Tahribat Ve CW

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek
    millet sivilleşme adet oldu ondandır.hack işlerine ara verince millet sıkıldı galiba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

eski tahribatta    profesyönel adam lar vardı ve paylaşım nerdeyse %80 profesyönel konulardı  bügünki basit konular acılınca  acan adama makara yapılırdı :D

yeni tahribatta yani bügünki tahribatta ise  , acemiler yada normal pc kullanıcıları ile dolup taştığından tbt  de makara kikiri ve basit konular yer alıyor

büyüzden diğer siteler gözünüzde ilerleme kaydetmiş ola bilir , sorun tbt eskiden 1000 uye var ise bügünki 10.000  üye artısından kaynaklanıyo :D

onekine?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

selamlar...

aslında, fcn tamamen haklı...

ama, şuna biraz karşıyım, etrafta, "şu admini tanıyorum", "şuna mail atarım" olayları biraz fazla...

yani, adminler değil eleştirdiğim, sitedeki durumu biraz iyi olanlar..

gerçi şöyle ya da böyle, tahribattaki kaliteli inssanların bir benzeri daha bulunmaz sanıyorum, ee zamanın ve ortamın getirilerine de sessiz kalmaktan başka yapacak bir şey yok..ama, bunca yıl ayakta kalabilen bir platform, daha çok ayakta kalır...yeterki istensin...

Twitter: @CanKirca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    cw bence genel olarak şu anda teknik konularda tbtden çok daha ileride en azından benim gördüğüm bu.girin sitelerine bakın adamlar ateş gibi bişeyler yapmaya çalışıyolar.ben tbtde boyle bi istek göremiyorum yeni userlarda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Hocam ben eski tahribatı felan bilmem 2009 yılında üye oldum nisan aylarında felan.

Bence kıyaslama yanlış olmuş CW'yide iyi bilirim. Bir konu açıyosun sanki askeriye kadar ciddiyet var, ne küçük şakalar var, ne yardımlaşma var, ne o var ne bu var.

Hiçbir sitede tahribatın tadı yok.

Ayrıca adminler ortada yok demişin. Evet forumlarda yoklar ama anında imdadına yetişiyorlar.

Eski bilgili tahribatta yok demişin. Hayır! Sen ortalarda yoksunki? Karıştırıyomusun kim bilgili kim değil?

Benim bir derdim olduğunda ilk tahribata geliyorum. Adamlar karşılıksız yapıyor hemde adı gibi biliyor herşeyi.

Bence günahını alıyosun bu sitenin

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    bu sitede hala yardımlaşma ruhunun diri olduğunu düşünüyorum ama kefillik bile işe yaramıyor ki gerçekten boş userlar var her kim üstüne alınmak istiyorsa onlardır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam cw yi tam bilmyrm ama orda rütbeler var rütbeli ortamda adamın rütbesine göre msj yazarlar tbt de böle değil ilk başta çömez oluyosn senle dalga geçiyorlar ama yardımcıda oluyrlar azıcık katkı yaptğnda çömezlik kalkıyo ve herkez eşit konuma gelio

cw de reklam var tbt nin hiç bir köşesinde reklam yok

cw de msjı görmek için üye olman gerekio ama tbtde öle değil üye olmadan her şeye bakablyrsun sadce konu açamıyrsun

işte tbt nin farkı burda yatıyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

CW  fln anlamam  arkadslar siteye üye olalı  1 sene  oldu  ismi lazım degıl sağolsun bı arkadas  üye olmama aracı  oldu  ben bu sıteye uye olmadan önce google  bile kullanmazdım .

aradan bi sene gecıt nemı degıstı pc  ıle  ılgılı hemen hemen butun sorunlarımı  çözebılrım haa  bunu bana  birebir tahribatmı gösterdi hayır ama benımde  yapabılecıgımı burda  öğrendım  cok saglam insanlar  tanıdım  cok  güzel muhappetler  yaptım  cogu zaman tartıstıgımız konularda oldu  ama yinede birbirimize sa   as   demeyı bıldık  ŞİMDİ BİRİLERİ CIKIP  TAHRİBAT  ESKİ TAHRİBAT  DEĞİL DEMESIN belkı muhappetler eskı muhappetler  degıldır  ama burası yinede mükemmel 

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    İnsanlar bile yaşlandıkça durgunlaşır , heyecan azalır ama yinede ayakta kalmaya çalışır tahribatıda böyle düşün yine bu halinede şükür bu zamana kadar sorunu çözülemeyen dogru dürüst birisini görmedim... Veya sorduklarına cevap verilemeyen. Tahribatta böyle genel olarak basit diye tabir ettiğin konular açılmasının nedeni veya açmamızın nedeni diyeyim Artık insanlar interneti araştırma amaçlı değil daha çok işlerini görmek amacıyla kullanıyorlar.Bunlar göz önünde  tutulmaması gereken şeyler.Ekip fln hikaye bu arada 2 hack filmi izleyiip Cyber Bilmemne ekibi kurmakla iş yapılmıyor öyle...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam cw yi tam bilmyrm ama orda rütbeler var rütbeli ortamda adamın rütbesine göre msj yazarlar tbt de böle değil ilk başta çömez oluyosn senle dalga geçiyorlar ama yardımcıda oluyrlar azıcık katkı yaptğnda çömezlik kalkıyo ve herkez eşit konuma gelio

...

-----------------------------
    aman hocam yanlışın var. tbt de yönetici, mürit, çömez eşit sen bi ayrım gördün mu ? kaldı ki çömeze çömez demek ban sebebi :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 16519 Toplam Mesaj: 104