Tahribat Bursa Buluşması
-
Tbt Bursa organizatörü olarak..
2-3 gün sonra ajan1111 kaşarı Bursa'ya gelicek.. Biliyorsunus kendisi asker.. ve şu anda isinde.. O geldiğinde tam olarak bir buluşma olmasada gelebilecek arkadaşlarla TOPlanmak isterim.. hem acana moral olur.. hemde kaynaşmış olurus.. Buluşma tarihi olarak bana her tarih Bursa.. Bu aralar nete giremiyorum.. Buluşma tarihi bana telefondan ulaştırırsanıs sevinirim..
-
bende bu yavşak niye hala damlamadı diyordum...
ajan gelecekte zamanını buldu hea, insan arar sorar ali final haftası ne zaman ona göre izine geleyim der =))
neyse yaparız her türlüsünden bir şey :W
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------bende bu yavşak niye hala damlamadı diyordum...
ajan gelecekte zamanını buldu hea, insan arar sorar ali final haftası ne zaman ona göre izine geleyim der =))
-----------------------------lan adam asker :D senin keyfine göre mi gelicek.. Acan geldiğinde benim nalbantoğlunda bekar evim var.. orada kalıcas :F isteyen gelebilir (x
-
Daha önce hiç bi tbt buluşmasına gelmedim ama ayın 4 ünde finaller bitiyor.Beşinde ben eve kayarım kaymazsam benide yazın (: Tarih net belli olsunda.
-
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------bende bu yavşak niye hala damlamadı diyordum...
-----------------------------lan adam asker :D senin keyfine göre mi gelicek.. Acan geldiğinde benim nalbantoğlunda bekar evim var.. orada kalıcas :F isteyen gelebilir (x
-----------------------------abim geliyorsa bursa buluşmasına bende gelirim =) (hokkabaz)
-
istanbulu karıştırmayın ya, buluşan orda buluşsun, bu Bursa buluşması.
yeah gugıl tişörtünden ben de isterim =P
4ünde son sınavım var soora memleketime geliyorum.
kaynaşma tarihini belirleyelim hokkabaz sana özellikle ben mesaj atıcam =P (o tarihe kadar 5bin mesaj bitmezse tabi)
mangal güsel olur, açım =)
-
Tarihi belli olduğunda haber verirseniz bende gelebilirim :) By_Kamu ile
-
öss sonrası olsun kurtlarımızı tökeriz.
-
20 sinde istanbulda olacağım kısmet olursa.Ona göre bir tarih belirleyin bende gelim Bursa bir ADANALI görsün :)
-
20-30 arası bir şey olsun zaten bana soran olursa =))