Tahribat Bursa Buluşması
-
Hacılar Her ne kadar tahribatta yeni olsamda gelmeyi çok isterdim lakin işler yüzünden söz veremediğimden benide yazın diyemiyorum. Ama gelebilirimde günün getirdiklerine bağlı. Saygılar.
-
beyler benim 28 ine işim çıktı da buluşmayı 27 sine alabilir miyiz, ses verin lan =))
-
Akşam üstü olsunda ne zaman olursa olsun
-
bende belki gelemeyecem.. felaket hastayım bademciklerim aşırı derecede şişmiş :|
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------
bende belki gelemeyecem.. felaket hastayım bademciklerim aşırı derecede şişmiş :|
-----------------------------2 haftada geçmez mi :|
-
walla 2 haftadan beri hastayım 2 hafta daha sürerse benim adresim tahtalı köy herhalde :|
-
MaQneToR bunu yazdı:
walla 2 haftadan beri hastayım 2 hafta daha sürerse benim adresim tahtalı köy herhalde :|
-----------------------------hocam bi doktora git kuvvetli bi ilac yazdır :D herkes gelsin buluşmaya
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------hocam bi doktora git kuvvetli bi ilac yazdır :D herkes gelsin buluşmaya
-----------------------------doktora gittim adam 2 dk baktı 3 hap 1 şurup yazdı yolladı sanki gidin başımdan dermiş gibi bir hali wardı ama yazdığı hap felan ii geldi bakalım iileşecez işallah..
-
Yeah bunu yazdı:
beyler benim 28 ine işim çıktı da buluşmayı 27 sine alabilir miyiz, ses verin lan =))
-----------------------------satişfox :W
-
Yeah bunu yazdı:
----------------------------madem arkadaşın işi çıkmış bence de 27 sine alalım:|