Tahribat Ve CW

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek

CW salak olmasına salak..

Tam salak ham salak. 

Benim derdim CW'den çıktı. Microsoft veya birçok yazılım şirketi bu tür sorunlarla karşılaşıyor.Şu CW ile ilgili bulunan exploit için söyledim bunları.

Tahribat eski tadı ve dinamikliği, candanlığı, sıcaklığı vermiyor. Ben gördüğümü söyleyeyim.

Ne akılcı açılımlar yapıyor ne de eski özgünlüğü var.

Forumlara açılan konulara dikkat ettim, konular kalite açısından düşmeye başladı ve tarihi farklar göz önünde..

Web site güvenliği en son açılan konu 8 Temmuz..

Virüs Trojen 23 Haziran'da bir konu açılmış , sonra  13 Temmuz'da konu açılmış.

C ve C++ bilgisayar programcılığı konusunda önemli bir bölüm.. 7 Kasim 2008 (Cuma) 10:08   açılan bir konuya en yakın açılan konu 13 Temmuz 2009 (Pazartesi)..14:42------ ARadan geçmiş 6-7 ay...

ASp.Net Teknolojileri 7 Temmuzda açılan bir konu var, arından 11 Temmuz'a sarkıyor olay.

Html , CSS olayında da bir çıkmaz var... 17 Haziran - 3 Temmuz uçurumu var. 

Önceden Tahribat açık ara ezer geçerdi. Adamlar ekiplerini kurdular, timlerini kurdular, kapalı veya açık kapılar ardında yaşamlarını devam ettiriyorlar.

Bir şeyler yapıyorlar yani. Görsel anlatımlar falan filan.. Yetiştirdikleri kesim yaptıkları çalışmalar ortada...

Ya Tahribat, bu köhnemiş tavırlar, sitenin adminlerinin ortalıkta pek olmaması, boş adamların buralara dolmaya başlaması neyle açıklanabilir ?

Ortalık asp.net teknolojisi ile kaynıyor, Tahribat web teknolojisi olarak asp ile takılı kaldı.. Yakında asp'den destek kaldırılacak neredeyse...

Bence tahribat hack geyik ortamından çıkmalı ve ciddi açılımlar yapmalı.

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoom8
    zoom8's avatar
    Erkek
    Hak veriyorum :) Ama ne olursa olsun Cw herzaman Wc kalacaktir. Nerdesin stormy turan haji seni bekliyor millet! Sen gelirsin hakkindan ancak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    Tahribat.Com ve cyber-warrior asla karşılaştırılacak siteler değildir. burada ki bilgi birikiminin binde biri cw de yok. konu falan açılmıyo son zamanlarda haklı olabilirsin ama bu Tahribat ın bu anlamda değiştiği anlamına gelmez.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    herkes bi tutturmuş tbt eski tbt degil gibisinden yada gittikce bozuluyor falan fisman .. sonumuz hayır ola..

www.tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek

Karşılaştırılacak siteler değilse , götlerine şemsiye girdiğinde foruma konu açılmaması lazım.

Onlara girenden Tahribat'a ne ? Kendin açarak karşılaştırmayı yapıyorsun.

Bence çok fark var çooookkkk..

Ben Tahribat'ı 2002'den biliyorum. Değişimi rahatlıkla görebiliyorum.

Adamlar wallpaper çalışması için 60 sayfa bile açtılar , biz wallpaper çalışması için 3-5 sayfa açtık, onlarda da kalite yok.

Ha kalkıp da bana yok çok konuşuyorsun sen yap laf ebeliklerine yatmayın.

Buranı ustalarının kalitesini çok iyi biliyorum, onlarda özel işlerinden siteyle ilgilenmiyorlar, birkaç sene sonra da hepten bırakabilirler siteyi, alttan gelip de bilgi olarak yetişeni de göremedim, böyle giderse de göremeyeceğim :)

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:
    -----------------------------
    herkes bi tutturmuş tbt eski tbt degil gibisinden yada gittikce bozuluyor falan fisman .. sonumuz hayır ola..

hoca sende yeni sayılmazsın he:P.bide o refli konudan sonra

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    zamana ayak uyduruyor herkez..önceden kimsenin geçim derdi yoktu ama şimdi ekmek aslanın azında :) biraz hakver yahu

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alicem bunu yazdı:

voodoo bunu yazdı:

hoca sende yeni sayılmazsın he:P.bide o refli konudan sonra

refli konu ? benim Refli sitelerle isim olmaz yanlışın olmasın ?

www.tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

doru diosun insanlar artık burda hack ve güvenlikle ilgili paylasımlar yapmıyo ve ilgi duyulmuyo genel sölüyorum  

Not:Bende cok özlüyorum ilk tahribatla sms bombardıman ı araştırırken denk gelmiştim ne günlerdii

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Reelde tadığım hala orda coadminmı bilmiyorum bi çocuk vardı zehir gibi ufak ainstain bi o sağlamdı

geri kalan Cwden tanıdıklarım hepsi istisnasız bozuk çıktı :) sağlamlık oranı %1 :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

bnde gördüğüm bikaç şeyi yazayım bari... 

1.yardım konuları cevap bulamadan ortadan kayboluyo

2.her sorunda "format at" postu karşımıza çıkıyo

3.aktif konuların yüzde 80 i haber ve geyik konuları

4.klasik forum konuları açan çok fazla kişi var.

5.her konuda birbirini küçük düşürmeye çalışan saçma salak kişiler var...

bncelerdir bunlar kimseye kişisel olarak bi lafım yok

Toplam Hit: 15616 Toplam Mesaj: 104