüntülü gözküyorlardı '' gibisinden bişiler söylüyor

avukatda mal gibi kalıyor cevap veremiyor.yani kısacası ailesi emniyeti zor durumda bırakmak için tiyatro sergiliyor

Siyah puntolu yere dikkat!!! 

Hmmm demek ailesi öyle yaptı peki 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Serdar, eğer bütün ideolojik tartışmalara (dindir,vatandır, millettir, politikadır) üç adım geriye gidip dışarıdan baktığın zaman, bu tartışmaların %99'unun burada şahit olduğun şeyle domine edildiğini göreceksin.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Kafam hala karışık. Bu dhkpc facebooktan falan elif bilmem kim ölümsüzdür falan dedi eylemi üstlendi yapan da o ilk kız dedi şimdi ise rus olduğu söyleniyor. Bu dhkpc çok gerizekalı bir örgüt olsa gerek. Kadının hakkına girdiler

He bide devlete dava açmıştı ya bu kadın kendi örgütüne de açacak mı? Ya çok garip tuhaf şeyler var.

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    umit bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    DeepHouse bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    Sebnem bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Zaten aklı başında olan adam gidip kendini patlatmaz. Bunlara bir hap veriyorlarmış beyin kontrolünü kaybediyormuş. Karşındaki nederse onu yapıyormuşsun.

bugün bu cümlenin aynısını duydum. bize gelen misafir sen miydin mustafa :/

yok hocam öyle şeyler. deniz gezmişin günlüklerinde miydi mahir çayanda mıydı hatırlamıyorum da sorgularken ilaç veriyorlarmış kontrol için ama iradesi zayıf olanlara etki ediyormuş. öyle patlat kendini falan hemen olacak şeyler değil , uzun süre hipnozla yapılıyor deseniz inanırım da tek hap imkansız

evet katılıyorum.

önce böyle bir hayat tarzı olması. kadın olması ve aslında bir nevi hamile olması bile önemli bir etgen.

çünkü parka gezinmeye gitmiyor,

neyi savunursa savunsun ne kadar fanatik olursa olsun. kimse gidip kendini parçalamaz.

hemde böyle salına salına asla olmaz. savaşta bile ölümüe savaşırsın ama kendini savunursun. o aralık ölürsen ölürsün.

anlık birşey olsa hap olayı doğru verisin kafası bulanır git vur dersin o an için yapar. ama bu hedefine kitlenmiş vaziyette herşeyin farkında gidiyor.

şebnemin dediği gibi uzun vadeli bir iş gibime geliyor.

hipnozda temel kural korktuğun şeyi kimse yaptıramaz. o yüzden korktuğun şeyi boyarlar sen onun senin korktuğun şey olduğunu bilmezsin.

o kızda muhtemelenm öleceğini bilmiyordur

biraz kimyasal birda inanç kişiye istediğini yaptırabilirsin tabiki zemini hazırlanmıstır ilac verilmiştir bir motivasyon konusması yapılmıstır kafası zaten dassak gibi oldugu içinde inanmıstır diye düşünüyorum ben. extazyler mesela aşırı özgüven verir kişiye kendini superstar gibi hissetmene yol acar ki bildigim kadaryla hitler askerlerin korkusuz ve aclıga daha dayanıklı olması için geliştirtmişti vs vs vs kız bence öleceğini biliodur kadınların duygularını harekete geçirmek erkeklerden daha kolay ona biraz seyler vad edip zihin kontrol yapmıstır bunuda kimyasalarla desteklemiştir ama hipnoz hec sanmıyorum yani

güzel diyorsunda uyuşturucular biraz denge düşünseli bozmuyormu. kız polisi kandırmaya çalışmış mesela. ben o yüzden bu tezdeyim.

yani uyuşturcu bu denli köklü karar için az bir oran değilmi. etki süresi yolunu bulacak

demek sitediğim sadece bir bölümü uyuşturacak ama diğer bölümü uyanık tutacak kimyasal varmı ki. ona takıldım.

islamcı örgütlerde canlı bomba eylemlerinde bulunuyorlar onlardamı haplanıyor acaba

neden olmasın.zaten islam adı altında bir çeşit terörizm. islamla alakası yok. ama islammış gibi yutturuyorlar.

yoksa hangi aklı salim adam kendini patlatır. üstelik dinde adam öldürmek çok büyük günah zaten

biraz düşünse inandığıyla yaptığının çeliştiğini görürdü. hap zihin kontroü her bok mevcut bu tip örgütlerde

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

zaten kadın aşırı beyazdı. ama rus ne alaka anlamadım. bir RUSumuz eksikti

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

rus kimliği varda kadın büyük bir olasılıkla çeçen. ayrıca karadullar örgütünden olabilirmiş. şimdi neden çeçen ve karadul örgütünden biri  türk polisine veya askerine saldırı düzenlemek istesin ki ? bu kısım soru işareti bunlar sürekli ruslarla uğraşıyorlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

zaten kadın aşırı beyazdı. ama rus ne alaka anlamadım. bir RUSumuz eksikti

çeçen karadullardanmış sanırım. 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CorretzA
    CorretzA's avatar
    Erkek

" Sultanahmet’teki canlı bomba saldırısını düzenleyen kadın teröristin Rus uyruklu Riana Ramazova olduğu belirlendi. " şeklinde açıklama yapmışlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

şimdi bişeyi merak ediyorum. kadının rus yada çeçen olması veya ışid yada onun türevi bi örgütten olması düşüncelerinizi değiştirdimi

le le le sakine
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı

şimdi bişeyi merak ediyorum. kadının rus yada çeçen olması veya ışid yada onun türevi bi örgütten olması düşüncelerinizi değiştirdimi

algıyı değiştirir.

Living Death
Toplam Hit: 17956 Toplam Mesaj: 156