Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı
-
bazı konularda 2 tarafada hak verdiğim olur bazılarındaysa şidettle bir fikri ne diye savunduğunu anlamadğım olur. örnek
"yolsuzluk" gazetede tv de bu olay ayyukaya çıktıktan sonra neler neler yazıldı hatta bazu gazeticelerde dahil adamlar bunu hırsızlıkla eşdeğer tutulamayacağınıda söyledi. neyse uzatmayayım fazla;
yukarıda atakan badlı mürid yazmış bak meslea ben bazı şeyleri gördüm diye arkadaşm geçek şu ki AKP ilk kurulduğu yıllardaki çizgisinden saptı. ama etrafındaki partileride etkiledi onlarda durdukları çizgiyi değiştirdiler.
son olarak kimin yaptığının bir önemi yok ha hükümet ha muhalefet ayyuka çıktı amk ülkesinde MİT ne iş yapar ? reyhanlıdaki bombalı saldırı bile durdurulamadığına göre bu ne rahatlık. bu olaylar daha bitmez ayrıca tamda YOLSUZLUK için adamların aklanmasından sonra olmasıda ayrı bir olay.
cumhurbaşkanı türkiyenin olmalı siyasi partilerin deil bundan önce GÜL neydiyse RTE de aynı. gülün başkanlığı rahat geçti valla adam yedi içti gezdi rekor bile kırdı yani hll olsun amk milletin parasını sömürün sadece o değil hea hepsi sonra milletvekili maaları yetmio diyin iyimiş lan. elektrik faturasındaki kayıp kaçak bedelini millete iteleyin :) bide geri almak için yırtınsın herkes.
ArmadA tarafından 08/Oca/15 00:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Zaten aklı başında olan adam gidip kendini patlatmaz. Bunlara bir hap veriyorlarmış beyin kontrolünü kaybediyormuş. Karşındaki nederse onu yapıyormuşsun.
bugün bu cümlenin aynısını duydum. bize gelen misafir sen miydin mustafa :/
-
Kreyzi bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Zaten aklı başında olan adam gidip kendini patlatmaz. Bunlara bir hap veriyorlarmış beyin kontrolünü kaybediyormuş. Karşındaki nederse onu yapıyormuşsun.
yok hocam öyle şeyler. deniz gezmişin günlüklerinde miydi mahir çayanda mıydı hatırlamıyorum da sorgularken ilaç veriyorlarmış kontrol için ama iradesi zayıf olanlara etki ediyormuş. öyle patlat kendini falan hemen olacak şeyler değil , uzun süre hipnozla yapılıyor deseniz inanırım da tek hap imkansız
-
Sebnem bunu yazdıKreyzi bunu yazdıMustafa bunu yazdı
yok hocam öyle şeyler. deniz gezmişin günlüklerinde miydi mahir çayanda mıydı hatırlamıyorum da sorgularken ilaç veriyorlarmış kontrol için ama iradesi zayıf olanlara etki ediyormuş. öyle patlat kendini falan hemen olacak şeyler değil , uzun süre hipnozla yapılıyor deseniz inanırım da tek hap imkansız
evet katılıyorum.
önce böyle bir hayat tarzı olması. kadın olması ve aslında bir nevi hamile olması bile önemli bir etgen.
çünkü parka gezinmeye gitmiyor,
neyi savunursa savunsun ne kadar fanatik olursa olsun. kimse gidip kendini parçalamaz.
hemde böyle salına salına asla olmaz. savaşta bile ölümüe savaşırsın ama kendini savunursun. o aralık ölürsen ölürsün.
anlık birşey olsa hap olayı doğru verisin kafası bulanır git vur dersin o an için yapar. ama bu hedefine kitlenmiş vaziyette herşeyin farkında gidiyor.
şebnemin dediği gibi uzun vadeli bir iş gibime geliyor.
hipnozda temel kural korktuğun şeyi kimse yaptıramaz. o yüzden korktuğun şeyi boyarlar sen onun senin korktuğun şey olduğunu bilmezsin.
o kızda muhtemelenm öleceğini bilmiyordur
-
futurist bunu yazdıSebnem bunu yazdıKreyzi bunu yazdıMustafa bunu yazdı
evet katılıyorum.
