folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı

Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    underzero bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

student siyasi ve yanli mesaj yuzunden banlandigini dusunuyorsundur

oyle olsaydi @slim_38 banlanirdi

Ilk sayfa da atilan siyasi yorumlarin karsiligi nedir peki hocam bu eleman banlandi da ?

admin burada siyasi mesaj yuzunden banlanmadigini belirtiyor zaten

Ama ayni admin ban sebebine;

canli bomba su kisidir demek siyaset degildir, canli bomba su kisidir ve x partisi y partisi buna destek vermistir demek siyasidir, ustune yalan haberi bu sitede paylasmakta siyasidir. under

yazmakta :/ celiski yok mu ? 

x parti y parti diyerek ortaligi karistirmak anlaminda yazilmistir.

ifademdeki hata benim sucumdur.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    underzero bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

student siyasi ve yanli mesaj yuzunden banlandigini dusunuyorsundur

oyle olsaydi @slim_38 banlanirdi

Ilk sayfa da atilan siyasi yorumlarin karsiligi nedir peki hocam bu eleman banlandi da ?

admin burada siyasi mesaj yuzunden banlanmadigini belirtiyor zaten

Ama ayni admin ban sebebine;

canli bomba su kisidir demek siyaset degildir, canli bomba su kisidir ve x partisi y partisi buna destek vermistir demek siyasidir, ustune yalan haberi bu sitede paylasmakta siyasidir. under

yazmakta :/ celiski yok mu ? 

x parti y parti diyerek ortaligi karistirmak anlaminda yazilmistir.

ifademdeki hata benim sucumdur.

Kolay gelsin abi o zaman.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    DeepHouse bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    Sebnem bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Zaten aklı başında olan adam gidip kendini patlatmaz. Bunlara bir hap veriyorlarmış beyin kontrolünü kaybediyormuş. Karşındaki nederse onu yapıyormuşsun.

bugün bu cümlenin aynısını duydum. bize gelen misafir sen miydin mustafa :/

yok hocam öyle şeyler. deniz gezmişin günlüklerinde miydi mahir çayanda mıydı hatırlamıyorum da sorgularken ilaç veriyorlarmış kontrol için ama iradesi zayıf olanlara etki ediyormuş. öyle patlat kendini falan hemen olacak şeyler değil , uzun süre hipnozla yapılıyor deseniz inanırım da tek hap imkansız

evet katılıyorum.

önce böyle bir hayat tarzı olması. kadın olması ve aslında bir nevi hamile olması bile önemli bir etgen.

çünkü parka gezinmeye gitmiyor,

neyi savunursa savunsun ne kadar fanatik olursa olsun. kimse gidip kendini parçalamaz.

hemde böyle salına salına asla olmaz. savaşta bile ölümüe savaşırsın ama kendini savunursun. o aralık ölürsen ölürsün.

anlık birşey olsa hap olayı doğru verisin kafası bulanır git vur dersin o an için yapar. ama bu hedefine kitlenmiş vaziyette herşeyin farkında gidiyor.

şebnemin dediği gibi uzun vadeli bir iş gibime geliyor.

hipnozda temel kural korktuğun şeyi kimse yaptıramaz. o yüzden korktuğun şeyi boyarlar sen onun senin korktuğun şey olduğunu bilmezsin.

o kızda muhtemelenm öleceğini bilmiyordur

biraz kimyasal birda inanç kişiye istediğini yaptırabilirsin tabiki zemini hazırlanmıstır ilac verilmiştir bir motivasyon konusması yapılmıstır kafası zaten dassak gibi oldugu içinde inanmıstır diye düşünüyorum ben. extazyler mesela aşırı özgüven verir kişiye kendini superstar gibi hissetmene yol acar ki bildigim kadaryla hitler askerlerin korkusuz ve aclıga daha dayanıklı olması için geliştirtmişti vs vs vs kız bence öleceğini biliodur kadınların duygularını harekete geçirmek erkeklerden daha kolay ona biraz seyler vad edip zihin kontrol yapmıstır bunuda kimyasalarla desteklemiştir ama hipnoz hec sanmıyorum yani

güzel diyorsunda uyuşturucular biraz denge düşünseli bozmuyormu. kız polisi kandırmaya çalışmış mesela. ben o yüzden bu tezdeyim.

yani uyuşturcu bu denli köklü karar için az bir oran değilmi. etki süresi yolunu bulacak

demek sitediğim sadece bir bölümü uyuşturacak ama diğer bölümü uyanık tutacak kimyasal varmı ki. ona takıldım.

islamcı örgütlerde canlı bomba eylemlerinde bulunuyorlar onlardamı haplanıyor acaba

