Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı
-
Hocam dhkpc böyle diyor sahipleniyor. Hatta miting yapacaklardı anacaklardı falan sen baya uyuyodun heralde. Haberler bbcye kadar çıktı herkes o karı sanıyordu.
Devlet demedi ki bunu yayan devlet değildi.
Devletin tek yaptığı canlı bomba şüphesiyle gözaltına aldı. E makul şüpheden cemaati yargılıyor devlet şuan farkındamısın bilmiyorum da böyle bir yetkisi var zaten. Sonra patlama oldu haber kanalları bu karıyı överken bi anda döndü hop noldu canlı bomba patladı. Yahu karının kendi örgütü sahiplendi bunu.
Yani nasıl desem. Devlet makulmşüpheyle der diyemez hepsi bi kenara kendi örgütü evet biz gönderdik dedi ya.
Bu ne demek bu? Yani biz gönderdik patlasın diye sonra haber alamadık biz yaptık sandık üstlendik kişi felan da belli işte kalşeni seçtik demek. Yani kadın patlatacaktı kendini yoksa neden bu siktimin örgütü sahipleniyor.
Ki ben bu tartışmaya dahil olmak istemiyorum. Meselem o değil benim.
Sonuçta kadın bi terör örgütüne mensup ne hakkı var bunun ya? Nasıl ni memleket olduk? Terör örgütüne mensup insan elini kolunu sallıyo adliyeye giriyor çıkıyor daha devlete dava açıyor. Hepsini geçtim sen onun da hakkı var diyorsun. Ya bu vatana ihanettir benim gözümde. Yani kimse ne olursa olsun terör örgütü silahlı eylemlerimolan bu gruba mensup olamaz bu devlette. Ha mensupsa ozaman vatan hainidir.
Benim meselem bu son paragraf hepsini geçtim.
-
Suçu Sahiplenmede salaklık var zaten o ayrı bir muamma başkası yaptı üstüne yatacaktı
dhkpc adına belki başkası açıklama yaptı ne bileceksin belki birileri başka örgüt tehlikesini örtbas etmek için böyle dhkpc adına yazdı bunu ailesi Teşhis edince kıvırdı ?
dhkpc şüphelisi hoca o kadın bu ülkede birini terörist yapmak çok kolay sen öyle her denene inanma
ki olsa bile evet neyse suçu ondan yargılansın fişleyip iftira atamazsın kim suçluysa yargılansın adalet hükmünü versin
valla hoca bu ülkede genelkurmay başkanı bile terörist diye hüküm giydi
o adamında peşimden giden milyonlar var hepsi hain o zaman onca tsk mensubu filan
o yüzden takılma bunlara
böyle atılan iftiracıların savunuculuğU yarar değil zarar verir
demokrasi hepimiz için gerekli
Çünkü hiç birimizin yarın birinin tekerine çomak soktu diye terörist ilan edilmeyeceğinin garantisi yok ne oldu Ergenekon balyoz hani devlet kendi Açıkladı kumpas diye yalan mı ?
-
Başbuğ paşa bile terörist olarak yargılandı diye gerçekten terör örgütü ve varlığı dirliği herşeyiyle malum olan ve gerçek olan sözde bir partiyi gözardı edemem hocam. Dhkpc balyoz davasındali ergenekon gibi ne olduğu belirsiz bir örgüt değil tıpkı pkk gibi ne yaptığı da eylemleri de açıkca bilinen tanımlı bir örgüt.
Bana bir zararı olmaz. Olursa şöyle bir zararı olur kalleş bir örgüt mensubu gelir takar bana bilmiyorum terörist vatan haininin ne yapacağı sonumu mefta eder giderim olan ancak o olur :)
Çok şükür kim kimseden de korkum yok.
Fakat hepsini geçtim bence artık sen de yanlışa yanlış de bence sen zarar görürsün. Bir vatan hainini her durumda olursa olsun destekleme belki vatan haini değildir deyip bile azıcık bile acıma vicdan etme.
Ben senin ya değilse ortada bir adaletsizlik var diyerek masum duygularla o karıyı kısmen savunduğunu düşünüyorum.
