Tahribat Bursa Buluşması
-
DEGERLI MURIT KARDESLERIM
HAZIRANIN 27-i HEPINIZI BURSA-ULUDAG UNIVERSITESINDE SAAT 12.00 DA KREDI YURTLAR KURUMU NUN ONUNDE BEKLIYOR OLACAGIM.
ORDAN GORUKLE KOYUNE GECECEGIZ.
KOCAMESE-MOLA KAFESINDE BIZIM ICIN BIR GUN AYARLADIM. ISTEDIGIM SEKILDE KAFEYI KULLANA BILIRIZ. INTERNET BAGLANTISIDA VAR.
DAHA GEZME TOZMA AMACLI DEGILDE, BIRA DAHA TARTISMA AMACLI. YAKINLARIMIZDA OLAN INSANLARIN NE ISLE UGRASTIKLARINI. VE MURIT KARDESLERIMIN ISLERINDE BIR BIRILERINE YARDIMCI OLMASI AMACIYLA YAPALIM BU BULUSMAYI.
HEPINIZI BKLIYORUM. GELECEK OLANLAR. BIR BIRILERIYLE VEYA FORUMUN BU SAYFASINDA ADLARINI BELIRTTILER. SEHIR DISINDAN GELECEK OLAN KARDESLERIMIZ BENIMLE IRTIBATA GECSINLER. GEREKIRSE KALINACAK YERDE AYARLANIR.
-
Bana her yol paris. Hangi tarihte yaparsanız gelirim. Ama akşamüstü olmasın yeter. Çünkü sürücü kursuna gidicem o tarihte ama hafta sonu olmaz belki ,:D
-
Turan-Mete bunu yazdı:
-----------------------------DEGERLI MURIT KARDESLERIM
HAZIRANIN 27-i HEPINIZI BURSA-ULUDAG UNIVERSITESINDE SAAT 12.00 DA KREDI YURTLAR KURUMU NUN ONUNDE BEKLIYOR OLACAGIM.
KOCAMESE-MOLA KAFESINDE BIZIM ICIN BIR GUN AYARLADIM. ISTEDIGIM SEKILDE KAFEYI KULLANA BILIRIZ. INTERNET BAGLANTISIDA VAR.
DAHA GEZME TOZMA AMACLI DEGILDE, BIRA DAHA TARTISMA AMACLI. YAKINLARIMIZDA OLAN INSANLARIN NE ISLE UGRASTIKLARINI. VE MURIT KARDESLERIMIN ISLERINDE BIR BIRILERINE YARDIMCI OLMASI AMACIYLA YAPALIM BU BULUSMAYI.
HEPINIZI BKLIYORUM. GELECEK OLANLAR. BIR BIRILERIYLE VEYA FORUMUN BU SAYFASINDA ADLARINI BELIRTTILER. SEHIR DISINDAN GELECEK OLAN KARDESLERIMIZ BENIMLE IRTIBATA GECSINLER. GEREKIRSE KALINACAK YERDE AYARLANIR.
-----------------------------Hocam süpersin...
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------Turan-Mete bunu yazdı:
HAZIRANIN 28-i HEPINIZI BURSA-ULUDAG UNIVERSITESINDE SAAT 12.00 DA KREDI YURTLAR KURUMU NUN ONUNDE BEKLIYOR OLACAGIM.
-----------------------------görükle de buluşma mı olur yaa...
illa bir şey yapmak istiyorsan bize heykel de cafe ayarla...
görükle nin en boktan cafesini seçmişsin çok sağol...
arkdaşlar 10 yıldır görükle de oturan biri olarak ve çalışmadık cafe bırakmayarak zerre önermiyorum...
eski buluşmalar tadında olacak bu da...
adliye de buluşup akışına bırakacağız....
-
Görüklede uygun ama ben taaa Atatürk kent ormanının oradan görükleye geleceğim sorun olmaz benim için ama kimileri bursanın bir ucundan bir ucuna gelicekler...
Daha merkeze yakın bir yer seçmemiz gerekli Turan abicim =) Sağol düşündüğün için ama çogu kişi görükle işine sorun çıkartacağı kanatindeyim eğer kimseye sorun olmaz gelme gitme gibi sorun çıkmazsa tabiki olur bize heryer bursa =)
-
Bana her yol Bursa..
Ama görükle sankim bana olmas gibi geldi.. Afedersinis ama Dağ başı.. Hayatın koptuğu nokta.. napıcas orada :| daha merkesi bir yer seçin..
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------Turan-Mete bunu yazdı:
HAZIRANIN 28-i HEPINIZI BURSA-ULUDAG UNIVERSITESINDE SAAT 12.00 DA KREDI YURTLAR KURUMU NUN ONUNDE BEKLIYOR OLACAGIM.
-----------------------------görükle de buluşma mı olur yaa...
illa bir şey yapmak istiyorsan bize heykel de cafe ayarla...
görükle nin en boktan cafesini seçmişsin çok sağol...
arkdaşlar 10 yıldır görükle de oturan biri olarak ve çalışmadık cafe bırakmayarak zerre önermiyorum...
eski buluşmalar tadında olacak bu da...
adliye de buluşup akışına bırakacağız....
-----------------------------SANA GORE O KAFE BOKTAN OLA BILIR. AMA NEDENSE SU AN YAZ TATILI OLMASINA RAGEN DISARIDAKI YERLERIN HEPSI DOLU. BU NU SENIN HIC BIR SEYI BEYENMEYEN TARZINA BAGISLIYORUM..
OLUM ISTEMIYRSANIZ MERKEZDE YAPALIM .SIZI IZLIYORUM KONU ACILDIGINDAN BERI 140 MESAJ YAZILMIS BIR KARARA VARAMAMISSINIZ...
-
Abi biraz canlı bi yer olsa iyi olur aslında,yani kopukta olmasın da :E
bi de beni kim nerden alacak :W
Gemlik'ten nereye / kime binecegim,nerde inecegim birinileri yardımcı olsun :W
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Abi biraz canlı bi yer olsa iyi olur aslında,yani kopukta olmasın da :E
bi de beni kim nerden alacak :W
Gemlik'ten nereye / kime binecegim,nerde inecegim birinileri yardımcı olsun :W
-----------------------------kardes sen dur arkadaslarla bi yer kararina varalim sonra burdan biri keisn sana bilgi verir.
-
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------Bana her yol Bursa..
Ama görükle sankim bana olmas gibi geldi.. Afedersinis ama Dağ başı.. Hayatın koptuğu nokta.. napıcas orada :| daha merkesi bir yer seçin..
-----------------------------HAYATIN KOPTUGU NOKTA DEDIGIN EKSI SOZLUGE GORE TURKIYENIN EN KULTURLU KOYU+ OGRENCI MEKANI :)
ULAN ALI NE ANLATTIN BUNLARA HA PIS OPENSOURCU :)