Tahribat Bursa Buluşması
-
siz buluşma tarihini ayarlaya durun ben yarın geliyom (:
ayazım yarın kaçta geleyim. ve 1 gece kalıyom haberin ola ;) perşembe akşamı yola çıkarım.
bu arada yarın veya perşembe günü gelebilen arkadaşlar varsa onlarlada görüşelim ;)
bum faka faka bummm (:
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------siz buluşma tarihini ayarlaya durun ben yarın geliyom (:
ayazım yarın kaçta geleyim. ve 1 gece kalıyom haberin ola ;) perşembe akşamı yola çıkarım.
bu arada yarın veya perşembe günü gelebilen arkadaşlar varsa onlarlada görüşelim ;)
bum faka faka bummm (:
-----------------------------içimden küfür ediyorum...
sınıfta kalmak mı sen mi :W
bir tercih yapmam gerekirse okulu seçiyorum, sonuç olarak feci küfür ediyorum şu anda =))
-
perşembe sınav çıkışı cuma günkü sınava güzel çalışabilirsem akşam gelirim, en kötü ihtimal uğrarım yanınıza, 1-2 saat takılırım :W
-
benim de haftaiçi hergün sınavım var üstelik uşaktayım yoksa sınava çalışmam gelirim ama...
tanışmak isterim ajanımızla
-
Sorması ayıp 2. postta ben neden kapkara yazılmışım :D
-
alinin *mcıklığı işte nolcak göt kendini yazmamış bide
-
Artık gün belirlesek güzel olur beyler
Ona göre ayarlarız kendimizi
-
c/p yapınca kalın yazı çıkıyor :W
neyse, evet bir tarih seçsin buluşmak isteyenler =))
-
gün belirleyin ona göre bende programımı yapayım. bi iki haftadan beri işim wardı pek giremedigimden bi arkadaşın attıgı pm i şimdi gördüm. ayarlayın işte takip ederim ben burdan
-
Yeri Ben Belirliyorum. Herkes Toplandıktan Sonra Direk Terminale. Herkes Artvin Bileti Alıyor Ve Hooop 6. Hudut Taburu Merkez / ARTVİN . :)))