Ama emin ol bana hocam ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Daha 2013 yılında (2 yıl olmuş az mı) bile bu kadın örgütle haberlerde veya sosyal medyada anılıyorsa ekşide bile eski tarihli örgüt mensubu olduğuna dair bilgiler varsa kendisi de zaten bu durumdan gayet memnunken örgüte üye değildir belki ne biliyosun deme.
Devlet gözüyle değil vatandaş gözüyle bak. İspatın gereği sadece yargıdadır insanda akıl var mantık var irade var.
Ha sen hala ne malum dhkpcli olduğu diyosan bişey diyemem artık.
Tekrar dediğim gibi meselem siyasetten ziyade vatan hainliği. Bu da kanıma dokunuyor.
-
Aynı iftira 2 yıl öncede atılmış gştmiş şikayetçi olmuş
ben ortada yapılan Yanlışı söylüyorum birini savunmak değil bu bugün ona yarın sana yapılır bu evet ateş olmayan yerden de dyman Çıktığı görüldü bu ülkede
yanlışa yanlış demeyen sensin yanlışın kime yapıldığının önemi yok yanlış yanlıştır
-
http://www.halkinsesitv.com/index.php/acklamalar/21833-dhkc-acklama-439-9-ocak-2015.html
Hüehüehüehüehüehüeüeüeü
-
KrypT bunu yazdı
http://www.halkinsesitv.com/index.php/acklamalar/21833-dhkc-acklama-439-9-ocak-2015.html
Hüehüehüehüehüehüeüeüeü
ne biçim örgüt la bunlar :| gitsin kumda oynasın bu piçler, bak fransadaki gavatlara nasıl patır patır adam öldürüyorlar.
-
Sultanahmet de patlayan bombadan sonra Chp ve solculara giydiren arkadaşlar vardı. Bakın hatun işidci çıktı tayyipin desteklediği meleke grup varya hani.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27978782.asp

-
Kumanaga bunu yazdı
Sultanahmet de patlayan bombadan sonra Chp ve solculara giydiren arkadaşlar vardı. Bakın hatun işidci çıktı tayyipin desteklediği meleke grup varya hani.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27978782.asp

zaten farkettiysen mevzu ışıde dönünce hakaret eden arkadaslar birden susuverdi , hakaretler vs.ler kesildi ,
ne yaman çelişki
-
SeRDaR bunu yazdıleadertay bunu yazdı
Allah rahmet eylesin
Anlamadığım tek nokta bu elif nerde. Annesi bunu ne zamandır Görmüyor ki feryat figan acaba kızım mı diye koşuyor. Ailenin kızlarının nerde olduğundan haberi yok demek ki . Elif bu olayda suçlu değilse bile bana göre potansiyal suçlu.
Türkiye'de o kadar kayıp insan var bulunamayan ailesinin ulaşamadığı sendeki bu mantığa göre hepsi suçlu o zaman
belki kayıp belki kaçırıldı öldürüldü vs ?
ailesi de ulaşamadığından merakla gitti acaba mı diye belki
Bak hocam nerde çıktı
Taksim Meydanı’ndaki polis noktasına mermi yağdıran kadın saldırganın DHKP-C’li Elif Sultan Kalsen olduğu açıklandı. Geçtiğimiz günlerde, Ankara Emniyeti’ne bir yazı gönderen istihbarat birimleri, Kalsen’in Ankara’da ABD’yi hedef alan saldırı düzenleyebileceği uyarısında bulunmuştu
Taksim Meydanı’nda polislerin konuşlandığı bölgeyi kurşun yağmuruna tutan kadın teröristin DHKP-C militanı Elif Sultan Kalsen olduğu açıklandı. Polis, Kalsen’in kimliğini bindiği takside bıraktığı parmak izlerinden tespit etti. Önceki gün saldırıyı gerçekleştiren siyah bereli, siyah giyimli kadın terörist, Tarlabaşı yönüne kaçmıştı. Saldırgan kaçarken, bir minibüs durağının görevlisini başına silah dayayarak tehdit etmiş, bir kafenin önünde buluştuğu erkekle tartıştıktan sonra ortadan kaybolmuştu.
-
JahR bunu yazdı
Canlı Bomba eylemini gerçekleştiren ortadaki kaşar
Elif Sultan Alşenyalanmı yalamanmı?