Tahribat Ve CW

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Simdi hoca sen Tahribat.com'a ne katki yaptinda elestirme hakkini kendinde bulabiliyorsun ? Actigin konular , sitedeki aktifligin,teknik konulara verdigin cevaplar ortada.Yani sen elle tutulur birseyler yapacaksin ki sonra cikip tahribat eski tahribat degil diyebileceksin.

Site neden eskisi gibi hacking agirlikli degil dersen bu bir kultur meselesidir.O donem kani hizli akan nesil suanda ulkenin onde gelen universitelerinde , bilisim firmalarinda yer almaktadir.Genclik caginin verdigi gazla o donem guzel seyler yapildi gunumuzde de yapilmaya devam ediyor ama elbette eskisi gibi degil.ADSL kulturunun getirmis oldugu yoz bir internet kulturu var ve bu heryerde hissediliyor, forum ve portallardaki kalitesizlikte bu adsl kulturunun olumsuzluklarindan birisidir.Hazir bilgiye erisme , arastirma kulturunun bizim donemimizdeki gibi olmamasi , sicamiyorum google ne yapabilirim kalibinin disina cikilamiyor.Tum bu olumsuzluklar icerisinde bile Tahribat kalitesini koruyabilmis ve hala ayaktadir.

tek bir prüzle(hack konuları değilse bile en azından teknik konu gündemi korunabilseydi.)

+1

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek

Bir yeri eleştirmek için orada illa milyonlarca katkıda bulunmak gerekmiyor.

Ben gördüğümü söyledim ve bu değerlendirmeyi göz ardı etmek kendini yalanlamak olur.

Tahribat her zaman olduğu yerde saymamalı. Reklam alınmıyor diye büyük olmak anlamına gelmiyor. Farklı olmak anlamına gelebilir ve reklam almaması güzel bir özellik.

Ayrıca Tahribat tasarım olarak Web 2.0 teknolojisine ayak uydurmuş durumda değil.Şu bahsettiğiniz 15 yaşında birine söyleyin de şu sistemi asp.net teknolojisi ile tasarlasın bakalım tasarlayabiliyor mu veya intihar mı ediyor tasarlayacağım diye... Şu sistemi iyi bilen bir belki bir 2 haftada sor tasarlar kodlarıyla birlikte.Bu işleirin bu kadar basit olmadığını biliyoruz.

Airties ile yapılan çalışmayı da 12 yaşında çocuklar yapıyor artık :)

Gerçekleri gerçeklerle konuşalım..

İyi günler.

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

turkteam bunu yazdı:

Valla herhalde konu sağa sola kayıyor. Antikyy uzun süredir görmedğim için sevinmiştim.

CW'yi ile Tahribat'ı ben karşılaştırmadım, bu konu WC'nin hacklenmesinin hep gündeme getirilmesiyle ilgili, hacklensin lamer hep hacklenir. Peki başka sitelerin hacklenmesini gündeme getiriyor muyuz ? Hayır...

Ben burada eksi ustaların küfürlü sohbetlerini de bazen abartıya kaçmadıkça severdim. Bi DJ_Alper'i görüyorum.

Aynı kısır döngü tartışmalarla vakit geçireceğimize daha kalıcı adımlar atılmasını istiyorum sadece.

Antikky, fırsat bulunca veya herhangi biri kaliteli bir konu açıp küfür etmeden, lider anlayışıyla Tahribat'ın geleceğini farklı bir konuma çekebilir.

elini öpüyorum hocam. 

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bende tahribatın değişimden şikayetçiyim.İyi ve kötü değişim vardır.Maalesef tahribat kötü tarafa gidiyor.Neyegöre kötü ?

Ben tahribatı bilişim, hack, güvenlik alanlarında cidden sağlam adamların olduğu bir zamanda geldim.HErkez birşeyler paylaşıyordu.Geyik her yerde vrdıama böyle laubalice değil.

Geyik konu içinde mesajda cidden saçmalanmışsa yapılıyordu.Aq fln gırla gidiyordu ama birisinin sorunu anında çözülüyordu.Şimdi resmen aşşağılanmaya çalışılıyor.

Öte yandan ben hiç bir zaman aa tahribat berbat yetkililer birşey yapsın deyip oturan birisi olmadım.Kaç tane proje ürettim fakat tutmadı nedenide üyelerdi.ADam gibi verdiğim konuda geyik geçtiler.Bunlardan en büyüğü beyaz tahrbiattı.Daha sonra yeşil tahribat zırt tahribat diyerek sağolsundan onunda bokunu çıkarttılar.

Fakat tahribat ile cw tamamen farklıdır.Cw dincilerin, tarikatçilerin yuvasıdır orada fikri özgürlüğün sınırlıdır burada serbesttir.Bu iki ortam daha felsefe olarak yanlış burda herkez yherşeyi tartışa bilir orda Allah yolundan saparsan çok akıllı sistemleri banlıyor :)

İşin özü cw hiç bir zaman tahribat gibi olamaz.Olmaz değil gücü yetmez olamaz.Fakat tahribatta eski günlerine dönemez.Gerçi dönmesini şu yönde bekleyemem: hiç birşey olduğu gibi kalmaz değişir.Fakat olumlu değişmek varken genel olarak baktığımızda olumsuz olarak değişiyorsa sorun var demektir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    ...

Fakat tahribat ile cw tamamen farklıdır.Cw dincilerin, tarikatçilerin yuvasıdır orada fikri özgürlüğün sınırlıdır burada serbesttir.Bu iki ortam daha felsefe olarak yanlış burda herkez yherşeyi tartışa bilir orda Allah yolundan saparsan çok akıllı sistemleri banlıyor :)

...

hahah cok dogru yazmıssın zumsuk..elini getir öpeyim..

selam ve dua ile

veSSelam 

muhabbet ile 

SELAMETLE

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

heyke olmasa da programlamaya, programlama dillerine, webmaster bölümüne ağırlık verilmeli. yönetim bi yaptırım uygulamalı.

vesselam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Katılmamak elde değil. İki site kıyaslanamaz tabiki. Ben tahribatı 2004ten beri biliyorum.      

Şimdi Cw ye girdiğimde sürüyle kendi yazdıkları programlar dökümanlar kendi buldukları bug lar görüyorum.

Tahribatta gördüğüm programlar holy nin yazdıkları. Dökümanlara ayda 1 tane ekleniyor. Bilişim konusu ayda 1 kere açılıyor.

Daha çok geyik ve haber dönüyor... Bazı üyeler zırvalamaktan başka bişey yapmıyor.

Ha bu durum düzelmezmi? Düzelir. Oda üyelerin çabası artarsa olur. 

SELAM VE DUA İLE :) 

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek

Orası tarikatçı diye diye bir hal olduk...

Burası özgür bir platform diye diye de bir hal olduk.

Burayı birkaç tane admin ayakta tutuyordu onlar da günlük hayatlarına dönüp burayı bırakınca site şap gibi ortada kaldı.

ARkalarından da gelenler işin geyik bölümüne takılınca ortaya böyle bir ortam çıktı :)

Batıyorsun Tahribat, sonun Cehennem  com gibi olacak...

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    eleştiri ile taşlama arasındaki farkı da bilmek gerek...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Yeah bunu yazdı:
    eleştiri ile taşlama arasındaki farkı da bilmek gerek...

çok doğru söyledin, katılıyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 15613 Toplam Mesaj: 104