Tahribat Bursa Buluşması
-
Turan-Mete bunu yazdı:
-----------------------------
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------Bana her yol Bursa..
Ama görükle sankim bana olmas gibi geldi.. Afedersinis ama Dağ başı.. Hayatın koptuğu nokta.. napıcas orada :| daha merkesi bir yer seçin..
-----------------------------HAYATIN KOPTUGU NOKTA DEDIGIN EKSI SOZLUGE GORE TURKIYENIN EN KULTURLU KOYU+ OGRENCI MEKANI :)
ULAN ALI NE ANLATTIN BUNLARA HA PIS OPENSOURCU :)
-----------------------------Kimsenin bana birşey anlatmasına gerek yok (= ben 19 yıldır Bursa'da oturuyorum.. senin gibi son 4 senemi Bursa'da geçirmedim.. yani ben senden daha iyi biliyorum buraları.. oradaki hayatın koptuğu nokta tabirim kültür seviyesi olarka değil.. Kelimeri anlamlarıyla oku.. (=
-
hokkabaz bunu yazdı:
Turan-Mete bunu yazdı:
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------Bana her yol Bursa..
Ama görükle sankim bana olmas gibi geldi.. Afedersinis ama Dağ başı.. Hayatın koptuğu nokta.. napıcas orada :| daha merkesi bir yer seçin..
-----------------------------HAYATIN KOPTUGU NOKTA DEDIGIN EKSI SOZLUGE GORE TURKIYENIN EN KULTURLU KOYU+ OGRENCI MEKANI :)
ULAN ALI NE ANLATTIN BUNLARA HA PIS OPENSOURCU :)
-----------------------------Kimsenin bana birşey anlatmasına gerek yok (= ben 19 yıldır Bursa'da oturuyorum.. senin gibi son 4 senemi Bursa'da geçirmedim.. yani ben senden daha iyi biliyorum buraları.. oradaki hayatın koptuğu nokta tabirim kültür seviyesi olarka değil.. Kelimeri anlamlarıyla oku.. (=
-----------------------------1. ben bursada 4 yildir degil 2 yil varim :)
2. Gorukleyi seviyorum ne derseniz deyin be.
3.olum yer ayarladinizda biz hayirmi dedik..
baktim sizden bir sey cikmadi bende burda yer ayarladim.
-
görüklede hoş hatunlar var öle demeyin yau :()
ama böyle ilkokulda duvara asılan gezi günlüğü gibi olmaz ben öle kalıplara karşıyım. yazıyı okuduktan sora öğretmenim kardeşimide getiriebilirmiyim diesim geldi :|
merkezi bi noktada buluşulsun o anki duruma göre bi karar verilir bence.
27sinde hava gavur şeysi gibi olur tophanede buluşmak daha mantıklı.
-
bu iş böyle olmucak, 27si gelicek biz hâlâ tartışıyor olcaz.
-
Hocam ozaman 27 Haziran 2009 tarihinde zafer plaza bahçesinde toplanalım. Ordan kayarız bizi kaldırabilicek en uygun mekana..
-
Arkadaşın dediği gibi havaya göre tophane iyi gider sanki =) Zafer plazada buluşalım sonra tophaneye veya kültür parka kayarız bir cafede otururuz tanışırız diğer buluşmaları konuşuruz mangalı nasıl yapıcaz vs.. die =)
Ozamn 27sinde zafer plazanın bahçesinde buluşup tophaneye veya kültür parka kayarız uygun gördüğümüz bir cafeye dalarız otururuz muhabbetimizi ederiz çayımızı içeriz vs.. =)
Uygunmu herkeze 27sinde zafer plaza bahçesindeki havuz başında buluşmak, saatte 18.00 gibi...
Eğer herkeze uygunsa saat ve tarih tüm bursalı arkadaşlarımıza duyuralım
-
Hocam 18:00 bana cok ters :\ Biraz daha erkene çekebilir miyiz :)
-
Arap şükrüyü biliyom bi tek :| Orayada gidin dayı. Foto filanda çekin ha :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
Arap şükrüyü biliyom bi tek :| Orayada gidin dayı. Foto filanda çekin ha :|
-----------------------------kişi başı 60-70 lira sponsor olursan anca öyle gireriz oraya :-/
-
26'sında işim cıktı süper...
Yani olacak bir düğünün tarihini şimdi söyledi evdekiler,oofff...
Cıldırtacaklar beni bu evde...
28'ine cekemez miyiz sunu tekrar ? sonraki gün ilk arabaya biner gelirim :S