Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı
-
Sene olmuş 2015 halen komünist manifestosuna iman edip, kendini havaya uçuran insanlar var. Şaşırtıcı bir sosyolojik vaka.
-
http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/01/07/chp-canli-bombanin-hakkini-boyle-aramisti
- CHP canlı bombanın hakkını böyle aramıştı!
student tarafından 07/Oca/15 11:37 tarihinde düzenlenmiştirCHP canlı bombanın hakkını böyle aramıştı!
Sultanahmet'te polise yönelik saldırıyı gerçekleştiren Elif Sultan Kalsen, 2012 yılında CHP tarafından mağdur ilan edilmiş ve kollanmıştı.
2012'de Sultangazi'de 1 polis memurunun şehit olduğu canlı bomba saldırısından sonra, istihbarat birimlerince hazırlanan ve benzer saldırılarda bulunacağı iddia edilen kişilerin yer aldığı 9 kişilik arananlar listesi, Emniyet tarafından basına açıklanmıştı.
İŞTE SULTANAHMET'TEKİ SALDIRI ANI - TIKLAYIN
Buna rağmen bazı basın organları, Elif Sultan Kalsen'ı "polis tarafından mağdur edilen öğrenci" olarak lanse etmişti.
CHP'DE KAYIP PARA KRİZİ BÜYÜYOR - TIKLAYIN
CHP HAK İHLALLERİ RAPORUNDA BÖYLE SAVUNDU!
"Örgüt propagandası" suçlamasıyla cezaevi'nde bir müddet tutuklu kalan Kalsen'e gönderilen ve cezaevince kabul edilmeyen kitaplar CHP'nin"Nisan ayı İnsan Hakları ihlalleri raporununda" mağdur sıfatıyla yerini almış.
CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET CHP ORGANİZASYONU - TIKLAYIN
İşte CHP'nin resmi sitesinde yer alan o belge...
RESMİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

-
student bunu yazdı
http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/01/07/chp-canli-bombanin-hakkini-boyle-aramisti
CHP canlı bombanın hakkını böyle aramıştı!
Sultanahmet'te polise yönelik saldırıyı gerçekleştiren Elif Sultan Kalsen, 2012 yılında CHP tarafından mağdur ilan edilmiş ve kollanmıştı.
2012'de Sultangazi'de 1 polis memurunun şehit olduğu canlı bomba saldırısından sonra, istihbarat birimlerince hazırlanan ve benzer saldırılarda bulunacağı iddia edilen kişilerin yer aldığı 9 kişilik arananlar listesi, Emniyet tarafından basına açıklanmıştı.
Buna rağmen bazı basın organları, Elif Sultan Kalsen'ı "polis tarafından mağdur edilen öğrenci" olarak lanse etmişti.
"Örgüt propagandası" suçlamasıyla cezaevi'nde bir müddet tutuklu kalan Kalsen'e gönderilen ve cezaevince kabul edilmeyen kitaplar CHP'nin"Nisan ayı İnsan Hakları ihlalleri raporununda" mağdur sıfatıyla yerini almış.

sizin kafanız değil mi cemaat eskiden iyiydi diye bozunca dost mu kalaydık diyen, o zaman haklıymış adamlar da yanında olmuş. bombayı chp mi verdi chp mi patlattı. asıl bunu yakalaması gereken emniyet twitterda bağıra bağıra söylendiği halde önlem alamamış belki de almak istememiş.
şu klavyeyi götünüzle değil beyninizle kullanın rica edeceğim.
-
student bunu yazdı
CHP canlı bombanın hakkını böyle aramıştı!
Bir şahsın yapmış olduğu,gerçekleştirmiş olduğu eylemler geriye dönük olarak değerlendirilimez.
Örneğin X kişisi şu an masum ve vatansever biri olabilir,internette adı,sanı ve her türlü sıfatı vatansever,milliyetçi,milli iradeye saygılı biri olarak geçebilir.Ancak 2 yıl sonra veya 2 gün sonra terör eylemlerine katılıp bomba patlatmayacağını kimse bilemez.Hadi terör eylemini geçtim X kişisi 1 hafta sonra birini öldürürse yahut birine tecavüz ederse nolacak ? Her şey geçmişe etkili mi olacak ? Geçmişe mi yürüyecek ?
Adı geçen parti bir şahsı savunmuş;şahsın,canlı bomba olacağı ya da olduğundan değil haksızlığa uğradığı için savunulmuştur.
Buradan şu sonuç çıkarılmasın,canlı bomba eylemini gerçekleştiren kişiyi masum kılmak ya da eyleminde haklı bir sebep var demiyorum.
Bir kişi bir eylemi gerçekleştirdi diye geçmişte uğramış olduğu haksızlıklar meşru olamaz.
rapidhacker550 tarafından 07/Oca/15 12:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Sizde benim gibimi düşünüyorsunuz ?
CHP giden oy oranlarını azaltmak ,yüklenmek,.bakanları unutturmak için yapılmadığını ?
-
Atakan bunu yazdı
CHP giden oy oranlarını azaltmak ,yüklenmek,.bakanları unutturmak için yapılmadığını ?
CHP ye zaten oy gitmesin, pasif muhalefet hiç olmasa da olur. Ben CHP ye oy moy vermem, AKP ye ve onun peşinden giden MHP ye de oy yok. Sandıktan çıkıp çıkmaması önemli değil benim düşüncemi savunması önemli.
-
Chp'nin sitesindeki rapora göre Stalin, Lenin, Mao okuyarak militanlaşmış. Bu insanlar üzerinde bilimsel ve sosyolojik bir araştırma şart.
Mesela bir kişi ölünce dünyayı ayağı kaldırıyorlar, Stalin'in 10 milyon kişi birden katlettiği holomodor olayını meşru görüyorlar. Nasıl bir fikir yapısı gerçekten şaşırtıcı bir durum.
-
RETRET bunu yazdıAtakan bunu yazdı
CHP ye zaten oy gitmesin, pasif muhalefet hiç olmasa da olur. Ben CHP ye oy moy vermem, AKP ye ve onun peşinden giden MHP ye de oy yok. Sandıktan çıkıp çıkmaması önemli değil benim düşüncemi savunması önemli.
+1 çevrede ne kadar kişi varsa hepara söz aldım. chp hala Atatürk'ün ekmeğini yiyor başka bir şey değil olay.
-
Sebnem bunu yazdıRETRET bunu yazdıAtakan bunu yazdı
+1 çevrede ne kadar kişi varsa hepara söz aldım. chp hala Atatürk'ün ekmeğini yiyor başka bir şey değil olay.
hepar destekliyen çok çevremde insan var
sosyal medyada biraz aktif olursa sansı olabilir gibime geliyor
Bende vermek içimden gelmiyor aka Akp karşı nasıl duracaz ? mutlaka oylarını düşmesi gerekiyorki kendilerine gelsinler .
Bilmiyorum halen içinden çıkamadım
-
http://www.medyafaresi.com/haber/Emniyetten-canli-bomba-aciklamasi-O-kiz-degil_440551.html
Habere göre canlı bomba nın Elif aksel olmadığı iddia ediliyor , bununla beraber halkinsesitv.com da feda eylemini gerçekleştiren kişinin Elif olduğu belirtiliyor..