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    DeepHouse bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    Sebnem bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Zaten aklı başında olan adam gidip kendini patlatmaz. Bunlara bir hap veriyorlarmış beyin kontrolünü kaybediyormuş. Karşındaki nederse onu yapıyormuşsun.

bugün bu cümlenin aynısını duydum. bize gelen misafir sen miydin mustafa :/

yok hocam öyle şeyler. deniz gezmişin günlüklerinde miydi mahir çayanda mıydı hatırlamıyorum da sorgularken ilaç veriyorlarmış kontrol için ama iradesi zayıf olanlara etki ediyormuş. öyle patlat kendini falan hemen olacak şeyler değil , uzun süre hipnozla yapılıyor deseniz inanırım da tek hap imkansız

evet katılıyorum.

önce böyle bir hayat tarzı olması. kadın olması ve aslında bir nevi hamile olması bile önemli bir etgen.

çünkü parka gezinmeye gitmiyor,

neyi savunursa savunsun ne kadar fanatik olursa olsun. kimse gidip kendini parçalamaz.

hemde böyle salına salına asla olmaz. savaşta bile ölümüe savaşırsın ama kendini savunursun. o aralık ölürsen ölürsün.

anlık birşey olsa hap olayı doğru verisin kafası bulanır git vur dersin o an için yapar. ama bu hedefine kitlenmiş vaziyette herşeyin farkında gidiyor.

şebnemin dediği gibi uzun vadeli bir iş gibime geliyor.

hipnozda temel kural korktuğun şeyi kimse yaptıramaz. o yüzden korktuğun şeyi boyarlar sen onun senin korktuğun şey olduğunu bilmezsin.

o kızda muhtemelenm öleceğini bilmiyordur

biraz kimyasal birda inanç kişiye istediğini yaptırabilirsin tabiki zemini hazırlanmıstır ilac verilmiştir bir motivasyon konusması yapılmıstır kafası zaten dassak gibi oldugu içinde inanmıstır diye düşünüyorum ben. extazyler mesela aşırı özgüven verir kişiye kendini superstar gibi hissetmene yol acar ki bildigim kadaryla hitler askerlerin korkusuz ve aclıga daha dayanıklı olması için geliştirtmişti vs vs vs kız bence öleceğini biliodur kadınların duygularını harekete geçirmek erkeklerden daha kolay ona biraz seyler vad edip zihin kontrol yapmıstır bunuda kimyasalarla desteklemiştir ama hipnoz hec sanmıyorum yani

güzel diyorsunda uyuşturucular biraz denge düşünseli bozmuyormu. kız polisi kandırmaya çalışmış mesela. ben o yüzden bu tezdeyim.

yani uyuşturcu bu denli köklü karar için az bir oran değilmi. etki süresi yolunu bulacak

demek sitediğim sadece bir bölümü uyuşturacak ama diğer bölümü uyanık tutacak kimyasal varmı ki. ona takıldım.

islamcı örgütlerde canlı bomba eylemlerinde bulunuyorlar onlardamı haplanıyor acaba

http://www.news.com.au/world/middle-east/is-fighter-aged-15-says-he-was-given-a-choice-join-the-militants-or-be-beheaded/story-fnh81ifq-1227101597067

He is finding himself.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Neyse başım ağrımasın devlet bilgisini ifşa ediyor diye...

SeRDaR tarafından 08/Oca/15 10:30 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Olaya gel:

Sultanahmet'te polise yönelik saldırı düzenleyen canlı bombanın kimliği belli oldu

kadın teröristin Rus uyruklu Riana Ramazova olduğu belirlendi.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1028161-sultanahmette-polise-yonelik-saldiri-duzenleyen-canli-bombanin-kimligi-belli-oldu

RockZs tarafından 08/Oca/15 11:19 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Student bu sefer fena patladı bombanız. :-)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

Olaya gel:

Sultanahmet'te polise yönelik saldırı düzenleyen canlı bombanın kimliği belli oldu

kadın teröristin Rus uyruklu Riana Ramazova olduğu belirlendi.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1028161-sultanahmette-polise-yonelik-saldiri-duzenleyen-canli-bombanin-kimligi-belli-oldu

DHKP-C neden üstlenmiş ki ozaman bide tipeok benziyordu :D

iyibu! yeniden..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Suçsuz bir insanın ne anasını ne bacısı bıraktılar burada ne tipini ne ırkını küfür ederken

bravo arkadaşlar 

Görgü tanığı esnaf bildiğin turistti diyor zaten ayrıca buraya eklenen ceset fotosuda benzemiyordu

SeRDaR tarafından 08/Oca/15 11:48 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 17961 Toplam Mesaj: 156