Tahribat Bursa Buluşması
-
Tarih tam olarak belirlendi mi kesin olarak nezaman olucak :)
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
uludağ'da okuyom ama finaller bittikten sonra kimse tutamaz beni ilk otobüsle çanakkaleye...
-----------------------------yaz okulu falan yok mu olm, nereye kaçıyorsun =))
-
qaMbLer Totoşu bunu yazdı:
yds den sonra yapın la :|
-----------------------------lan at organı sanki gidicende milletin aklını bulandırıyon, kendi ilçendeki halısaha maçına zor geliyon otur oturdugun yerde :F
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------qaMbLer Totoşu bunu yazdı:
yds den sonra yapın la :|
-----------------------------lan at organı sanki gidicende milletin aklını bulandırıyon, kendi ilçendeki halısaha maçına zor geliyon otur oturdugun yerde :F
-----------------------------dayı aslında hazır şu konu altında bulunmuşken ne dersin :P =))
-
dayı gelsin dayı :D
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------geçen sene bursa-mudanya buluşmasına dayı ben ve fiko gitmiştik güzeldi ama dönüş yolunda çektiğimiz rezillik tam komediydi ya :)
dönüş yolunda bindiğimiz otobüs (mecburiyeten bindik) hani hint filimlerinde olurya arabada ne ararsan vardır tam öleydi bi tavuk filan yoktu arabada mk :)
-----------------------------ahauhauhau ne gündü ya :D:D 4 saat feribot beklemiştik yanlış hatırlamıyosam :D gece 1.30da gidebilmiştim eve :D
bakalım tarihe göre gelebilirim bende.
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------geçen sene bursa-mudanya buluşmasına dayı ben ve fiko gitmiştik güzeldi ama dönüş yolunda çektiğimiz rezillik tam komediydi ya :)
dönüş yolunda bindiğimiz otobüs (mecburiyeten bindik) hani hint filimlerinde olurya arabada ne ararsan vardır tam öleydi bi tavuk filan yoktu arabada mk :)
-----------------------------en çokta ayazın aldıgı dondurmaları yiyemedigime üzüldüm :(
-
adana veya mersinde olasada bende gelsem yaw :(
-
hokkabaz bunu yazdı:
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------hokkabaz bunu yazdı:
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------bende bu yavşak niye hala damlamadı diyordum...
ajan gelecekte zamanını buldu hea, insan arar sorar ali final haftası ne zaman ona göre izine geleyim der =))
neyse yaparız her türlüsünden bir şey :W
-----------------------------lan adam asker :D senin keyfine göre mi gelicek.. Acan geldiğinde benim nalbantoğlunda bekar evim var.. orada kalıcas :F isteyen gelebilir (x
-----------------------------abim geliyorsa bursa buluşmasına bende gelirim =) (hokkabaz)
-----------------------------ben gidiyorsam.. senin gelmeme gibi bir şansın yok (=
-----------------------------tabikide =)
-
WarHead bunu yazdı:
adana veya mersinde olasada bende gelsem yaw :(
-----------------------------ne olsa bursa buluşmasımı :/ cümlen bi garip durmuş o ne öle :D