önce böyle bir hayat tarzı olması. kadın olması ve aslında bir nevi hamile olması bile önemli bir etgen.
neyi savunursa savunsun ne kadar fanatik olursa olsun. kimse gidip kendini parçalamaz.
hemde böyle salına salına asla olmaz. savaşta bile ölümüe savaşırsın ama kendini savunursun. o aralık ölürsen ölürsün.
anlık birşey olsa hap olayı doğru verisin kafası bulanır git vur dersin o an için yapar. ama bu hedefine kitlenmiş vaziyette herşeyin farkında gidiyor.
hipnozda temel kural korktuğun şeyi kimse yaptıramaz. o yüzden korktuğun şeyi boyarlar sen onun senin korktuğun şey olduğunu bilmezsin.
biraz kimyasal birda inanç kişiye istediğini yaptırabilirsin tabiki zemini hazırlanmıstır ilac verilmiştir bir motivasyon konusması yapılmıstır kafası zaten dassak gibi oldugu içinde inanmıstır diye düşünüyorum ben. extazyler mesela aşırı özgüven verir kişiye kendini superstar gibi hissetmene yol acar ki bildigim kadaryla hitler askerlerin korkusuz ve aclıga daha dayanıklı olması için geliştirtmişti vs vs vs kız bence öleceğini biliodur kadınların duygularını harekete geçirmek erkeklerden daha kolay ona biraz seyler vad edip zihin kontrol yapmıstır bunuda kimyasalarla desteklemiştir ama hipnoz hec sanmıyorum yani
-
DeepHouse bunu yazdıfuturist bunu yazdıSebnem bunu yazdıKreyzi bunu yazdıMustafa bunu yazdı
evet katılıyorum.
biraz kimyasal birda inanç kişiye istediğini yaptırabilirsin tabiki zemini hazırlanmıstır ilac verilmiştir bir motivasyon konusması yapılmıstır kafası zaten dassak gibi oldugu içinde inanmıstır diye düşünüyorum ben. extazyler mesela aşırı özgüven verir kişiye kendini superstar gibi hissetmene yol acar ki bildigim kadaryla hitler askerlerin korkusuz ve aclıga daha dayanıklı olması için geliştirtmişti vs vs vs kız bence öleceğini biliodur kadınların duygularını harekete geçirmek erkeklerden daha kolay ona biraz seyler vad edip zihin kontrol yapmıstır bunuda kimyasalarla desteklemiştir ama hipnoz hec sanmıyorum yani
güzel diyorsunda uyuşturucular biraz denge düşünseli bozmuyormu. kız polisi kandırmaya çalışmış mesela. ben o yüzden bu tezdeyim.
yani uyuşturcu bu denli köklü karar için az bir oran değilmi. etki süresi yolunu bulacak
demek sitediğim sadece bir bölümü uyuşturacak ama diğer bölümü uyanık tutacak kimyasal varmı ki. ona takıldım.
-
student siyasi ve yanli mesaj yuzunden banlandigini dusunuyorsundur
oyle olsaydi @slim_38 banlanirdi
-
underzero bunu yazdı
Ilk sayfa da atilan siyasi yorumlarin karsiligi nedir peki hocam bu eleman banlandi da ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Ilk sayfa da atilan siyasi yorumlarin karsiligi nedir peki hocam bu eleman banlandi da ?
admin burada siyasi mesaj yuzunden banlanmadigini belirtiyor zaten
-
underzero bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıunderzero bunu yazdı
admin burada siyasi mesaj yuzunden banlanmadigini belirtiyor zaten
Ama ayni admin ban sebebine;
canli bomba su kisidir demek siyaset degildir, canli bomba su kisidir ve x partisi y partisi buna destek vermistir demek siyasidir, ustune yalan haberi bu sitede paylasmakta siyasidir. under
yazmakta :/ celiski yok mu ?