Tahribat Ve CW
-
bugun format atiyorsam TBT sayesinde bugun C++ & Sdk ile exe derliyorsam TBT sayesinde Ve daha fazlası faydası cok zararı Hiç yok.. Yeri Geldiginde ban yeriz oda hatamızdan dolayı olur.. yine de TBt ye kızamayız.. yeri geldiginde @m Zik muhabbeti olur Yeri geldiginde Birbirimize yardımcı oluruz maddi yada manevi..ha birisi cıkar kime yardımcı oldun diye herseY post atarak olmaz pm + msn + telefon .. ne bilim yaa Cw gibi bir hack ozentisi + birseyler Crackledim diyipte icine keylogger sokan Arkadasım diyipte Exe yediren Cins insanları burda görmedim inşallah gormemde onun icin.. neyse .. edit..
-
Beyler arkadas doğru sölemiş bencede.
2 sene önce Cwde takılmıştım orası harbiden hack ve programlama bakımında bizden ileride diye düşünüyorum.Ben cwyi tutmuyorum ama bazı arkadaşlar sacma sapan cw hakkında hiçbişey bilmeden odur budur diye konusuyorlar.Cwyi bende pek sevmiyorum ama ortada böyle bir konu olduğu zaman sürekli itiraz etmek yerine kendimizi geliştirmeliyiz.
-
Şirket işlerinden vakit bulamıyor olabilir miyiz?
Hani bilgili adamların işi olabilir mi?
Birilerimiz şirket yönetiyor, birilerimiz İntel'de danışmanlık yapıyor olabilir mi?
Ya da birilerimiz önde gelen şirketlere algoritma / yazılım satıyor olabilir mi?
Ya da elimizin altında hayatında görmediğin networkler olabilir mi?
Selametle...
Programlama konusunda ilerde olmak mı :|
Neyi programlamışlarki?
Yani saçma sapan sitelerden alınan saçma sapan kod parçalarını paylaşmak mı programlama?
Ya da ne biliyim, "No row at position 0" hatasını aldığımda, C# IDE'me aptal aptal baktıktan sonra,
"Ne aptalım yanlış sorgu" demek yerine, CW de konu açıp, sonra da birinin çıkıp "Ne aptalsın, yanlış sorgu"
Demesi mi ilerde olmak?
Örneğin:
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=74626 Konusunda da değindiğim problemi yaşarken...
O dönemde MSN'imde online olan Rene'nin oracıkta bana bir Batch file yazmasıdır ileride olmak...
Ya da:
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=87989
Gibi bir konu açtığımda çok kısa bir süre içinde cevabımı almış olmamdır ileride olmak...
Yoksa, C++ ile yapılmış Keylogger yazıp zaten orda burda paylaşılmaktan orospu olmuş kodları paylaşmak değildir.
-
@musket
oldu olacak tum kimliklerimizi ifsa etseydin :S
-
cw yi cw yapan tahribattır ben cw yi burada duydum ki eski tahribat eski tahribat diee gezenlerinde ne kadar eskiden bahsettklerini anlamıyorum bana eski tahribat dendiği zaman holyone arkadaşımızın uzaktan kumanda ile yaptığı bomba videosu ve bana uyuz oluyorsan tıkla linki aklıma geliyor.
Siz hangi eski tahribattan bahsediyorsunuz ?
-
Arkadaslar wc dedigimiz yapılanma zamanında su an faaliyet gösteren bazı hack platformlarının adminlerini kendi bünyesinde barındırmıstır,buna itirazımız yok ve zamanında gercekten hack konusunda iyi isler yapan adamları barındırdı...
İyi hoşta bu adamlar neredeler ? Neden wc yi bıraktılar ?
Soktoray denilen ezik,kendi adına regledigi domainler hacklenince camura yattı ( bkz : redLine'ın soktorayın sahsi domainlerini hacklemesi )
Bu ezikligi gören bazı yöneticiler de karar aldılar.SaboTaqe & VoLqaN & Zakook gibi kaliteli isimler forumu bırakmıstı en son.Aralarında geri dönen var mı bilmiyorum.
Neyse konu bu degil.Ben de bizzat bu eziklerin konusmalarına katlanmak zorunda kaldım kısa bir süre.Crackers_Child'la bazı yöneticilerin ( orada Albay & Yarbay bilmem ne diye rütbeler geciyor bildiginiz gibi ) sifrelerini caldık ve özel odalarına girip aralarındaki konusmaları gördük.O kadar seviyesiz ve o kadar bos ki,yazılanları görseniz Tahribat'a dua edersiniz.Tahminen 13-14-15-16 yas grubu olan beyni sulanmıs cocuklara orda rütbe verilmis.Kendi aralarında tartısıyolar yok keylogger yedirelim yok frame cektirelim bilmem ne bilmem ne,biz gülüyoruz tabi :)
Kısacası;Tahribat,WC ile karsılastırılabilecek bir platform degil,hack hack diyosunuz,hackle ilgili bir konu acıldıgında verilen tepkiyi gördügümüz icin acmamaya calısıyoruz.Compu'nun dedigi gibi o yıllarla su an ki zaman arasında daglar kadar fark var...
He tabi bi atraksiyon cıkarsa,illa ki katkımız olur ama kalıplasmıs seyleri de degistiremeyiz diye dusunuyorum...
Tahribat'taki bilgi birikimi & ortamın ceyregini wcde zor bulursunuz diyor ve düsüncelerimi noktalıyorum...
-
musket döktürmüş...
cw hakkında detaylı bilgi için lütfen tbt arama motorunda cw diye aratın
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------musket döktürmüş...
cw hakkında detaylı bilgi için lütfen tbt arama motorunda cw diye aratın
-----------------------------
cw değil cyber ya da cyber worrior o.
-
edit
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------cw yi cw yapan tahribattır ben cw yi burada duydum ki eski tahribat eski tahribat diee gezenlerinde ne kadar eskiden bahsettklerini anlamıyorum bana eski tahribat dendiği zaman holyone arkadaşımızın uzaktan kumanda ile yaptığı bomba videosu ve bana uyuz oluyorsan tıkla linki aklıma geliyor.
Siz hangi eski tahribattan bahsediyorsunuz ?
-----------------------------haci bnm aklima Soldat gelio yaf(=