Tahribat Bursa Buluşması
-
Her türlü saat ve gün bana uygun abilerimiz hangi saati günü söylerlerse herkeze uygunsa mangaldır mudanyada sahil kenarında çay içmedir her türlü uyar =)
-
ya hocalar pazar olsun ama seo seminerinden 1 hafta sonra.. hafta içi olursa ben çalışıyorum gelemem :S
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------bende bu yavşak niye hala damlamadı diyordum...
ajan gelecekte zamanını buldu hea, insan arar sorar ali final haftası ne zaman ona göre izine geleyim der =))
neyse yaparız her türlüsünden bir şey :W
-----------------------------lan adam asker :D senin keyfine göre mi gelicek.. Acan geldiğinde benim nalbantoğlunda bekar evim var.. orada kalıcas :F isteyen gelebilir (x
-----------------------------abim geliyorsa bursa buluşmasına bende gelirim =) (hokkabaz)
-----------------------------ben gidiyorsam.. senin gelmeme gibi bir şansın yok (=
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------tamam tişört isteyenler evden beyaz tişört getirsinler benim yanımda ispirtolu kalem olacak :P
zaten yaparsak pazar günü yapacağız...
behemoth sıkıysa gelme zaten, keserim :P
şu finallerim bitmeden bekar evi gibi planları yapmıyorum ama acana feda olsun kalırız =))
-----------------------------lan ev 1 oda 1 salon :D fasla yüklenmeyin.. ama koyun koyuna yatarsak sorun yok :P
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------ewet arkadaşlar tahminen çarşamba günü bursaya gelmeyi düşünüyorum daha kesin değil ama yarın kesinleştiririm. çoğu arkadaşların öss ve finalleri var anlaşılan. sizler 20 hazirandan sonra bi tarihte buluşmayı yaparsınız. ben 12 haziranda iznim bitiyo. yarın ola hayrola. bu hafta gelebilecek olanlada görüşürüz.
ayazım bekle beni geliyooooooooom (: bum fak bum fak tısss :D
-----------------------------bekliyorum acanım.. fak fak bum fak :F bum bum fak :F
-
Yeah bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------bence iki kere yapalım, yoksa herkes gelemeyecek.
2 hafta arayla yapabiliriz.
-----------------------------organizatör sensin, nasıl istersen =))
-----------------------------aynen öyle yapıcas.. nete girebilsem amkışmayı ayarlıcamda.. Mudanya yapalım..
-
arkadaslar ayin kaci derseniz musaatim. bu arada unide okuyanlar ayin 2- si medikoda saat 2 den bekliyorum kirmizi salonda. bir konferans olacak ve ben konusma yapacagim
-
yds den sonra yapın la :|
-
Andrei bunu yazdı:
ali abi hepimiz sana kayıcaz :W
hem abi diyor hem kayicaz diyoo:) :D:D -
uludağ'da okuyom ama finaller bittikten sonra kimse tutamaz beni ilk otobüsle çanakkaleye...