folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı

Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MATH
    MATH's avatar
    Erkek

Sene olmuş 2015 halen komünist manifestosuna iman edip, kendini havaya uçuran insanlar var. Şaşırtıcı bir sosyolojik vaka.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/01/07/chp-canli-bombanin-hakkini-boyle-aramisti

• CHP canlı bombanın hakkını böyle aramıştı!

CHP canlı bombanın hakkını böyle aramıştı!

Sultanahmet'te polise yönelik saldırıyı gerçekleştiren Elif Sultan Kalsen, 2012 yılında CHP tarafından mağdur ilan edilmiş ve kollanmıştı.

•  
    2012'de Sultangazi'de 1 polis memurunun şehit olduğu canlı bomba saldırısından sonra, istihbarat birimlerince hazırlanan ve benzer saldırılarda bulunacağı iddia edilen kişilerin yer aldığı 9 kişilik arananlar listesi, Emniyet tarafından basına açıklanmıştı.

İŞTE SULTANAHMET'TEKİ SALDIRI ANI - TIKLAYIN

Buna rağmen bazı basın organları, Elif Sultan Kalsen'ı "polis tarafından mağdur edilen öğrenci" olarak lanse etmişti.

CHP'DE KAYIP PARA KRİZİ BÜYÜYOR - TIKLAYIN

CHP HAK İHLALLERİ RAPORUNDA BÖYLE SAVUNDU!

"Örgüt propagandası" suçlamasıyla cezaevi'nde bir müddet tutuklu kalan Kalsen'e gönderilen ve cezaevince kabul edilmeyen kitaplar CHP'nin"Nisan ayı İnsan Hakları ihlalleri raporununda" mağdur sıfatıyla yerini almış.

CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET CHP ORGANİZASYONU - TIKLAYIN

İşte CHP'nin resmi sitesinde yer alan o belge...

RESMİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

student tarafından 07/Oca/15 11:37 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı

http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/01/07/chp-canli-bombanin-hakkini-boyle-aramisti

Sultanahmet'te polise yönelik saldırıyı gerçekleştiren Elif Sultan Kalsen, 2012 yılında CHP tarafından mağdur ilan edilmiş ve kollanmıştı.

•  
    2012'de Sultangazi'de 1 polis memurunun şehit olduğu canlı bomba saldırısından sonra, istihbarat birimlerince hazırlanan ve benzer saldırılarda bulunacağı iddia edilen kişilerin yer aldığı 9 kişilik arananlar listesi, Emniyet tarafından basına açıklanmıştı.

Buna rağmen bazı basın organları, Elif Sultan Kalsen'ı "polis tarafından mağdur edilen öğrenci" olarak lanse etmişti.

"Örgüt propagandası" suçlamasıyla cezaevi'nde bir müddet tutuklu kalan Kalsen'e gönderilen ve cezaevince kabul edilmeyen kitaplar CHP'nin"Nisan ayı İnsan Hakları ihlalleri raporununda" mağdur sıfatıyla yerini almış.

sizin kafanız değil mi cemaat eskiden iyiydi diye bozunca dost mu kalaydık diyen, o zaman haklıymış adamlar da yanında olmuş. bombayı chp mi verdi chp mi patlattı. asıl bunu yakalaması gereken emniyet twitterda bağıra bağıra söylendiği halde önlem alamamış belki de almak istememiş.

şu klavyeyi götünüzle değil beyninizle kullanın rica edeceğim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı

•  

Bir şahsın yapmış olduğu,gerçekleştirmiş olduğu eylemler geriye dönük olarak değerlendirilimez.

Örneğin X kişisi şu an masum ve vatansever biri olabilir,internette adı,sanı ve her türlü sıfatı vatansever,milliyetçi,milli iradeye saygılı biri olarak geçebilir.Ancak 2 yıl sonra veya 2 gün sonra terör eylemlerine katılıp bomba patlatmayacağını kimse bilemez.Hadi terör eylemini geçtim X kişisi 1 hafta sonra birini öldürürse yahut birine tecavüz ederse nolacak ? Her şey geçmişe etkili mi olacak ? Geçmişe mi yürüyecek ?

Adı geçen parti bir şahsı savunmuş;şahsın,canlı bomba olacağı ya da olduğundan değil haksızlığa uğradığı için savunulmuştur.

Buradan şu sonuç çıkarılmasın,canlı bomba eylemini gerçekleştiren kişiyi masum kılmak ya da eyleminde haklı bir sebep var demiyorum.

Bir kişi bir eylemi gerçekleştirdi diye geçmişte uğramış olduğu haksızlıklar meşru olamaz.

rapidhacker550 tarafından 07/Oca/15 12:13 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Sizde benim gibimi düşünüyorsunuz ?

CHP giden oy oranlarını azaltmak ,yüklenmek,.bakanları unutturmak için yapılmadığını ?

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

CHP giden oy oranlarını azaltmak ,yüklenmek,.bakanları unutturmak için yapılmadığını ?

CHP ye zaten oy gitmesin, pasif muhalefet hiç olmasa da olur. Ben CHP ye oy moy vermem, AKP ye ve onun peşinden giden MHP ye de oy yok. Sandıktan çıkıp çıkmaması önemli değil benim düşüncemi savunması önemli.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MATH
    MATH's avatar
    Erkek

Chp'nin sitesindeki rapora göre Stalin, Lenin, Mao okuyarak militanlaşmış. Bu insanlar üzerinde bilimsel ve sosyolojik bir araştırma şart.

Mesela bir kişi ölünce dünyayı ayağı kaldırıyorlar, Stalin'in 10 milyon kişi birden katlettiği holomodor olayını meşru görüyorlar. Nasıl bir fikir yapısı gerçekten şaşırtıcı bir durum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

CHP ye zaten oy gitmesin, pasif muhalefet hiç olmasa da olur. Ben CHP ye oy moy vermem, AKP ye ve onun peşinden giden MHP ye de oy yok. Sandıktan çıkıp çıkmaması önemli değil benim düşüncemi savunması önemli.

+1 çevrede ne kadar kişi varsa hepara söz aldım. chp hala Atatürk'ün ekmeğini yiyor başka bir şey değil olay.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    Sebnem bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

+1 çevrede ne kadar kişi varsa hepara söz aldım. chp hala Atatürk'ün ekmeğini yiyor başka bir şey değil olay.

hepar destekliyen çok çevremde insan var

sosyal medyada biraz aktif olursa sansı olabilir gibime geliyor

Bende vermek içimden gelmiyor aka Akp karşı nasıl duracaz ? mutlaka oylarını düşmesi gerekiyorki kendilerine gelsinler . 

Bilmiyorum halen içinden çıkamadım

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

http://www.medyafaresi.com/haber/Emniyetten-canli-bomba-aciklamasi-O-kiz-degil_440551.html

Habere göre canlı bomba nın Elif aksel olmadığı iddia ediliyor , bununla beraber halkinsesitv.com da feda eylemini gerçekleştiren kişinin Elif olduğu belirtiliyor..  

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
Toplam Hit: 17949 Toplam Mesaj: 156